
Немає в наявності
150₴
Продавець:
Tabasco - найбільш відомий і впізнаваний із гострих соусів у світі. Оригінальний соус Tabasco був створений 1868 року в США, штат Луїзіана, коли його творець Едмунд Макаленні (McIlhenny) змішав три прості інгредієнти — особливий сорт червоного перцю, сіль із місцевої копальні й оцет високої якості. Для того, щоб соус табаско, який виготовляють із м'якоті гострого червоного перцю, набув свого відмітного пікантного й одночасно кисло-солодкого смаку, продукт після виготовлення обов'язково витримують не менш ніж три роки у спеціальних бочках із білого дуба.
На сьогодні Tabasco налічує п'ять різновидів соусу, що варіюються за смаком і гостротою, вимірюваною в спеціальних одиницях гостроти — за шкалою Сковілла. Серед основних відмітних рис цього соусу — його світова популярність, багаторічний успіх, оригінальність рецепту, універсальність у використанні, здатність соусу надати стравам чудового смаку, не збільшуючи кількості калорій і жиру, низький вміст натрію, використання у виготовленні тільки свіжих і натуральних інгредієнтів.
Соус Tabasco Garlic Pepper або просто часниковий — соус середньої гостроти (1200-1800 сковілів). Унаслідок поєднання часнику та трьох різновидів перцю — м'якого каєнського, витриманого перцю табаско та м'якого червоного перцю халапеньо — з'явився чудовий червоний перцевий соус, який відразу сподобався й шанувальникам перцю, і прихильникам часнику. У цьому соусі часник ледь вловлюється, але все ж відчувається.
Найідеальніше застосування цього соусу — це піца, але непогано додавати його до супів, використовувати під час смаження м'яса та навіть додавати його до картопляного пюре! Соус додасть пікантної ноти до салатів, страв з овочів і до пасти.
Склад: Червоний перець (40%), дистильований оцет, вода, сіль, часник (2%)
Об'єм: 60 мл
Відгуки покупців 20
Вкусьненько, снимаю одну звезду за цену, можно найти дешевле Но взял тут..
Не почувствовала чесночный вкус. Острота средняя. Он на любителя, из-за этого баллы конечно не сниму, вопрос вкуса. У меня свой рейтинг табаско:
1. Habanero (очень острый, но незабываемый вкус);
2. Jalapeno (уникальный вкус и запах, хоть и самый слабенький);
3. Chipotle (под барбекю, маринад, дымный вкус, но очень навязчивый);
4. Garlic ( не впечатлил);
5. Original (сильно уксусный, нет характерного вкуса, кислый/острый всё...)
найкращий в своїй лінійці. Проте не варто очікувати, що цей соус дуже гострий