День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Ортопедичний матрац Smart Mattresses Classic New 90x190 см (255054-90190)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • ВОЛОДИМИР ВОРОНЯНСЬКИЙ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190 см. Висота, см: 11

Привіт відмінний

Переваги:
    Гарний

Доброго дня,Володимир

Щиро дякуємо за Ваш відгук ! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою матраца.
      Комфорт і якісний сон наших клієнтів — наш головний пріоритет, і ми раді, що змогли виправдати Ваші очікування.

Бажаємо Вам приємного відпочинку та міцного здоров’я!

• Лариса Коваленко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190 см. Висота, см: 11

Гарний матрац, раджу! 3 місяці в користуванні.

Переваги:
    Нормально тримає, доволі пружний, запах швидко вивітрюється (за 2 дні, в приміщенні), приємно відпочивати.
    Недоліки:
    У першому ж листі документації є розділ з даними під назвою "Обов'язково до заповнення", де є пункти "Пакувальник", "Дата виготовлення", "ОТК" та "Штамп магазину з датою продажу *Без чека торгової організації не є дійсним!". - Нічого не заповнено, штампу нема. Ще й модель матраца галкою обрана "Classic", а не "Classic New", який прийшов. Сподіваюсь, це не буде приводом для відмови при можливому настанні гарантійного випадку
    • Представник бренду

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук. перепрошуємо за негатитивний досвід який ви отримали,зазначені відхилення не є перешкодою при зверненні по гарантійному випадку.

• Олександр Биченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190 см. Висота, см: 11

Відмінна якість за таку ціну

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук,зворотній звязокКористуйтесь з задоволенням

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200 см. Висота, см: 11

Доповню свій початковий відгук, оскільки відредагувати його неможливо.
    Зняв чохол та зважив саму піну, чиста маса - 5.0 кг. При розмірах 200х90х10 см виходить 28 щільність, з такою щільністю є такі марки ППУ: ST 2836, EL 2842, HL 2850 та HL 2860. Але, оскільки на супроводжувальному аркуші виробник матраца вказав максимальне навантаження 125 кг, і якщо цьому можна вірити, то ST 2836 з відповідним показником 100 кг явно відпадає. HL 2850 та HL 2860 (до 120 кг для матраців) - це вже жорсткі піни. Таким чином, залишається EL 2842 (до 120 кг), якщо це справді так, то це вже більш-менш пристойний варіант, якого має вистачити не менш ніж на 5 років. Пишу такі подробиці для тих, хто не ведеться на маркетингові назви. Ставлю 5 зірок, щоб вирівняти середню оцінку до 4.

• Представник бренду

Дякуємо за вашу професійну думку, а також, що знайшли можливість виділити час для детального аналізу нашої продукції.

• Артур
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200 см. Висота, см: 11
    Переваги:
    Зручний, якісний матрац. Швидко доставили
    • Представник бренду

Доброго дня. дякуємо за ваш відгук .

• Богдан

Примітивний матрац невідомого походження, навіть на вкладеному аркуші - жодної інформації про виробника. Щільність нижче середньої, можливо, 20-25, компенсується жорсткістю вище середньої, можливо, 35-40. Живучість такої піни дуже невелика, комфорту ніякого. Якщо хочете супер-комфортний довговічний матрац такої товщини (11 см) - шукайте ППУ HR 5535, але то вже зовсім інша ціна.

Переваги:
    На ньому краще, ніж просто на ламелях
    Недоліки:
    Маркетингова назва піни в описі - звичайний спосіб дурити людей
    • Представник бренду

Доброго дня, шановний клієнт у вас надзвичайно глибокі знання технічних характеристик і виробників...
      Якщо ви вважаєте що наш товар не відповідає зазначеній інформації на етикетці, ви маєте повне право на повернення. Згідно чинного законодавства України.
      Прошу звернутись до тех підтримки
      Дякуємо за звернення та відгук

• Дмитро Олегович
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190 см. Висота, см: 11

Для підлітка супер
    середня жорсткість
    Приємний чохол

Переваги:
    ціна якість
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Комфортного сну.

• Іванна Припліт
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190 см. Висота, см: 11

дочка в захваті. після сну на дивані зараз каже що спить кращ. не болить поясниця
    зручний матрац який поєднує як мякість так і необхідну жорсткість

Переваги:
    збалансована жорсткість
    • Представник бренду

Доброго дня, дякуємо за ділитись досвідом, ваш відгук буде корисним для наших потенційних покупців, користуйтесь з задоволенням.