Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос PHILIPS PowerPro Aqua FC6405/01

Оценка пользователей 4.14/5
  • Валентина З***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Доброго дня, Розетка. Поділюся з Вами своїм враженням про акумуляторний пилесос PHILIPS. До цього коистувалася лише пилесосами для сухого прибирання, типу контейнера та мішка. При виборі акумуляторного пилесосу вибір був невеликий по типу, один із двох або вертикальна ручка або робот-пилесс у вигляді великої шайби. Робот-пилесос приваблює тим, що він працює без допомоги людини. Цікаво... Можливо, але не в моєму випадку. Такого типу пилесос, не загляне у всі мої закутки і куточки, тому для мене це не практично. Тому мій вибір впав саме на вертикальний акумуляторний пилесос. В даній моделі хочу відмітити такі переваги:
    1) в роботі пилесос не шумний, переконана мої сусіди не чують коли я прибираю, навіть якщо це 23 година ночі, він має всього 83 дБ рівня шуму.
    2) Після повної зарядки мені хватає його на 3 генеральних прибирання, в інструкції написано що витримує заряду на годину, можливо, не перевіряла. Для повної підзарядки потрібно 5-6 годин. Актуально ставити на зарядку на ніч після 3-го прибирання, щоб в казусні моменти він міг виручити.
    3) Скаржаться що обєм для сіття замалий, як на не 600 мілілітрів, цілко достатньо для квартири площею 50 кв метрів. Поприбирали - викинули сміття, а не залишати до наступного прибирння.
    4) Два типи прибирання сухе та вологе. Пилесос має 2 змінні щітки мікрофібри, насадку для вологого прибирання, ємкість для чистої води 200 мл, а також великий плюс, що можна добавляти миючі засоби в чисту воду, прибирання стає ще легшим. Раніше як, попилисосила взяла миску з водою, трапяку і вперед по всій хаті по другому колі, а зараз все одночасно, і прибирає сміття і одразу миє. Це напевне головна причина для мене в перевазі між звичайними пилесосами і даною моделлю.
    5) Функція турборежиму також допомагає, зазвичай я її завжди вмикаю, бо з дітьми турборежим мені в допомогу, там печиво їли, там посуду побили. Турборежим не дасть жодного шансу крихтам на будь-якій поверхні. Також хочу добавити, в нас коври 4D, мають високий ворс, то також справляться на добру 4+ з 5, не все витягує сміття як би хотылося, але візуально чисто.
    6) PHILIPS PowerPro Aqua можна використовувати для прибирання будь-яких важкодоступних куточків, а також меблів, мягких частин і навіть для прибирання автомобіля, завдяки тому що є така штука як зйомний пилесос, він взагалі робиться компактним і зручим в прибиранні.
    7) Легко чиститься колба для сміття, лише при одному натисканні легко знімається, насадки з мікрофібри можна мити як і вручну так і в пральніні машині автомат в режимі "делікатне прання" або "мікрофібра".
    8) Пилесос має якісні трьохслойні фільтри, в роботі пилесос не випускає повітря з токсинами пилі від прибирання. Загалом роботою акумуляторного пилесоса PHILIPS PowerPro Aqua задоволена, він дуже маневрний у користуванні, легкий у пересуванні, важить всього 3,6 к, має гарий дизайн, колір срібний не є мазким та не залишає на собі відбитки пальців, тому виглядає завжди як новий.
    Надіюсь мій відгук буде корисний для тих, хто ще вагається або обирає собі миючий пилесос акумуляторного типу.

