- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый
Купував на подарунок, все ціле, рівне, комплектуючі на місці. Регулюється висота. Невеликий непомітний недолік злегка тежеловат, здавалося, що він буде легким. А так стіл хороший
- Продавец Лоукостер
Олександре, дякуємо за відгук!
Раді, що столик вам сподобався і все прийшло в повній комплектації. Нехай служить довго та зручно допомагає у роботі чи відпочинку. Дякуємо, що поділилися своїм враженням!
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый
столик неплохой, используется под тяжёлый игровой ноутбук в кровати.
из минусов сомнительное качество дерева. на днище торчало несколько тонких щепок.
шуруп сзади ящичка не достаёт до магнита, выкрутил его немного чтобы шуруп доставал до магнита, но сцепления у них практически нет.
выводы: неплохой столик, почти по низу рынка. с доставкой вышло около 1400грн. надеюсь год или два прослужит.- Достоинства:
- тяжёлый, крепкий, удобный, свою задачу выполняет.
- Недостатки:
- треснувшая направляющая для выдвижного ящика. заклеил клеем ПВА. возвращать по браку не стал, ибо мне этот ящик не нужен, но кому нужен, подумайте дважды. там снизу очень хлипкое дерево
- Продавец Лоукостер
Дякуємо, що поділились враженнями!
Врахуємо ваші зауваження, щоб зробити товар та сервіс ще кращими.
Гарного користування!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый
Брала этот столик чуть больше месяца назад. С тех пор пользуюсь им каждый день, ноутбук не слишком большой и тяжёлый, однако открывающаяся часть, на которой и стоит ноутбук, просела. Это видно на фото, если сравнивать с правой частью столика.
- Достоинства:
- удобный
- Недостатки:
- просела крышка
- Давид А***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый
Якісна, міцна, не люфтить, не має задирок, не пахне
- Продавец Лоукостер
Дякуємо Вам що обрали саме наш магазин та приємного користування)
- Марта М***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый
Міцна та зручна підставка, гарний колір, якісне дерево. Забираю зірочку за кілька хаотичних крапель лаку, які трошки схожі на шмарклі :))
Це можна легко виправити. У всьому іншому чудова підставка- Продавец Лоукостер
Дякуємо за те, що обрали столик нашого бренду.
Бажаємо приємного користування!
- ТимофійОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Коричневый
Підставка прийшла і коробці. Красива, все якісно, ноутбук стоїть надійно на піднятій полиці. Єдине що трохи люфтить - це шухляда. Трошки потрібно звикнути до праці за ноутбуком на ліжку на цій підставці, але загалом наче зручно має бути.
- Продавец Лоукостер
Дякуємо Вам за оцінку нашого товару, приємного користування!
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Коричневый
проста й одночасно зручна конструкція, важкуватий, але це через якісну міцну деревину
- Достоинства:
- класична деревина
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук.Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість та надійність бамбукового столика
Нехай і надалі користування буде зручним та комфортним! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Артур Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Коричневый
Использую для ноутбука, нареканий нет
- Дарія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Коричневый
Хороший столик, міцний, компактний, легко складати, гарно виглядає. Дитина взагалі в захваті, використовує як стіл для творчості)
- Достоинства:
- Компактність, багатофункціональність
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Коричневый
Доставили швидко, для роботи чудовий!!
- Достоинства:
- Гладкий, витривалий
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Коричневый
Столик хороший. Користуюсь всього декілька днів, недоліків не знайшла.
- Достоинства:
- Регулюється висота столика та кут нахилу під ноутбук.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Catchgoods
Дякуємо Вам за відгук! Будемо намагатись і надалі радувати Вас хорошим товаром та сервісом!
- ЄлизаветиОтзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Коричневый
Якісний столик. Не дуже важкий і міцний. Дуже задоволена, що купила саме його. Користуюся декілька днів і жодних недоліків не знайшла.
- Достоинства:
- Легкий, міцний, якісна збірка
- Продавец Catchgoods
Дякуємо Вам за відгук про наш столик, приємного користування!
- Нестеренко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Коричневый
Всё очень нравится.
- Достоинства:
- Брала для рисования с этой задачей столик справляется, хоть и для того чтобы положить на него А3 фармат пришлось подкладывать планшет но, я не считаю это недостатков так как столик изначально не предназначался для этого.
- Недостатки:
- Выдвижной ящик довольна хлипкий, но свои функции выполняет
- Продавец Catchgoods
Доброго дня, щиро вдячні що обрали наш товар на сайті Розетка, будемо і надалі старатись радувати вас товарами та сервісом!