Відгуки покупців про Акустична система Tronsmart Element T6 Mini Black (FSH102883) 12
- Продавець: Rozetka
Отличные колонки!!! За свою цену вообще ТОП.
- Переваги:
- Хорошие басы, приятный на ощупь материал
- Недоліки:
- На максимальной громкости есть искажения звука, но это не проблема для меня
- Продавець: Rozetka
Шановні представники розетки!Гляньте як ємкість батареї написана(там аж 22000а має бути 2200).
- Продавець: Rozetka
Нет инструкции пользователя на русском. Нарушение прав потребителя.
а что не получается то? Керувати портативною колонкою Element T6 Mini можна за допомогою чотирьох кнопок:
- вкл/викл.; TWS- з'єднання;
- тихіше/попередній трек;
- плей/пауза; дзвінки в режимі хендс-фри; голосовий помічник;
- голосніше/наступний трек.
- Продавець: Rozetka
Купил колонку _ Звук хороший громкий _ бас есть но в меру )) Ко мне пришла колонка уже с завязанным шнурком - это нормально???? Скажите пожалуйста..
- Переваги:
- Звук _ Батарея держит долго
- Недоліки:
- Usb flash (((
- Продавець: Rozetka
Скільки буде тривати доставка кур'єром
смотря куда. Выбери свой город и там будет стоимость показана
- Продавець: Rozetka
- Продавець: Rozetka
спасибо интернет магазину Rosetka за качествений товар очень доволен.
- Продавець: Rozetka
Отличный звук, очень мощные басы. Правда, после падения на плитку с высоты чуть более полуметра начала рыпеть.
- Переваги:
- Звук, цена
- Недоліки:
- Сильно вибрирует при воспроизведении музыки, не советую оставлять на столе - упадёт)
Ну то менше рваної-барабанної музики слухай
- Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Звучання, ціна
- Продавець: Rozetka
Я давно слухаю музику по цій колонці. Дуже класна та надійна річ. Я купив її в іншому магазині, але там якість сервісу була погана, тому тепер замовляю лише тут. Недорога, але дуже якісна акустична система, зроблена з приємного на дотик матеріалу, є вологозахист. Декілька разів вона падала, але всі удари витримала. Дуже крутий, об'ємний та чистий звук з хорошими басами. Мені подобається її мінімалістичний дизайн та зручна продумана форма. Акумулятор тримає заряд довго, навіть на максимальній гучності. Я зазвичай підключаюся по Bluetooth, все працює добре і радіус прийому сигналу великий. Я дуже задоволений покупкою колонки. Однозначно рекоммендую Вам замовити саме цю акустичну систему.
- Переваги:
- Ціна, бездротова, якість, звук, дизайн, зручна, гарантія, покриття
- Недоліки:
Скажите пожалуйста, а как здесь переключать песни и альбомы, если музыка играет с СД карты?
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання