Отзывы покупателей о Переходник DisplayPort на VGA конвертер адаптер преобразователь Display port для Mac Apple Macintosh iMac MacBook для монитора ( DP to VGA )
- Денис Є***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Гарний адаптер за свою ціну
- Достоинства:
- Передає картинку, ціна
- Продавец PlayVision
- Назар Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Все прекрасно работает. Как оказалось для этого переходника нужно выставить специальные настройки иначе он не будет работать из-за превышения скорости потока информации.
Настройки можете найти в вопросах этому товару или ниже. Не помню- Достоинства:
- Недостатки:
- Нужна в перенастройке видеоадаптера
- Продавец PlayVision
Щиро дякуємо
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Работает гад, достал, подключил, как родной стал
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Блимає екран бескінечно пробував на різних ПК з різними моніторами
- Достоинства:
- Недостатки:
- Перестав працювати через 3 дні
- Продавец PlayVision
Виставте роздільну здатність в налаштуваннях ПК для порта DP ту, яку максимально підтримує ваш монітор. Відеокарта ПК по замовчуванню видає 1080P (1920*1080), а монітор скоріш за все не підтримує, того і блимає. Виставте 720p ( 1280*720), тільки не для екрану ноутбука, а доя порта DP ( другого монітору) і все має працювати.
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Не працює
PlayVision:
Доброго дня. Потрібно переглянути налаштування роздільної здатності та частоту оновлення екрану щоб переконатися що вони підтримуються монітором і відеокартою.
Перегляньте чи правильно підключено до портів.
У налаштуваннях монітору вибраний вхід vga
Перевірити відеокарту( підключити монітор до іншої відеокарти) .
DP підтримує роздільну здатність FUL HD максимальну, потрібно її зменшити щоб була однакова з монітором.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Приехал не рабочий.
PlayVision:
Перегляньте чи правильно підключено до портів.
У налаштуваннях монітору вибраний вхід vga
Перевірити відеокарту( підключити монітор до іншої відеокарти) .
- Данил К***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Все працюе
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Наберите эту фигню она неработает
- Достоинства:
- Недостатки:
- НЕРАБОТАЕТ
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Відправили брак. Не купуйте!!
- Достоинства:
- Х***я
- Мамросенко К***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Отримав, все працює гарно
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
2 з 3-ох не працюють
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсоток працездатності занадто низкий
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Не проработал и дня, вечером забрал с почты, утром уже начал мигать экран!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохое качество
- Кирило І***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Не процює, кіп в мішку....
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не коректно працює
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Пропрацював півтора року, потім час від часу начав мигати екран, а потім взагалі перестав працювати
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Монітор вга - відеокарта дп. Підключив і забув, все працює
- Едуард М***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Приїхав доволі таки в гарному стані, працює дуже даже добре, коли користувався другим перехідником в мене були розриви на екрані та миготіння, а зним я подумав, наче в мене новий монітор, мені сподобався
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец PlayVision
Щиро дякуємо за відгук
- Богдана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Товар чудовий. Все працює
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец PlayVision
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Не раджу купляти
- Кастюченко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Придбав три штуки. Один "з коробки" взагалі не працює, два через раз. Перевірку проводив на 100% працездатних моніторах Dell та Samsung в режимі FullHD, також пробував знайти зображення на відносно старенькому моніторі Sony, але теж працездатному. HP Prodesk 600 G4 взагалі не видав сигнал на жодному з перехідників, Lenovo ThinkCentre M920q приєднався до НР! При цьому, всі вищевказані девайси чудово відпрацювали на перевіреному перехіднику такого формату, але від іншого виробника, також все було чудово з перехідником DisplayPort to HDMI.
- Достоинства:
- Намагався, шукав, але марно.
- Недостатки:
- Товар.
- Продавец PlayVision
Прикро чути , що дані перехідники не сумісні з Вашим обладнанням.
Давно реалізуємо дані перехідники від одного постачальника і таких промлем не спостерігалось, про що підтверджують позитивні відгуки.
Можливо потрібно зробити певні налаштування у відеокарті ПК - роздільна здатність ту, яку макс. підтримує монітор та герцовка ( має бути 60 Гц встановлено!)
