Останнім часом дедалі популярнішим стає крем-сир, який помітно вирізняється серед інших. Він кремовий, доволі м'який, з дуже ніжною і водночас щільною і пластичною консистенцією, також відомий під назвою чиз-крем. Вишуканий сирний делікатес білого кольору має незвичайний помірний вершковий смак і дарує справжню насолоду. Характерні особливості зумовили широке застосування — ласощі ідеально підходять:

  • для бутербродів,
  • для суші та ролів,
  • для соусів,
  • для супів,
  • для торта,
  • для капкейків,
  • для тирамісу,
  • для чизкейка,
  • для крему,
  • для фруктових салатів.

Універсальний інгредієнт легко намазувати на хліб, його додають у різноманітні солоні страви, широко використовують у кулінарії, замінює у випічці вершкове масло або сир, слугує прикрасою десертів. Його можливості обмежено лише фантазією кухаря, який вкладає душу в кожне своє творіння.

Що потрібно знати про вироблення

Для виготовлення найчастіше використовують два типи сировини:

  • коров'яче — найпоширеніше, особливо ніжне, зі стриманим традиційним смаком і солодкуватими акцентами;
  • козяче — вважають гіпоалергенним, вирізняється яскравим вершковим смаком, містить легкозасвоюваний жир і білок, насичене мікроелементами та вітамінами.

Характерною ніжністю молочний продукт зобов'язаний тим, що не потребує тривалого періоду достигання, як інші м'які типи. Технологічний процес починається з циклу приготування сметани. Загалом він ґрунтується на підготовці сировини та приготуванні сирної суміші відповідно до рецептури, подальшій пастеризації, кислотній коагуляції і додаванні смакових наповнювачів і ароматизаторів. На останніх етапах готову продукцію охолоджують, вона набуває в'язкості та потрібної консистенції, після чого розфасовують.

Вибір крем-сиру в каталозі ROZETKA

На сайті можна купити крем-сир від різних відомих виробників, як-от:

  • Хохланд,
  • Президент,
  • Philadelphia,
  • Zanetti,
  • Bettine,
  • La Malga Bianca.

Молокопродукт буває і солоним, і солодким, як із зеленню, з перцем, так і із шоколадом, зі сметани або із сиру, на основі вершків або, наприклад, кефіру. До найпопулярніших належить Філадельфія, батьківщиною якої вважають Англію. Кулінарний шедевр починає свою історію 1583 року, цінують за незвичайну ніжність, глибокий смак і абсолютну універсальність. Також дуже популярний італійський маскарпоне, вперше створений XVI століття недалеко від Мілана. Чудову сирну масу виробляють без використання ферментів, що сприятливо впливає на смакові якості. Її головне призначення — приготування випічки та десертів. Серед поширених вирізняють сирний Almette, який славиться незвичайним поєднанням ніжного збитого сиру з дивовижною різноманітністю натуральних смаків.

Вага крем-сиру варіюється від 51 г до 3 кг. Можна з легкістю знайти відповідний варіант як для домашнього використання, так і для будь-якого закладу громадського харчування. Також великий вибір жирності, яка варіюється від 22 до 80%, добирають індивідуально з урахуванням особистих переваг і конкретного рецепта. Окрему увагу під час купування треба приділити особливостям молочних продуктів. Наприклад, деякі не містять лактози, здатної спричинити алергію, або є дієтичними та низькокалорійними. На сторінках товарів опубліковано докладну інформацію, яка дає змогу детально ознайомитися з продукцією, що зацікавила, і знайти все потрібне.

Обрано 43 товари