Дав позитивний відгук і забув про недолік-відсутність розлогої інструкції-керівництва користувача ZTE A35. В інеті знайшов, але тільки English-більше 100 сторінок. Eng. володію недостатньо, а перекдладати-великий об'єм. Може хтось підкаже щось корисне-цікаве. Оцінки не змінюю- 5зірочок.
Придбання цього тлф дало мені декілька приємних миттєвостей. Всі технічні характеристики мене задовольняли, за винятком Андроїд 13, а по факту виявилось А14! Хвилювала мене комплектація-чи є зарядка і шнур. Виявилось є і те, і інше! Шнурок бюджетний-жорсткий, короткий. Розбагатію, куплю кращий. Щоб акумулятор швидко не розряджався, треба зразу зменшити яскравість. Все інше-найкраща відповідність ціна/якість. Задоволений!
Вообщем, ни чего хорошего сказать не могу. Купил этот телефон, работал норм. Через полтора месяца перестал тянуть зарядку. Чтобы полностью зарядится, ему надо два дня, и при этом им не пользоватся. Когда приехал телефон, я проверял на почте гарантии как было написано на сайте не было. И купить за столько, и потом ещё отдать 1000 за ремонт не вижу смысла.
Навіть дід не зацінив. Це мега тупий телефон. Додайте пару тисяч і купіть кращий, це десь для того щоб горіхи колоти і все
Дякую. Дуже гарний телефон все працює добре
Все чудово швидко відправили все працює
Все добре працює на свої кошти себе оправдовує.
Все добре
Заряд держит недолго, даже если не очень активно пользоваться
Если чисто для звонков, менеджеров и банкинга, то пойдёт. Брал тёще, ей норм
Телефон супер
Дуже зручний у використанні.Зрозумілі функції.Поки що робить гарно.Нарікань не має.
Хороший смартфон для своей цены.
Телефон за такі гроші дуже доброї якості. Мені і чоловіку дуже сподобався
Телефон відповідає своій ціні.Бюджетний варіант.Гарна комплектація (чохол,захисна плівка,зарядний пристрій).Все працює.Чоловік задоволений.
Працює гарно
Як вам цей телефон? Він ще працює? В ігри можна грати на ньому?
Телефон чудовий хароша комплектація силіконовий чихол щей новий стартовий пакет
На теперішній час за свої кошти хороший телефон
Як вам телефон? Працює досі? В ігри можна грати?
Чомусь не висвічує поверх вікон коли хтось дзвонить. Виставлення пріоритету для дзвінків не допомогло. Сторонні сервіси теж не допомогли
Телефон клас