Отзывы покупателей о Муравьиная ферма ANTKingdom Комплект MEDIUM S Зеленая 19х10х6,3 см - Формикарий

Оценка пользователей 4.28/5
на основе 21 отзыв
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый

Ми замовляли два формікарія з матками і мурахами в другому формікарію спустя три тижні померла матка.

Достоинства:
    Незнаю
    Недостатки:
    Вмерла матка
  • Светлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

Все прийшло ціле та якісне. Брали на подарунок. Дитина в захваті.

Достоинства:
    Якісно консультують та допомагають з вибором. Все якісне , відповідає опису
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

Королева померла на другий день. Писалася чи вона має така бути ледь живою ніхто не відписував , як замовити зв'язуються швидко якщо в тебе виникають якісь питання ігнор. Хотіла замовити ному колонію то відписали швидко, але ціна за неї не мала. Так як не зможу вини вона не доїхали могла і повернути але з людяності не стала. Розчарована.

Достоинства:
    Швидко зв'язалися
    Недостатки:
    Королева приїхала ледь жива, писала чи має так бути ніхто не відписував
    • Лев Л***

Здається вона така иза того що у неї стрес
      Через переїзд

• Аміша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый

Чудова ферма. Єдине, що насмішило, це те, як в папірцях доданих до товару змішується українська та російська мови. Будь ласка, пропрацюйте цей момент, бо з одного боку смішно, а з іншого сумно. Також помітила, що ферма була трохи брудна всередині, але розбирати вже не стала.

Достоинства:
    Добре упаковано.
    Недостатки:
    Ферма трохи брудна.
    Присутня російська мова в паперах, доданих до товару.
  • Константин Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

Хороша ферма. Все необхідне.

Достоинства:
    Повний набір, нічого не треба докупати
  • Остапир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Зеленый

Ферма гарна, всі мурахи живі, все є в комплекті. Дуже задоволен, дякую!

• Олеся А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Зеленый

Все норм,но она очень маленькая,смотрите замеры,быстро отправили,мурашки живые,никто не пострадал!

Недостатки:
    Маленькая
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

все як заявлено, дитина задоволена, як на мене малувата за таку ціну

• Продавец  Kingdom of Ants

Катерина,дякуємо за відгук.Розмір С є самою маленькою. Але у Вас повна комплектація з усім,що потрібно для маленької ферми.Якщо виникнуть питання звертайтесь))

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый

Ферма чудова, сервіс теж на висоті! Дякую! Дуже задоволена!

• Продавец  Kingdom of Ants

Юлия,Дякуємо за відгук!!Дуже раді,що Вам все сподобалось,якщо виникнуть питання звертайтесь)))

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

Ферма супер, дитині дуже сподобалося. Уже кілька днів малюк не відходить від подарунку. Дуже сподобалося спілкування з менеджером магазину, все підсказали і розказали, вислали окремо відео з інструкціями. Всі питання і проблеми були дуже оперативно вирішені за що велике дякую магазину від нашої сім'ї. Також додаткова подяка за подаруночок.

Достоинства:
    все супер рекомендую до покупки
    • Продавец  Kingdom of Ants

Олег, дякуємо Вам за відгук!!! Дуже раді,що все сподобалось!! Якщо потрібна буде консультація звертайтесь!!

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

Ребенок доволен. Качество нормальное. Все было в комплекте как в описании. Правда одного болтика не хватает. Распоковали дома и заметили что матка мертвая. Позвонила. Мне на следующий день выслали новый комплект муравьёв. За это спасибо!!!

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Зеленый

Все гарно запаковано;все в комплекті;інструкція є;мурахи живі))дитина задоволена.

Достоинства:
    Все необхідне в комплекті,не потрібно самому щось шукати
    Недостатки:
    Не виявила
  • Святослав Г***

Проблема решена

ПРИШЛА ФЕРМА ДРУГОЙ ФОРМЫ!
    ОЧЕНЬ НЕ ДОВОЛЕН! Не понятно как увлажнять гипсик, еще и ферма подтекает! На фото не видно, но слева в формикарии воздушный карман, который никак не хочет уходить, сколько воды я бы не добавлял!

• Продавец  Kingdom of Ants

В результате телефонного разговора, проблема была решена.

• Святослав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

Нужно ли увлажнять гипсик? Если да, то как?

• Продавец  Kingdom of Ants

В жилых ходах расположена наногубка. С помощью пипетки, которая идет в комплекте, наполните камеру очищенной водой. Наполняйте, пока вода не заполнит всю камеру и не начнет расходится между слоями акрила.

• Василь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Зеленый

Мурахи активні та здорові на вигляд.
    Ферма компактна та не займає багато місця (єдине, мені здається, що в деяких камерах королеві затісно).
    Камінці трішки хімозно пахнуть, сподіваюсь це шкідливо для мурах.