Достоинства:
    гарний дизайн, зйомний пилесос, вологе прибирання.
    Недостатки:
    вын для мене ідеальний)
    • Валентина З***

#philips

Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Он великолепный! Это просто незаменимая вещь, когда рождается ребёнок и ты не знаешь за что хвататься, а в доме не должно быть пыли. У меня есть ай робот и я его просто обожала, пока я не вышла в декрет. Штука классная, он работает в то же время, когда и ты)) но! Ситуация изменилась и ездящая жужжащая 1,5 часа таблетка бесит. А тут... за 10-15 минут в 62 квадратах и пропылесосено, и полы вымыты))) при чем КАЧЕСТВЕННО! У нас лысый кот, шерсти нет, но наполнитель просто везде. Так вот пылесос убирает так, что приятно по полу ходить без тапок, раньше мне было противно, потому что эта тырса прилипала. Кроме того, в процессе уборки можно очень быстро убрать лишнее с мягкой мебели и т.д. Я про этот пылесос уже всем уши прожужжала. Как по мне, если есть в доме маленький ребёнок и хоть малейшая финансовая возможность, просто необходимо его брать. Себя нужно любить, а он действительно замечательный помощник по дому.

Достоинства:
    Лёгкий, управляемый, хорошая мощность, пылесосит и моет одним движением, да он одно сплошное достоинство!!!
  • Станислав
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Купил в дополнение к обычному пылесосу, теперь старый стоит в кладовке и не достается совсем. Этот беспроводной пылесос просто бомба - не волочатся провода, он стильный только украшает интерьер - не прячем его, всегда под рукой - можно снять ручной убрать крошки, можно пропылесосить, пол остается действительно чистым. Большой плюс - он стоит без подставок и не падает. Не надо собирать, разбирать, легкий и удобный. Всем советую, отказаться от него уже невозможно.

• Олександр М***

Пилосос купують для того, щоб він збирав пил та сміття. Людей цікавить в основному наскільки він справляється з прибиранням в хаті, ергономічність і т.д.

А ви радите цей пилосос всім бо:
      1. в нього не плутаються провода
      2. він стильний і прикрашає інтер"єр
      3. старий пилосос ви більше не дістаєте
      4. він може самостійно стояти і не падати
      5. пол дійсно чистий (який пол я так і не зрозумів, лінолеум чи килим)

Таких би радників як ви у всі галузі. І 15 незрозуміло хто це лайкнули. Топ комент просто

• Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Користуємося цим пилосмоком майже рік. Апарат бомбезний, дуже зручний. Можна швидко прибрати, не портібно виймати шнур, вмикати в мережу, це все вчорашній день. 10-20 секунд і локальне забруднення (для прикладу при вході в коридорі) ліквідовано. Заряду вистачає на довго, дехто пише що їм мало, що дивує, бо пів години без зупинки він працює, в переважній більшості випадків цього достатньо. Сила всмоктування не рівняється до потужних дротових моделей, але її цілком вистачає, особливо в турбо режимі. Кому не вистачає, то у вас або забився фільтр (є така біда), або якийсь брак (та швидше за все це фільтр). Зручно що порохотяг можна від'єднати від "ніжки" і пропилососити дивани, салон автомобіля і т. д. Функцією миття користуємося рідко, вона тут не є козирем. В підсумок скажу що це одна з найкращих покупок року, той випадок коли реальність перевершила очікування.

Достоинства:
    Можливість швидко прибрати, маневреність, компактність, достатня потужність
    Недостатки:
    Потрібно доволі часто чистити (мити) фільтр, десь раз на 2 тижні. Можна і раз в місяць, все залежить, але десь після двох тижнів стає помітним падіння тяги. І не дивно, фільтр з часом покривається товстим спресованим шаром пилу. Висихає фільтр майже добу. Інших суттєвих косяків за 10 місяців експлуатації не помічено.
  • Катерина
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Не очень люблю печатать отзывы, откровенно) Но тут просто не могу сдержаться. Мечтала о таком пылесосе с момента, как увидела впервые, но начитавшись разных отзывов начала очень сильно сомневаться. Меня «шатало» от ХОЧУ СИЛЬНО, до «он не стоит этих денег и т.д.» - напечатанного пользователями. Так вот! Могу сказать точно, что у кого позволяет возможность - ПОКУПАЙТЕ не читая чей-то бред. Пардон, но не иначе. - «не убирает мусор в радиусе 5 см от плинтуса», читала я.
    Ребята, уверяю - убирает!!! Ещё и как!!!!!
    Маневренный, удобный, крутая мощность и это не все плюсы! Вобщем, могу сказать одно точно - сложилось мнение, что гадкие отзывы пишут либо конкуренты, либо те, кто хочет, а не имеет такого помощника. Покупайте и не сомневайтесь! Крутейший пылесос!!! От души рекомендую)

