Привіт відмінний
Доброго дня,Володимир
Щиро дякуємо за Ваш відгук ! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою матраца.
Комфорт і якісний сон наших клієнтів — наш головний пріоритет, і ми раді, що змогли виправдати Ваші очікування.
Бажаємо Вам приємного відпочинку та міцного здоров’я!
Гарний матрац, раджу! 3 місяці в користуванні.
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук. перепрошуємо за негатитивний досвід який ви отримали,зазначені відхилення не є перешкодою при зверненні по гарантійному випадку.
Відмінна якість за таку ціну
Дякуємо за ваш відгук,зворотній звязокКористуйтесь з задоволенням
Доповню свій початковий відгук, оскільки відредагувати його неможливо.
Зняв чохол та зважив саму піну, чиста маса - 5.0 кг. При розмірах 200х90х10 см виходить 28 щільність, з такою щільністю є такі марки ППУ: ST 2836, EL 2842, HL 2850 та HL 2860. Але, оскільки на супроводжувальному аркуші виробник матраца вказав максимальне навантаження 125 кг, і якщо цьому можна вірити, то ST 2836 з відповідним показником 100 кг явно відпадає. HL 2850 та HL 2860 (до 120 кг для матраців) - це вже жорсткі піни. Таким чином, залишається EL 2842 (до 120 кг), якщо це справді так, то це вже більш-менш пристойний варіант, якого має вистачити не менш ніж на 5 років. Пишу такі подробиці для тих, хто не ведеться на маркетингові назви. Ставлю 5 зірок, щоб вирівняти середню оцінку до 4.
Дякуємо за вашу професійну думку, а також, що знайшли можливість виділити час для детального аналізу нашої продукції.
Доброго дня. дякуємо за ваш відгук .
Примітивний матрац невідомого походження, навіть на вкладеному аркуші - жодної інформації про виробника. Щільність нижче середньої, можливо, 20-25, компенсується жорсткістю вище середньої, можливо, 35-40. Живучість такої піни дуже невелика, комфорту ніякого. Якщо хочете супер-комфортний довговічний матрац такої товщини (11 см) - шукайте ППУ HR 5535, але то вже зовсім інша ціна.
Доброго дня, шановний клієнт у вас надзвичайно глибокі знання технічних характеристик і виробників...
Якщо ви вважаєте що наш товар не відповідає зазначеній інформації на етикетці, ви маєте повне право на повернення. Згідно чинного законодавства України.
Прошу звернутись до тех підтримки
Дякуємо за звернення та відгук
Для підлітка супер
середня жорсткість
Приємний чохол
Дякуємо за ваш відгук. Комфортного сну.
дочка в захваті. після сну на дивані зараз каже що спить кращ. не болить поясниця
зручний матрац який поєднує як мякість так і необхідну жорсткість
Доброго дня, дякуємо за ділитись досвідом, ваш відгук буде корисним для наших потенційних покупців, користуйтесь з задоволенням.