Відгуки покупців про Мобільний телефон Samsung Galaxy A34 6/128GB Black (SM-A346EZKASEK)

Залиште свій відгук про цей товар
  • Юлія Заплітна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver

Чудовий варіант за свою ціну

• Іван Данилюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Гарний, потужний, добре тримає батарею.

• Віталій Чайка
  • Сергій РОДІН

РЕКОМЕНДУЮ!!!

• Олександр Яким
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver

Найкращий самсунг за свої гроші, всім рекомендую, не пожалієте!

Переваги:
    Хороша камера, характеристики і функції
    Недоліки:
    Не має і не буде
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver

За такі гроші бомбічний тел. Камера,об єм пам яті

• Илья Романовский
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Хороший телефон за свои деньги

• Сергей Галушко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet

При отриманні та ввімкненні засвітився екран, прочитати на ньому майже щось неможливо. Повернув у відділення Розетки у м.Вінниця по вул. Коцюбинського 18.04.24 р.Менеджер який приймав пояснив що можливо шлейф відійшов або був удар чи вода попала, доречі на коробці були сліди намокання(висохші) Станом на сьогодні 23.04.24.відзвона від сервіса немає.

Переваги:
    Не можу нічого сказати
    Недоліки:
    Шкода шо не перевіряють товар перед відправкою.
    • Аліна

Коробка була запакована? Були заводські пломби?

• Артем Степовий

Було б смішно якби телефон не мав ip67 , а так тут вже не до сміху, продали потопельника, який мав вологозахист

• дячок дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver

Покупал телефон маме,покупкой доволен на свои деньги очень хороший телефон

Переваги:
    Цена,качество
    • А

Скажіть, будь ласка, яка тут версія андроїд з коробки?

• Представник бренду

Android 14.

• Юлія

Телефон купувала для доньки. Їй дуже сподобався. Ціна - якість відповідні

• Інна Задирака
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

За свою ціну хороший телефон, працює без нарікань.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Без комплектації (зарядний пристрій, навушники)
  • Виталий Юраш

Хороший телефон

• Сергей Сергей

За свої гроші норм

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Все чудово просто. Працює поки що без нарікань, сподіваюсь так буде й надалі. Фото робить добре, для мене достатьно, звук супер. Батарея тримає 1-2 дні в залежності від навантаження. Короче поки що одне задаволнення.

Переваги:
    Стерео звук, добре тримає заряд, непогані фото, швидко працює, стабілізація відео
    Недоліки:
    Комплектація, їде без зарядного блока
  • Руслана Куру
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet

Все супер. Я задоволена швидкою відправкою.

Переваги:
    Те що я хотіла я знайшла.
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Микола Франскевич
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

В загальному непоганий але як на мене ціна завищена особливо камера при швидкому русі картинка ніби скаче

Переваги:
    Добре тримає батарею, досить хороший об'ємний звук, насичені кольори, плавність і швидкість в роботі, і для мене з головного gorilla Glass 5
    Недоліки:
    Камера в режимі 9 краща стабілізація, не знайшов як змінити налаштування скріншота, відсутній блок живлення, відсутність режиму щоб відключити авто вимкнення екрану
  • Світлана Котеньова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Телефон вже третій за рахунком в сімʼї, ніяких нарікань. Дуже задоволені батьки, швидкий, великий яскравий екран.

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Дуже гарний телефон за свої кошти, але дістався з браком, при ввімкненні камери як і фото так і відео режиму з'являється писк схожий на ультразвук. В цілому на фото це ніяк не впливає, але на відео цей звук записується.

Дуже неприємний момент, який як я зрозумив від відгуків нижче, можливо усунути тільки в сервісному центрі заміною самої камери.

Хотілося б звістно щоб у такого бренду не було таких моментів, коли треба новий телефон віддавати у ремонт.

Переваги:
    Екран, батарея, процессор
    Недоліки:
    Бракована камера
  • Ірина Мазуренко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Телефон відповідає заявленим характеристикам.
    Все ідеально працює.
    Дякуємо

Переваги:
    Якість
  • Світлана Котеньова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver

Чудовий телефон за свої гроші, швидкий, гарно тримає заряд, великий і яскравий екран, за півроку користування ніяких нарікань. Купували на подарунок мамі, дуже задоволена.

Переваги:
    Яскравий великий екран, батарея.
    Недоліки:
    Поки не виявили
  • Мария Антух
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Покупала маме на подарок. Шустрый, все работает исправно, мама довольна, камера, динамики, микрофон, распознание лица и отпечатка работает без проблем. Хватает на день с небольшим умеренной работы (звонки, соцсети). Рекомендую!

Переваги:
    Батарея. Хоть и жаловались, что слабая, но тем не менее неплохо себя показывает
    Недоліки:
    Нету зарядного блока, вот это стало неожиданностью
    • Представник бренду

Вітаємо!

Зарядний блок відсутній й купується окремо: посилання

• Ігор Гой
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet

За свої гроші дуже хороший телефон

• Ирина Прис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Хотела дополнить отзыв.Батарея быстро разряжается и выбивает Вайфай, приходится выключать и опять включать, чтоб настроился.Через 2-3 месяца цена упала 1000 грн.