Достоинства:
    Крутой во всем!!! Что дизайн, что комфорт, что всё вместе взято)
    Недостатки:
    Нет!!!
  • Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Купувався із метою збору шерсті кота, за 1,5 хвилини в турборежимі із одного килима із тонким ворсом повний бак, поки задоволений покупкою

Достоинства:
    Компактний, зручний
    Недостатки:
    Час зарядки
  • Гость
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Отличный пылесос, выполняет все что от него ожидал. По всему дому лежит плитка с системой тёплого пола, поэтому ковров практически нет, брал для мойки и уборки пыли с мелким мусором с твёрдых поверхностей, справляется превосходя ожидания. А опробовав на входном коврике с уличным мусором, понял что и ковры ему под силу. Аккумулятор ещё не было времени испытать, но думаю заявленное время будит держать, исходя из вывода качества уборки. Очень просто и легко чистить после уборки. В общем покупкой доволен более чем.

Достоинства:
    Хорошая мощность для беспроводного пылесоса. Стильный дизайн. Удобство при очистки устройства от мусора после уборки. Качество сборки узлов (нет хлипкости).
    Недостатки:
    Не обнаружил. В будущем переживаю только за срок службы аккумулятора, но вечного ничего не бывает, просто надеюсь хватит на долго.
  • алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Когда он будет уже в наличии и будет ли вообще?

• iryna
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Це одна з найкращих покупок року. Ніколи не думала, що можна з радістю пилососити і одночасно мити підлогу в квартирі, причому хочеться це тепер робити щодня:) Пилосос постійно стоїть на кухні, не треба нічого його нізвідки тягнути, плюс немає зайвих шнурів. Прозорий контейнер для пилу - теж дуже зручна штука, зразу розумієш, чим до цього дихав у квартирі. Порекомендувала усім друзям, і деякі з них теж купили і задоволені. Хотіла замовити і батькам, але тепер немає його у наявності.

Достоинства:
    Зручний у різних типах робіт - як звичайний пилосос, як супершвабра, і як міні-пилосос
    Недостатки:
    можливо, трошки незручно чистити щітку, але це дрібниця.
  • Ерина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой

Получили сие чудо вчера. Денег было жалко, все время думала, а стоит ли он того. Уже через минуту после включения все сомненья развеялись - однозначно стоит! У нас уже есть робот пылесос скуба, и моющий зелмер, но по удобству, скорости уборки и конечному результату он превзошел их однозначно. У нас 2 маленьких детей, и собака. Шерсть, крошки, волосы - появляются уже через пол часа после любой уборки. А теперь, ну и пусть))) Уборка превратилась в настоящее удовольствие. Заряда хватило на всю квартиру 72м. На режиме турбо убрала лежанку собаки, результат отличный.

Достоинства:
    легкий компактный мощный
  • Anna S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Не понимаю, почему все так не довольны. Это изначально вспомогательные пылесос, а не основной.
    Мне нравится. У меня больная спина, поэтому стоя пройтись сухой щеткой, а потом тряпочкой - кайф. Не надо эти ведра, швабры и тд.
    По весу не тяжелый, чистится легко.