а також перевірити / змінити кабель VGA. Також був випадок, коли прижимка планка відеокарти стаціонарного ПК не давала вставитись роз'єму DP перехідника до кінця ( з ноутбуками таких проблем не було), через що був поганий контакт. - Кастюченко Ю***
Я, власне, замовив цей товар на Розетці тільки тому, що мій постачальник не зміг би виконати замовлення до Нового Року. До цього моменту, в мене взагалі жодних питань до даної торгової площадки не було - все, що купував, завжди відповідало опису та нормально працювало. Якщо є якісь сумніви щодо сумісності обладнання, про це потрібно вказувати в описі товару. А так, вийшло, що я і роботу не виконав, і марно витратив гроші. Я, доречі, ремонтом та налагодженням комп'ютерної техніки професійно займаюсь вже більше 20-ти років, так що питання налаштувань та діагностики для мене вже давно не питання. На жаль, Ваш товар не виправдав очікувань.
PS: один перехідник все ж таки не працює взагалі, два інших додатково перевірив за допомогою десктопних відеокарти - ініціалізація через раз.
- Бодя ч***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Норм
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Все працює
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не проявилися
- Продавец PlayVision
Дякуємо за відгук.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
сломался
- Продавец PlayVision
Фізично в цьому перехіднику можна тільки кабель відірвати /пошкодити, щоб він вийшов з ладу.
Оскільки купляли Ви перехідник в 2020 році, то прослужив він досить довго)
- Всеволод Я***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Прийшов все добре работає
- Достоинства:
- -работає
- Недостатки:
- -не найшов
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Все чудово працює, нарікань немає
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Працює, але зображення починає спотворюватись, коли є хоч якісь дії на одному з двух моніторів (похожі на артефакти). Перевіряв на 2 різних відеокартах, проблема у перехіднику.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Спотворює зображення.
- Продавец PlayVision
Проблема може ще бути в кабелі VGA . Для передачі аналогового 1080P, VGA кабель має бути хорошої якості. Особисто стикався з такою проблемою при безпосередньому підключенні до відеокарти неякісним VGA кабелем.
- Артем
Точно не у кабелі, сам монітор 1366х768, до цього користувався перехідником на DVI, все було більш ніж ОК.
- Продавец PlayVision
dvi цифра, vga - аналог, мова йде про vga кабель
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Воо
- Достоинства:
- Во
- Недостатки:
- Не
- Продавец PlayVision
дякуємо за відгук )
- Никита А***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Пока 3 дня полет отличный
дуже дякуємо за відгук!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Прислали DisplayPort на HDMI, заказывал на VGA.
- Продавец PlayVision
доброго дня, вибачте за випадкову помилку, відправимо сьогодні DP на VGA, доставку оплатимо
- Chase F***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Excellent Quality and good delivery and service
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Запрацював одразу з коробки, навіть не треба було танців з бубном. Вінда сама визначила оптимальне розширення для старенького проектора
- Достоинства:
- Працює з RTX 3050
- Бескаравайный В***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
при загрузке биос все голубое. при дальнейшей загрузки windows экран черный
- Достоинства:
- Недостатки:
- не работает
- Ivan L***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Адаптер працює, як і повинно.
- Достоинства:
- Адаптер правцює, як і повинно.
- Продавец PlayVision
дякуємо за відгук!
- Ivan L***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Товар працює все добре.
мінус підхід по клієнта- Достоинства:
- Адаптер правцює, як і повино.
- Недостатки:
- Єдинен що не сподобалось це перший раз відправили інший адаптер , вдругий раз вислали знову плати , вина продавця а покупець плате вдруге, дивний підхід до кліентів.
- Продавец PlayVision
На жаль, через некоректну роботу нової пошти, дві посилки на моменти написання відгуку, які Ви вже отримали досі знаходяться в статусі - прибув у відділення. Тому я вважав, що першу посилку Ви не оплачували і не забирали.
- Продавец PlayVision
Кошти за доставку першої посилки, статус якої досі "прибув у відділення", (надали скріншот) Вам повернемо на картку, вибачте за непорозуміння
- Ivan L***
Іза роботи НП вийшло не порозуміння, всі питання булу вирішено з продавцем .
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
не могу вытащить переходник из видеокарты, никакой защелки на переходнике нет
- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- не могу вытащить переходник из видеокарты
- Продавец PlayVision
якщо це стаціонарний ПК, то гляньте, можливо розєм зачіпився якось за прижимну планку корпусу ПК, бо сам розєм не має защолок
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Работает отлично. Старый vga монитор легко потянул новенькую rtx3060
Дуже дякуємо за відгук!