М'які знижки щоразу поруч до 50%

Відгуки покупців про Пляшка для годування антиколькова Twistshake із силіконовою соскою 330 мл (7350083122643)

Оцінка користувачів 3.43/5
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бузковий

Мені дуже сподобався комплект, зручний контейнер, але сама пляшка завелика для дитини, не дуже зручно з неї пити.

Переваги:
    Яскрава, красива
    Недоліки:
    Не дуже хручна
  • Олена Луценко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Вчора забрали пляшечку. При виборі товару важливим критерієм був об'єм, а тут аж 330мл. Гарний дизайн. Поки не випробували- все влаштовувало)))) Клапан, що має забезпечувати прохід повітря не функціонує, через це соска постійно злипається. Порівнюючи з Авент, якими ми користуємося, це не пляшкчка, а непорозуміння. Не рекомендую!

Переваги:
    Об'єм, дизайн
    Недоліки:
    Клапан забору повітря не працює, що спричиняє залипання соски, необхідно що 40сек. дитині випускати соску, щоб через неї у пляшку набралося повітря
  • Светлана Шатова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Чудесная бутылочка. Дочке 1 .4, очень удобно из нее пить. Соска отличная, достаточно жесткая, не слипается. А какая она стильная я вообще молчу) возьму про запас пару , пока по смешной цене. У нас этой фирмы есть и тарелочка, тоже супер.

Переваги:
    Качество, цена, внешний вид
  • Татьяна Рашковська
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Бутылка удобная
    Ничем не уступает авент
    Пишут, что крышка плохо открывется. Не знаю, у нас всё отлично открыаается без всяких усилий.
    В целом 10 из 10
    Сегодня закажу ещё одну!

Переваги:
    Цвет
    Качество
    Поток
    Удобно держать в руке
    Удобно мыть
    Хорошо взбалтывается смесь
    Недоліки:
    Нету
  • Валерия Скрыль
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Бутылка ужасная, пока откроешь крышку-можно умереть с голоду. Моя самая НЕ ЛЮБИМАЯ бутылка из всего нашего арсенала. Если вам дороги ваши нервы и пальцы-не берите этот ужас.

Переваги:
    Контейнер для смеси
    Недоліки:
    В ней одни сплошные недостатки
    • Светлана Шатова

Не знаю про какую вы бутылочку пишите, эта- одна из лучших

• Валентина Казанущенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Персиковий

Бутылочка просто отпад, пластик прочны й, удобное широкое горлышко, хорошая соска. Выглядит шикарно

Переваги:
    Хороший пластик, удобное горлышко, отлично держать в руке
  • Виктория Литвиненко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Бутылочка просто суппер,удобная,не тяжолая,хорошо моется,а главное вместительная и взбалтывает смесь без проблем и усилий...

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Нету
  • Наталия Бадай
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Найнезручніша пляшечка, з усього арсеналу який у нас є. Купила, щоб дитина могла собі сама брати пляшку вночі і пити воду. Дирка в сосці велика, тому вся вода виливається на подушку і матрас. Сама соска западає в середину пляшки. Кришечка теж дуже міцно закривається, треба лише нігтями її відкривати. Дитина сама не впорається. Не розумію чому така увага і реклама від матусь іде саме на ці пляшки. Авент і то набагато зручніші.

Переваги:
    Об'єм
    Недоліки:
    Написала вище
  • Олег
    Продавець: Rozetka. Колір: Бузковий

Покупаем уже вторую бутылочку этого производителя, хороший антиколиковый клапан, очень удобный контейнер для смесей, особенно в дорогу

Переваги:
    Функциональность
    Недоліки:
    Отсутствуют