Достоинства:
    Удобно пройтись пылесосом, а потом помыть пол
    Недостатки:
    если убрали не всю пыль, то тряпочка потом размазывает мокрую пыль по полу
  • Katherina D***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пользуюсь данным пылесосом уже 2 года. Незаменимый помощник на каждый день. Благодаря ему, основной пылесос почти не используется. Прекрасно справляется с любым напольным покрытием. Большой плюс это возможность мытья пола. Очень экономит время. И на мое удивление, очень эффективно. Никогда не думала, что можно так качественно пропылесосить и вымыть пол, за один раз, не доставая швабру и тряпку.

Достоинства:
    Подходит для любых народных покрытий. Долго держит батарею. Качественное мытьё пола. Удобный в эксплуатации и чистке после уборки.Многофункциональный.
    Недостатки:
    Не обнаружила.
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Отличный "симбиоз" электровеника и швабры ))). Убирать в квартире стало легко и приятно , однозначно рекомендую.
    Аккумулятора хватает на 3 полноценные уборки в 1-к квартире 48м.

Достоинства:
    Влажная уборка
  • Оксана
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой

Особливо цей "віник" сподався сину, бо прибирання стало швидшим і мама не пилить, що не так ) Штука класна, компактний в зручний в роботі. Задоволена!

Достоинства:
    Миє! Не тягнеться шнур- і це прекрасно! Не потрібно постійно купувати мішки. Після прибирання справді чисто.
  • Кристина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой

Пользуюсь пылесосом уже почти год, я счастлива что я его купила. Он как электро веник, все быстренько убирает. До этого пользовалась моющим пылесосом, за год его даже в руки не взяла.
    Убираюсь только на турбо режиме ( обычный плохо собирает мусор ), полы не мою, поскольку считаю что в данном случае это не мытьё а увлажнение (мне проще помыть шваброй)
    Заряда хватает примерно на две уборки всей квартиры ( 1 комнатная квартира)

• Александр И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Отличный пылесос , только сегодня забрал , уже опробовали , хорошо убирает плитку и ламинат , очень легкий , одновременно пылесосить и мыть пол вообще огонь!

Достоинства:
    Легкий, маневренный , удобный
    Недостатки:
    Малая емкость аккумулятора и 5 часов зарядки
    • Саша

Подскажите как он справляется с влажной уборкой, есть разводы?

• Александр И***

Если после каждой уборки стирать тряпку , то разводов практически нет, иногда бывают на ламинате

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Побачила рекламу в спортзалі і закохалась в цей пилосос, довго думала і придбала, ще й по акції фен отримала майже безкоштовно. Що сказати - я в захваті, з ним прибирання в радість! Більше не потрібно волочити за собою пилосос на шнурку, який б"ється об всі кути, а потім з відром води і шваброю, лише взяв пилосос і вперед,лише треба ополіскувати тряпку впродовж прибирання і наливати воду в резервуар. З нами живе собака породи акіта-іну і шерсті дууууже багато і підлога щодня брудна, а так взяв пилосос і через 15 хвилин підлога дуже чиста! Не знаю, чому іншим не вистачає зарядки, мені на 80 кв м вистачає з головою, ні одна позначка з зарядки не зникає, хоча заряджається він трохи довго, 5,5 годин. З мінусів я вже вище написала, ще додам,що треба приловчитись не йти за ним по помитому. Писали також, що з ним генерального прибирання не зробиш, але хочу зауважити, що цей пилосос для тих, хто прибирає кожен день чи два, тому мені особисто немає чого прибирати генерально =) Шкодую лише, що так довго думала, він вартий кожної копійки. Назвала його Раяном ))) Всім вдалих покупок!#PHILIPS

Достоинства:
    добре тягне, легкий в керуванні, легко чиститься, з ним прибирання всієї квартири займає 15-20 хвилин, зарядки вистачає на все прибирання і більше
    Недостатки:
    фільтр довго сохне, якщо його помити, довго заряджається, не тягне сміття на вологій підлозі, де ви вже до цього пройшлись
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Купили это чудо и радости нет предела)Не совсем понимаю людей, которые говорят,что сосет плохо..люди,вы им камни пытаетесь засосать?Отлично убирает грязь,шерсть,пылесосит ковер,собирает то,что невооруженным глазом не увидишь.Уборка занимает минимум времени у усилий.Рекомендую.

