- Євгеній Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Трансформер
нормально работает с зарядкой, у которой потребление 35W, до этого покупал трансформатор с такими же ТТХ и он сгорел за 5 мин работы, с этим все отлично.
продавец позвонил, спросил для каких целей покупаю, убедилась, что мне такой товар подойдет и подтвердила заказ. - Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Трансформер
Менеджерка доволі хамувата. Підійшов до зарядного для шуруповерта Деволт який купувався у Штатах (12v - 20v)*0.5A - вихід і 120v вхідної напруги.
- Достоинства:
- компактний
- Недостатки:
- досить важкий, буде вивалюватись із старих або поганих розеток
- Продавец Трансформер
Дуже жаль ,що Вам так здалось! Прийміть наші вибачення!Ми завжди дбаємо про клієнта .І якщо ми запитуємо потужність Вашого пристрою і «що це «або радимо купити більш потужний ,то ми діємо виключно в інтересах клієнта .Але чомусь інколи люди сприймають це за хамство !
- АврелийОтзыв от покупателя. Продавец: Трансформер
свои функции выполняет, ну а размер прямо пропорционален ттх, физика она бессердечна
- Достоинства:
- когда идешь по темному переулку, можно использовать в качестве средства самозащиты
- Недостатки:
- не замечено
- Рудий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Трансформер
Купую тут вже другий перетворювач напруги. Все добре, працюють як треба, приємна ціна.
- Достоинства:
- Недостатки:
- наклейки з параметрами швидко відклеюються але це дрібниці)
- Святослав С***Продавец: Трансформер
Зробив замовлення на данний товар. В коментарях замовлення довго розпитували для чого воно мені треба, наче я зброю купую а не перетворювач напруги. Коли відповів що для зарядного присторою на 10Вт то статус замовлення поставили "Не влаштовує товар". Так от, все мене влаштовує крім того що товар так мені і не продали.
- Продавец Трансформер
Доброго дня ! Ми завжди запитуємо потужність ваших пристроїв для того ,щоб правильно підібрати вам перетворювач ! Це в Ваших і наших інтересах .Нам важливо,щоб у вас нічого не сгоріло і щоб все працювало коректно ! Якщо клієнт після дзвінка не повідомив потужність свого пристрою протягом 7 днів,то заказ відміняється .Якщо клієнт повідомляє пізніше,то ми завжди можемо цей заказ відновити .Якщо Вт дійсно повідомили потужність свого пристрою і ми відмінили заказ,то приносимо свої щирі вибачення ,це вийшло помилково!Ми з радістю готові це виправити!
- Прекрасная О***Продавец: Трансформер
Добрый день. Мне нужен преобразователь,для мини холодильника. Он очень мини. Вот фото характеристик. Посоветуйте,какой нужно купить?
- Трансформер
Добрый день! К сожалению ,характеристик не вижу
- Трансформер
Нужны характеристик 120 в 60гц и следующее значение А или W
- Прекрасная О***
Так на фото же написано все характеристики . Как вас можно набрать?
- Смоляник І***Продавец: Трансформер
Доброго дня Який саме перетворювач підійде до ручного міксера?
- Alexander
Вам нужен преобразователь с запасом мощности на 120 Ватт или больше