Допомогай Superhumans разом з RZTK

Знайден 3721 товар

Показати ще
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Тертки на вашій кухні

До числа обов'язкових атрибутів будь-якої кухні входять тертки, які вперше з'явилися у Франції в 16-му столітті. Значно полегшуючи та прискорюючи процес готування, вони стали одними з незамінних предметів. З роками "терткобудування" серйозно просунулося, і важливий інструмент змінився відповідно до сучасних вимог. Кожен елемент розробляється для зручності використання, швидкого подрібнення й бездоганного результату. Особливу увагу приділяють дизайну, щоб продукція гармонійно вписувалася в інтер'єр або привносила яскраву родзинку. Поєднання стилю, простоти та функціональності ідеально доповнює невисока вартість. Ручні тертки порівняно дешевші, ніж механічні та електричні овочерізки залишаючись найпоширенішим і найпопулярнішим рішенням.

Види терток

Перші французькі тертки були олов'яні, а тому вибагливі в догляді та з часом тьмяніли. На відміну від перших екземплярів, пропоновані сьогодні девайси позбавлені недоліків:

  • пластикові — виготовлені з безпечного пластику, легкого та приємного на дотик, досить міцного, стійкого до кислот і здатного зберігати привабливий зовнішній вигляд;
  • з неіржавкої сталі — відполіровані до дзеркального блиску, не схильні до корозії, не тьмяніють і не темніють, мають високу міцність;
  • дерев'яні — відчутно важчі, ніж інші, зате з префіксом ECO, частіше виробляються з бука і виділяються його оригінальною текстурою, візерунком зрізу, не схильні до розтріскування й розшаровування;
  • комбіновані — наприклад, основа тертки для овочів виготовлена з неіржавкої сталі, а ручка — із пластику і із силіконовим покриттям.

Вибір терток на сайті ROZETKA

В асортименті представлені різні серії кухонного приладдя, від класичних до сміливих дизайнерських. У каталозі достатньо варіантів від Ardesto, Krauf, Fissman, IKEA, Wood&Steel, Mandoline Slicer та інших провідних виробників. Здебільшого представлена ручна тертка для овочів, але є й інші різновиди. Серед найактуальніших:

  • для капусти;
  • для корейської моркви;
  • для картоплі фрі;
  • для сиру;
  • для яблук;
  • для цедри, імбиру та часнику.

Ключова відмінність між ними — кількість робочих сторін. Стандарт 4-х або 6-гранний, але можна купити тертку й односторонню, двосторонню або навіть із 13-ма поверхнями (у комплекті йдуть змінні леза). Серед них підвищений попит мають універсали. Для натирання, шинкування й нарізування передбачені дрібні та великі краплеподібні отвори, великі довгасті прорізи й маленькі зубчики. Різні модифікації бувають із насадками, що розширюють функції, з нековзною основою і з контейнером (така тертка вважається найзручнішою та найпрактичнішою). Окрема пропозиція — слайсер-тертка для отримання гарних акуратних скибочок. Будь-який товар можна замовити з доставлянням відповідним способом, вибрати один аксесуар або набір, з мінімальною комплектацією або, наприклад, із захисним чохлом для зберігання.