Достоинства:
    Удобный,маленький,сосет хорошо
    • Katerina R***

Его мощности еле на крошки от хлеба хватает ) и то, те, которые попадают прямо под сам пылесос, которые лежат у плинтуса, так и остаются там лежать)

• Аня

Значит у вас бракованный пылесос.Мой сосет все отлично

• Marina
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Тут некоторые пользователи жалуются, что выпадает мусор: у меня так было с предыдущей моделью, но проблема решилась заменой фильтров. Просто нужно немного позаботиться (со временем) об этом дружочке, а он уж отлично позаботится о Вас

Достоинства:
    Компактный, безпроводной, мощный, моющий, да ещё и ручной пылесос
  • Марія
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Я в захваті від цього пилососу: його головна перевага, що одним рухом проходишся по всій квартирі, і підлога попилосошена і помита одночасно. Плюс ручний пилосос для швидкого збору крихт - із малою дитиною річ незамінна

Достоинства:
    Функція 3 в 1: пилососить, миє і ручний пилосос. Швидко заряджається. Маневрений.
  • Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Я очень довольна покупкой,отличный веник-швабра,со своей задачей справляется. Уборка теперь стала намного быстрее.Пылесосом очень удобно управлять.Мыть тоже легко.Советую)

Достоинства:
    Компактный,красивый дизайн,удобный в использовании.
    Недостатки:
    Нету.
  • Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Выкинул обычный веник ! Этот электро веник пользую каждый день так как маленький ребенок и в доме должно быть чисто. Незаменимая вещь. Нуждается в частой чистке фильтра. Фича с подставкой для протирания пола чудесна, довольно таки хорошо делать влажную уборку сразу же при пыле сборке. Но запомните что это не пылесос - это именно веник. Каждую неделю достаю обычный пылесос что бы сделать более тщательную уборку.

Достоинства:
    Даже и не перечислить все.
    Недостатки:
    Нет.
  • Гость
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой

Коли появиться даний пилосос?

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Хороший пылесос. Долго держит заряд(полного хватает на 3-4 уборки). Удобный в использовании

• Баськов О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Дружина не може натішитись. Майже кожен день пилесосимо.
    Місяць користуємось.
    За свої гроші - це ідеальний варіант.

Достоинства:
    Швидкість прибирання, одночасне пилесосить і робить вологе прибирання (нам з малими дітьми те що треба), гарно пилесосить килими (краще, ніж наворочений звичайний пилесос з насадкою), швидкість чистки катриджа, для постйного приберання ідеальний.
    Недостатки:
    Слабенька батарея (хоч нам і вистачає), схоже за 2-3 роки здохне.
  • Екатерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Хороший помощник, убираю 2 раза в неделю, забыла, что такое тряпка благодаря моющее функции. Радует пылесборник, удобно очищается, отлично моется. Иногда не хватает мощности для более крупной пыли возле входного коврика, но все остальное - отлично. Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Мобильный, удобный
    Недостатки:
    Не заметила
  • Марина К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Давно хотіла собі стіковий пилосос. І відколи придбала не можу нарадуватися. Без зайвих зусиль, швидко, зручно та легко прибираю усю квартиру. Особливо подобається, що одночасно можна пилососити і мити підлогу. А не так як я, тай більшість із тих, у кого звичайний пилосос - спочатку пилососила, а потім мила підлогу шваброю. Це займало багато часу і зусиль. Хороший акумулятор, заряду вистачає на декілька прибирань. Легко чиститься, фільтр можна мити. І ще великим плюсом є маленький пилосос для прибирання меблів. Дуже задоволена!!!!! Якість супер!!!!!!!