Достоинства:
    Здорові активні мурахи, компактна ферма
    Недостатки:
    Неприємний запах камінців, проблеми з пересадкою колонії (пробірка тріскається)
    • Продавец  Kingdom of Ants

Дякуємо за отзив.На рахунок камінців дуже шкода,що так вийшло, перед відправкою все перевіряється.

• Валерий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

Ферма соответствует показаной на картинке. Формикарий собрана хорошо, перечисленные аксессуары в наличии.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

Це наша перша ферма і загалом  задоволені, але осад від спілкування з менеджерами залишився немприємний...
    Ферма зроблена якісно, мурахи доїхали жіві. Пакування дуже щільне, таке, що розпакування, займе у  клієнтів на пошті певний час... В мене можливості перевірити не було, бо доставка була на поштомат. Тож отримала у результаті поламану змінну панель, яку звісно продавець не хоче замінити, бо треба було перевірити... Де? Біля поштомату? Але це риторичне питання...

1. Менеджер передзвонив у день замовлення, що вже добре!
    2. Менеджер постійно наполегливо пропонувала додаткові прикраси, за додаткові кошти...
    3. Але чомусь, не запропонувала годівничку...
    4. Менеджер озвучила суму доставки на поштомат 70 грн(35 грн ніби за пакування, і 35 за доставку) по факту вийшло 48, на що пішла решта коштів не зрозуміло... Я її сплатила додатково.
    5. Відправили швидко
    6. Але комунікація з клієнтом після отримання вкрай погана.
    Після того як відкрили посилку, побачили тріснуту панель. Я надіслала фото підтвердження у вайбер, та вказала, що доставка була на поштомат, тож перевірити не було можливості.
    На що менеджер відповів, що завтра з Вами зв'яжеться менеджер з приводу обміну.
    7. На завтра ніхто не подзвонив... Я написала у вайбер ще раз, наступного дня. І о диво! Мені відповіли, що якби я оглянула на пошті.... То була б заміна, а те що доставка була на поштомат вони не взяли до уваги...
    І сказали, що я можу за додаткову плату замовити нову накладку...

Вважаю, що це обов'язок гарного менеджера попереджати клієнта та радити йому, не замовляти на поштомат, та радити корисне, що може дійсно стати у пригоді...

І врешті решт після мого наголосу у вайбері, що посилка була на поштомат, мені так ніхто і не відповів...
    Просто ігнорують...

Достоинства:
    Якісна збірка формікарію, живі мурахи, яскраве забарвлення накладки основної
    Недостатки:
    Якість обслуговування. Надмірна агітація купити, ще щось не дуже змістовне. Не виправдано завищена ціна на доставку. Не сподобалася якість додаткової накладки.
    • Василь Л***

Скільки ви заплатили за доставку?

• Аліна М***

Вартість доставки - не залежить від продавця, це вже послуги пошти.

• Ника И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый

Дякуємо за ввічливе обслуговування та якість!) Дитина просто марила мурашками ще з 4 рочків. Ось настав той час, коли вже самостійно може тримати ферму. Дякуємо вам за посмішку дитини))

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Поки що не знайшли.
  • Дмитрий Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

Продавец настойчиво просил оставить отзыв.
    Муравьиная ферма- не есть объект повсеместный и распространенный.
    Приобрели по желанию ребенка.
    По качеству и комплектации вопросов нет, не с чем сравнить.
    Инструкция. Почему нет обыкновенной инструкции?

• Продавец  Kingdom of Ants

Добридень! Дякую за зворотній зв'язок. Ми передали до відповідного відділу зауваження щодо відсутності інструкції у Вашому замовлені. Хочемо звернути увагу на те, що Ви завжди можете звернутися до нас за консультацією.

• Антон Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Синий

Отличная ферма для начинающего мураховода. Всё необходимое для старта имеется. Комплектация как на картинке, за исключением измерителя влажности и пинцета, но это скорее за доп. плату. Еще на заметку продавцу, если будете продавать в подарочной деревянной коробке, то надежнее защищайте петли, т.к. у моей при транспортировке одну сломали. Брал по хорошей скидке, так что претензий не имею. Поселенцы постепенно осваивают новые просторы))

Достоинства:
    полноценный набор для начинающего, качественное исполнение и подгонка деталей, щедрые скидки
    • Продавец  Kingdom of Ants

Дякуємо за відгук! Прислухаємось до зауважень, Ви допомогаєте нам ставати кращими.

• Битховен
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants. Цвет: Коричневый

Лупа никакая, какая- то пластмаска, если будут предлагать дополнительно к набору - не берите ни в коем случае!

• Продавец  Kingdom of Ants

Добрый день. Спасибо Вам, Битховен, что поделились своими впечатлениями о товаре. Нам очень жаль что у вас сложилось такое мнение о нашем товаре. Примите наши искренние извинения за то, что ваши ожидания не были оправданы.