Отзывы покупателей о Муравьиная ферма ANTKingdom Комплект MEDIUM S Коричневая 19х10х6,3 см - Формикарий
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Зеленый
Все гарно запаковано;все в комплекті;інструкція є;мурахи живі))дитина задоволена.
- Достоинства:
- Все необхідне в комплекті,не потрібно самому щось шукати
- Недостатки:
- Не виявила
- Ника И***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый
Дякуємо за ввічливе обслуговування та якість!) Дитина просто марила мурашками ще з 4 рочків. Ось настав той час, коли вже самостійно може тримати ферму. Дякуємо вам за посмішку дитини))
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Поки що не знайшли.
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый
Все приїхало в чудовому вигляді! Королева жива, здорова й дуже активна, мурашок багато, всі рухливі, а також повно розплоду. Замовляв собі як подарунок на день народження — і це просто СУПЕР! Шалено задоволений покупкою, дуже дякую!
- Достоинства:
- Все добре
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий
Все прийшло ціле та якісне. Брали на подарунок. Дитина в захваті.
- Достоинства:
- Якісно консультують та допомагають з вибором. Все якісне , відповідає опису
- Константин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий
Хороша ферма. Все необхідне.
- Достоинства:
- Повний набір, нічого не треба докупати
- Остапир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Зеленый
Ферма гарна, всі мурахи живі, все є в комплекті. Дуже задоволен, дякую!
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый
Ферма чудова, сервіс теж на висоті! Дякую! Дуже задоволена!
- Продавец Kingdom of Ants
Юлия,Дякуємо за відгук!!Дуже раді,що Вам все сподобалось,якщо виникнуть питання звертайтесь)))
- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Зеленый
Мурахи активні та здорові на вигляд.
Ферма компактна та не займає багато місця (єдине, мені здається, що в деяких камерах королеві затісно).
Камінці трішки хімозно пахнуть, сподіваюсь це шкідливо для мурах.- Достоинства:
- Здорові активні мурахи, компактна ферма
- Недостатки:
- Неприємний запах камінців, проблеми з пересадкою колонії (пробірка тріскається)
- Продавец Kingdom of Ants
Дякуємо за отзив.На рахунок камінців дуже шкода,що так вийшло, перед відправкою все перевіряється.
- Олеся А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Зеленый
Все норм,но она очень маленькая,смотрите замеры,быстро отправили,мурашки живые,никто не пострадал!
- Недостатки:
- Маленькая
- Богдан Ш***
Потрібно було замовляти не маленьку а велику
- АмішаОтзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый
Чудова ферма. Єдине, що насмішило, це те, як в папірцях доданих до товару змішується українська та російська мови. Будь ласка, пропрацюйте цей момент, бо з одного боку смішно, а з іншого сумно. Також помітила, що ферма була трохи брудна всередині, але розбирати вже не стала.
- Достоинства:
- Добре упаковано.
- Недостатки:
- Ферма трохи брудна.
Присутня російська мова в паперах, доданих до товару.
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий
Ферма зовсім не так виглядає, як на фото. Вона менша і лабіринт інакший ( хоча в описі розміри вказані правильні....., але я дуже сумніваюсь, що в ній зможуть співіснувати 500 мурах). Це засмутило . А взагалі дитині сподобалось , дуже цікава і пізнавальна штукенція. Турбує королева, щось вона не дуже активна, боюсь щоб не померла.
- Достоинства:
- Цікава, пізнавальна, антистрес
- Недостатки:
- В реалі значно менша, ніж на фото. Виглядає зовсім по іншому
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый
Ми замовляли два формікарія з матками і мурахами в другому формікарію спустя три тижні померла матка.
- Достоинства:
- Незнаю
- Недостатки:
- Вмерла матка
- БитховенОтзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый
Лупа никакая, какая- то пластмаска, если будут предлагать дополнительно к набору - не берите ни в коем случае!
- Продавец Kingdom of Ants
Добрый день. Спасибо Вам, Битховен, что поделились своими впечатлениями о товаре. Нам очень жаль что у вас сложилось такое мнение о нашем товаре. Примите наши искренние извинения за то, что ваши ожидания не были оправданы.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий
Королева померла на другий день. Писалася чи вона має така бути ледь живою ніхто не відписував , як замовити зв'язуються швидко якщо в тебе виникають якісь питання ігнор. Хотіла замовити ному колонію то відписали швидко, але ціна за неї не мала. Так як не зможу вини вона не доїхали могла і повернути але з людяності не стала. Розчарована.
- Достоинства:
- Швидко зв'язалися
- Недостатки:
- Королева приїхала ледь жива, писала чи має так бути ніхто не відписував
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий
Мурахи тікають по колбі з водою, навколо колби є шілини. Це бракований формікарій? Мурахи перекривають прохід на арену. Думала, що це із за вологості 80....але ж ви радите саме таку вологість, хоча інтернет пише що це зависока... То яка ж має бути , щоб мурахам було комфортно?
- Достоинства:
- Цікава
- Недостатки:
- Тікають