Достоинства:
    Швидке та ефективне прибирання
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олеся К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Незамінний девайс для регулярного прибирання, особливо якщо в домі є тварини. Маневрений і зручний для керування. Руда морда тепер ширяє з чистою совістю

Достоинства:
    Потужний, однієї зарядки достатньо для прибирання 2-кімнатної квартири, надійний і зручний
  • lidia.nochevka
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Вчера получили по новой почте. Очень довольны. До этого пользовались аккумуляторным пылесосом ELECTROLUX ZB2904Х.(приобрели в феврале 2012 года. Верой и правдой служил около 3-х лет, не могли нарадоваться., но вышли из строя аккумуляторы, которые очень активно 3 года .пытались найти, даже за пределами Украины. Безрезультатно.) Пришлось покупать новый, так как без такого пылесоса уже не можем обойтись.Долго колебались между ELECTROLUX, (казалось лучше уже быть не может) и PHILIPS PowerPro Aqua. Приобрели второй. Первое впечатление пока говорит в пользу правильности нашего выбора. надеемся в дальнейшем не разочаруемся.

Достоинства:
    Для сухой и влажной уборки, наличие второго маленького пылесоса, 2 режима, особенно понравился режи м турбо. Можно оставить в любом месте (самостоятельно стоит), сразу есть ссылка для заказа аксессуаров (надеемся.что их можно будет и получить).
    Недостатки:
    Пока не обнаружены, небольшой нюанс: чистка фильтров и сборка после нее сложнее, чем в ELECTROLUX ZB2904Х (но и сам пылесос попроще, конечно)
  • Наталья Ч***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Добрый день. Наш фильтр через пол года пришёл в негодность. Не подскажите, где можно приобрести замену?

Достоинства:
    Масса
    Недостатки:
    Фильтр
  • Гость
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Очень довольна пылесосом! То, что нужно для ежедневной уборки, имея маленького ползающего ребёнка и собаку.другого пылесоса нет, многие писали его недостаточно будет, хватает на уборку 84кв м.

Достоинства:
    Беспроводной, моющий, нешумный
    Недостатки:
    Тряпочку в течение уборки полоскаю пару раз, чтоб пыль не размазывать по комнатам. Думала этого не надо будет делать)
    • Гость

При линьке у собаки шерсть тянет хорошо?(у нас лабрадор) а то каждый день тягать пылесос со шнуром - это ад. маленький ребёнок)

• Денис
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Незаменимая вещь в доме теперь, убирает хорошо если чистить контейнер и фильтр вовремя. Если не чистить - то сила всасывания снижается. Я предпочитаю чистить и радоваться прибору и уборке без проводов )

• Юрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Никогда еще бытовая техника не вызывала такого восторга! Невозможно передать ощущения, когда убираешь пылесосом и тебя не обматывают провода и шланги! Фантастика! Пылесос работает не громко. Несмотря на "батарейку" засасывает все, что попадается. Правда, турбощетку придется очищать после каждой уборки, если в доме есть женщины (мужики меня поймут:)) Мощность нигде не указана, но по ощущениям не слабее моего старого 1,5 КВт пылесоса. Заряда хватает на 3 сухие уборки приблизительно 60 кв. м. Заряжается до 3 полосок примерно за 3,5 часа. Сам "веник" маневренный и ложится горизонтально, так что можно убирать даже под кроватью. Влажной уборкой пока не пользовался. Ну а ручным пылесосом можно спокойно убирать на диванах и кроватях. Короче, вещь потрясная. Своих денег стоит. Рекомендую.