Недоліки:
    Много
    • Представник бренду

Добрий день.
      В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідних рекомендацій/консультації. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000.

• Ирина Прис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Телефон не очень хороший, плохо-чувствительный.Памяти мало.Печатать текст не удобно. Пользуюсь второй месяц, жалею про покупку.Нужно было покупать более дорогую
    версию.Считаю, зря выброшенные деньги.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Многое
    • Представник бренду

Вітаємо!

Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню:
      посилання

• Володимир Угня
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Придбав даний телефон на подарунок. Перші враження Вау. Візуально симпатичний та приємний.
    На третій день використання даного телефону було виявлено значне просідання батареї в момент НЕ використання пристрою, також при ввімкненні камери як і фото так і відео режиму було виявлено писк, ніби ультразвук, на запису відео це також відображається, що викликає не тільки дискомфорт а й не якісний запис.
    З даного приводу звернувся до магазину Розетка для можливості повернення коштів в зв'язку з отриманням не якісного товару. Телефон був направлений на експертизу, на якій дані скарги не були підтверджені, хоча приймаючий працівник на відділенні магазину чув цей писк та зробив запис про сторонній шум.
    На даний момент продовжується спілкування з магазином в чаті та по телефону. Друге особливо цікаве, так як розмова обривається, а додзвонитись самому не можливо, вибиває що зайнято.
    Даний телефон рекомендувати не можу.
    Тай сам магазин Розетка втратив довіру.

Переваги:
    Недоліки:
    Бракований това
    • Представник бренду

• Алла Зачепа

В моєму телефоні цієї ж моделі теж є цей писк при ввімкненні камери, дуже неприємно.

• Володимир Угня

Як вже писав раніше в сервісі в який відправляла Розетка мій телефон проблему з ультразвуком не підтвердили. Довелось забирати телефон та везти самостійно до сервісу Samsung, в якому дану проблему виявили вже при прийнятті телефону. Телефон був залишений на виявлення причини, після чого була проведена заміна камери (по гарантії).
      Дуже вдячний Безвідповідальному магазину Розетка за новий телефон, яким перш ніж користуватись довелось ремонтувати. А також вдячний за витрачені нерви, час та кошти витрачені на пальне для поїздки через пів міста до сервісу.

• Анатолій Сінчак
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Після хіаомі трохи не звично , але за тиждень рука вже привикла . Єкран приємний, за 2 місяці користування ні одного зависання чи підтормажування. Фото гарні, відео чудове стабілізація працює справно. Багато приємних самсунговських програмних фішок - також дуже важливо та зручно .

Переваги:
    Єкран 120 герц, зв'язок ідеальний , вайфай ідеальний, яскравість єкрану навіть більше чим треба .... 6 гиг оперативи хватає з головою.
    Недоліки:
    Мабуть единий те що нема окремого світлодіода сповіщення. Тут інформація на єкрані ,який вмикається, що трохи лишне тратить заряд акум.
  • Суламита Бебидова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver

Телефон очень классный я купила для маму подарок. Сейчас проверяю все очень отлично работает. Как раз то телефон который я хотела подарить. Хотела чтобы было яркий экран, быстро обновление экрана 120гц как раз то что надо, тайпси быстро заряжается конечно:) но одно но, что написано заряд хватает на два дня не думаю что на два дня хватает на один день хватает да ну если нормально пользоваться если сильно много то думаю надо будет ещё зарядить телефон тот день. Ну я думаю это обычный для уже последних телефонов быстро разряжаться)) ну в целом очень довольная своей покупкой. И маме тоже думаю очень понравится после Редми 9С))) спасибо розетку за быструю доставку.

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Батарейка немножко быстро разряжается))
  • Оксана Мороз
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Дуже класний смартфон, перед покупкою продивилася дуже багато відео оглядів

Переваги:
    Екран, корпус, дизайн
    Недоліки:
    Задня кришка з пластику, а так поки немає
  • Елизавета Самусенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet

Все супер. Класний телефон за свої кошти. Мамі подобається.

• Іван Федірчик

Купив літом, дружині.
    Телефон не поганий. Але періодично перестає працювати мобільний інтернет. Підключається, але нема передачі даних. Після перезавантаження телефону працює.

• Ирина Гаврилюк

Бракований акуум.
    Пройшло трішки більше 14ти днів.
    Користуватись телефоном почали 14го січня. Бажаю повернути товар. Звертатись у відділення чи за телефоном? Чат розетки відмовчується

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Дружина задоволена подарунком. Колір телефона їй дуже сподобався.

Переваги:
    Легкий, швидкий, гарна камера.
    Недоліки:
    Він не мій
  • Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver

Гарний телефон, швидкий, фото класної якості.

Переваги:
    Класний телефон, фото гарної якості
  • Ігор Виходіл
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet

Гарний телефон, за свої гроши

• Леонід Сітченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Salad

Хороший телефон за свої гроші, добре тримає батарею, непогана камера.

• Максим Сиволога
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet

телефон відмінної якості, яскравий екран, швидкий.

Переваги:
    ціна якість
    Недоліки:
    немає зарядного пристрою