Топ вибір інфлюенсерів

Знайдено 3 товари

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Для чого служать теплові вітрини

Порівняно недавно в продажу з'явилися теплові вітрини, які швидко завоювали популярність. Вони стали практично незамінними для ресторану, для кафе та для їдальні, найбільшого поширення набули у сфері швидкого харчування. Спеціально розроблена техніка забезпечує зберігання й демонстрацію свіжоприготовленої продукції, яку заведено подавати теплою. Вона ідеально підходить:

  • для гарячих страв,
  • для пончиків,
  • для круасанів,
  • для гамбургерів,
  • для шаурми,
  • для піци,
  • для курей гриль.

Усередині грамотно продуманої конструкції кожної вітрини з підігрівом підтримується необхідна температура. Завдяки цьому, зберігається м'якість, аромат і смак продуктів, які поміщені для тимчасового зберігання. До того ж, вони завжди розміщені на видноті у відвідувачів, даючи змогу швидко ознайомитися з асортиментом і пробуджуючи апетит.

Конструкція і принцип роботи

Класична теплова вітрина для їжі містить у собі такі основні елементи:

  • корпус — зазвичай, виготовлений із високоякісної неіржавкої сталі, вирізняється характерним блиском, міцністю й надійністю, не схильний до корозії, легко очищається;
  • ніжки — можуть бути звичайнісінькими або регулюватися за висотою;
  • дверцята — найчастіше виготовляються з міцного жаростійкого скла, форма якого буває прямою або гнутою;
  • полиці — бувають решітчасті та скляні, круглі та прямокутні, похилі полиці й багато інших різновидів.

Головна робоча деталь конструкції — трубчасті електронагрівачі, розташовані в певних зонах. Саме на роботі ТЕНів ґрунтується нагрівання прилавків-вітрин для підтримки продуктів у розігрітому стані. Можливість регулювання необхідної температури забезпечує механічний або електронний блок керування.

Характерні особливості

Сучасні виробники випускають елегантні, ергономічні та функціональні теплові вітрини на будь-який смак. Усі вони відповідають повсякденним запитам власників ресторанів, мініпекарень та інших закладів громадського харчування. Розміри виробів іноді істотно розрізняються залежно від моделі. Але простір їхніх камер завжди дає змогу зручно розміщувати достатню кількість необхідних продуктів. У більшості техніки підтримується температура від 20 до 90 °C, іноді до 110 °C. Частина обладнання відкривається з двох боків, полиці бувають стаціонарними та знімними, звичайними й обертовими. У гарних моделях передбачена підсвітка, вбудований парозволожувач, щоб страви залишалися м'якими й апетитними, є нижні решітки та піддони для курей або, наприклад, м'яса.

Ключові переваги

Стильний дизайн дає змогу тепловим вітринам із підсвіткою гармонійно доповнювати будь-який інтер'єр — від найскромнішого до розкішного. Завдяки досить великій площі засклення, забезпечене привабливе викладення товарів. Оскільки всередині підтримується необхідна температура, не потрібне додаткове розігрівання страв. Якісна техніка зберігає презентабельний зовнішній вигляд випічки або кулінарії без зміни смакових якостей. Спеціальний дисплей уможливлює безпроблемне встановлення відповідних настроювань для конкретних продуктів.

Багато моделей мають дверцята з обох боків — продавця й покупців. Це забезпечує зручність використання й дає змогу за потреби організовувати систему самообслуговування. Ще одна важлива перевага — великий вибір обладнання. Не становить труднощів підібрати та купити теплову вітрину, яка відповідатиме всім індивідуальним потребам будь-якого закладу.

Які теплові вітрини можна купити на сайті ROZETKA

За способом встановлення теплові вітрини діляться на дві групи:

  • настільні — вирізняються компактними розмірами, підходять для невеликих магазинів, піцерій, барів та кафе, можуть встановлюватися як на столі, так і підлозі;
  • підлогові — характеризуються великим внутрішнім об'ємом, призначені для розміщення на підлозі, підходять для просторих торгових залів та виробничих приміщень великих підприємств громадського харчування з великим товарообігом.

У всіх моделях буває різна кількість ярусів. Для невеликих буфетів і точок швидкого харчування достатньо одноярусного обладнання. Для барів і кафе більше підходять двоярусні варіанти. У кулінарних магазинах і просторих залах ресторанів трапляється техніка з кількома ярусами полиць, у торгових центрах — з багатоярусними обертовими полицями.

Під час вибору також треба враховувати, що є два різновиди теплових вітрин — із сухим і вологим кліматом. Перші незамінні, наприклад, для випічки і закусок, які не схильні до швидкого висихання. Другі забезпечують зберігання м'ясних, рибних та інших швидкопсувних страв, підтримуючи належний рівень вологості. Для цього вони обладнані ємністю, яку потрібно регулярно наповнювати водою в міру випаровування. Ще один критерій вибору — розташування:

  • горизонтальні — такі теплові вітрини є класичними, мають звичне пряме або гнуте засклення у формі купола, вирізняються гарною місткістю;
  • вертикальні — схожі на скляні холодильники, де вміст розподілений поличками і відділеннями, невелика довжина яких компенсується кількістю.

Підбираючи теплову вітрину, важливо звернути увагу, що до найпоширенішого типу належить закрите обладнання. Страви викладають у камеру, яка щільно закривається, доступ до них є тільки в продавця, а тому цей варіант підходить для продажу через прилавок. Сучаснішим типом є відкриті моделі, які створені для торгівлі порційними й упакованими продуктами харчування. Інноваційна технологія підтримує оптимальну температуру впродовж декількох годин. Вивчивши всі особливості та характеристики товарів, які цікавлять, на сайті ROZETKA, можна вибрати відповідне обладнання для будь-яких цілей.