Достоинства:
    НЕТ ПРОВОДОВ И ШЛАНГОВ!!! Мощный, удобный, маневренный, нешумный, стильный
  • Лариса
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой

Получила пылесос неделю назад, эмоций много! Сразу скажу что он не для уборки ворсистых ковров, скорее для ламината и плитки. Моющая система - надо понять принцип ее работы и не возить щетку туда -обратно и все будет супер. Пылесос стоит сам, никаких подставок не нужно это экономит место (красивый - не хочется его прятать даже). Для быстрой, простой уборки отличная штука. Зарядки хватает на 40 минут, на всю квартиру (80 м). Съемный ручной пылесос - убираю со стола и с дивана когда ребенок накрошит печеньками)

Достоинства:
    нет проводов и шлангов, стоит компактно в зоне кухни всегда готов к уборке, заряда хватает на уборку всей квартиры, собирает пыль и крошки и делает влажную уборку одновременно
    Недостатки:
    могу отметить достаточно небольшую вместимость контейнера для мусора, кошачей шерстью быстро наполняется, не подходит для ковров
  • Тарас У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой

Як писали вище, порохотяг не для капітального прибирання, чи прибирання раз на місяць, а для щоденного чи через день прибирання, щоб не назбирувати шар пилу. І так, для тих в кого вже є діти, дуже зручна річ, бо дозволяє навіть з дитиною на руках швидко пропилососити потрібну ділянку квартири. Ну і звичайно коли призвичаюєшся, то можна спокійно на одному заряді пропилососити/промити всю квартиру площею не менше 70 м2. Впринципі можу рекомендувати порохотяг, особисто ми в сімї задоволені покупкою.

Шановна Розетка, підкажіть будь ласка, чи є у вас в продажі, або підкажете де можна придбати, фільтр зємний, то що круглий такий тришаровий?

Достоинства:
    Легкий, маневрений, без дроту ))
    Недостатки:
    Не надто потужний, але для своїх розмірів напевно більше не могло б бути.
    • Лара

Обычно через сервис нужно искать такие фильтра

• Аня
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой

Тут пишуть про розчарування від пилососу, а я з цим абсолютно не згодна. Дуже важливо, що цей пилосос розраховано на додачу до основного - для швидкого щоденного прибирання. Якщо ж ви прибиратимете раз в місяць, то із цим цей девайс точно не впорається. Можливо, для щотижневого прибирання в сім'ї без дітей його вистачить, але, знову ж таки, пилосос цей - для швидкого щоденного прибирання. Ще тут хтось писав, що випадає шуруп, що фіксує ручку - у мене була така ж історія, бо я до того його скрутили сама, а після попросила допомоги чоловіка, він сильніше прикрутив - і нічого не випадає. Про контейнер: нормально він кріпиться, нічого у мене не випадає, очищаю після кожного прибирання, і нічого не відпадає. Прямо дивно читати попередній коментар: якщо реально все відпадає - зверніться в сервіс Філіпс, це нормальна контора, якщо покупка реальна - вони все порементують/замінять. Якщо ж не було покупки і конкуренти поливають брудом цей пилосос - дарма.
    Тепер про мій досвід: пилосошу велику квартиру (120 метрів) через день, одразу із вологим прибиранням, і це просто находка для мене. Спершу не вистачало заряду, бо хотілось все 'видраяти' і включала режим турбо, а потім і квартира стала чистішою, і я призвичаїлась, і вкладають в 30 хв пилосошення. Це чудо стоїть у мене в коридорі, і взимку був незамінним: коли ми приносили додому грязуку й пісок - я все одразу чистила. Ну і ручним пилососом дуже просто почистити диван, мій малий їсть не надто акуратно, і часто на дивані крихти й шматки печенюх, вжик - і все чисто ручним пилососом.
    Коротше для мене цей пилосос ідеальний помічник: мені дуже шкода свого часу на прибирання: спочатку пилососити, потім мити шваброю - це жесть. А тут все за один захід працює. Ну і ручним прибирати дуже зручно. Тому рекомендую.

Достоинства:
    Зручність: пилососить і миє одним проходом по квартирі, а ручним пилососом дуже зручно прибирати крихти на дивані й під столом після обіду. Достатньо потужний, дуже маневрений, і завжди під руками. Незамінний, якщо є діти, помічник для мами, якщо дитя не надто акуратне (як наше :))