- AI аналіз відгуків71 відгук: позитивний: 88%, нейтральний: 9%, негативний: 3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy mom. Цвет: Розовый
Гарний горщик. Без гострих країв, доволі великий. Дитина вже встигла використати. Нам зручно мити. Жодних зауважень
- Продавец Happy mom
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що горщик вам підійшов і залишив приємне враження. Нехай користування буде зручним, а покупка корисною. Гарного вам дня!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy mom. Цвет: Синий
Гарний горщик, зроблений якісно, пластик не тонкий, не ковзається по підлозі. Я задоволена. Думаю синочоктакож оцінить. І дякую магазину, за дуже швидку доставку.
- Достоинства:
- Якість, стійкий
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец Happy mom
Добрий день, Тетяна! Дуже дякуємо Вам за відгук! Приємного користування Вашому синочку! Будемо раді бачити Вас знову.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy mom. Цвет: Розовый
Класний, зручний горщик. Колір приємний, ніжний. Дитині сподобалось))
- Продавец Happy mom
Щиро вдячні за Ваш відгук!)
- Анна Ш***Продавец: Happy mom. Цвет: Синий
А на 5 лет подойдёт?
- Happy m***
Здравствуйте, рекомендуем для 5-ти летнего ребенка рассмотреть другие варианты, например накладку на унитаз с лесенкой или просто накладку на унитаз. Этот горшочек расчитан примерно на возраст до 4-х лет.
- Ольга Ш***Продавец: Happy mom. Цвет: Розовый
Для якого віку розрахований горщик?
- Happy m***
Доброго дня, такий горщик рекомендуємо використовувати з 8-ми місяців
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Якісний горщик. Високий, для дитини 10 місяців зростом 75 см ще трішки високуватий. Думаю на рік буде норм. доставка швидка.
- Достоинства:
- Якісний, антиковзкий, спинка
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук! Раді, що горщик вам сподобався та виправдав очікування. Нехай користування буде комфортним, а ваш малюк росте здоровим і щасливим!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Купували такий синій роки 3 тому сину, чудово служить досі, нічого не зламалося, все в чудовому стані як новий, тепер беремо такий самий донечці. Якість відмінна.
- Достоинства:
- Якісний, зручний
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук та довіру до Babyhood!
Дуже приємно знати, що горщик прослужив вашій родині стільки років і зберіг свою якість. Сподіваємось, донечці також буде зручно та комфортно користуватися ним))
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Гарний, але поки ми не подружились з ним) загалом по якості все ок,рекомендую
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобалась якість горщика. Знайомство з новим “другом” іноді потребує трохи часу - впевнені, що зовсім скоро малюк звикне і все вийде.
Дякуємо за рекомендацію та довіру!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Горщик з якісного матеріалу,задоволені на .
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Приємно чути, що горщик вам сподобався)
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Гарний товар , дуже якісний
Але дитина поки розцінює його як іграшку
Ще не навчилися користуватися за призначенням
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що вам сподобалася якість дитячого горщика. Те, що малюк поки сприймає його як іграшку цілком нормально. Знайомство з горщиком часто починається саме так. З часом дитина звикне та навчиться користуватися ним за призначенням.
- Василина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Супер горщик. Дитина поки бавиться, але сподіваємось, що скоро будемо використовувати за призначенням.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, ви допомагаєте людям зробити вибір швидше!
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Горщик гарної якості, стійкий, зручний дитині дуже сподобався.
- Достоинства:
- Зручний, стійкий
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за вибір ТМ Babyhood, користуйтесь із задоволенням!
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Горщик класний, якби ще дитина частіше ним користувалася)))
Представник постачальникаВітаємо, раді , що горщик вам сподобався. Наберіться трошки терпіння, впевнені, що через деякий час дитина обов'язково почне користуватись горщиком.)))
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже класний !!! Дитині супер!!! Для хлопчика взагалі чудово!!!
Представник постачальникаВітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук
Нам надзвичайно приємно знати, що горщик підійшов вашій дитині! Так, ця модель дійсно має високий антибризковичок, що особливо зручно для хлопчиків.
Бажаємо вам легкого і приємного періоду привчання до горщика, а також багато щасливих моментів разом із вашим малюком
Завжди раді бути вам корисними!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Користуємось з 8 місяців. Донечці сподобався з першого дня знайомства) Дуже зручний у використанні.
Представник постачальникаДуже дякуємо за вибір ТМ Babyhood, і за ваш відгук!
- Анастасия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Гарний горщик,для дитини 1.5 ідеально
Представник постачальникаДякуємо за відгук, нехай дитина користується із задоволенням.
- Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Хороший горщик, гарний, зручний. Дитина в 10 місяців почала в нього ходити в перший же день по 2 рази, хоча це перший горщик. Брала по відгуках.
- Достоинства:
- Гарний, зручний
- Недостатки:
- Дорого
Представник постачальникаДякую вам за вибір ТМ Babyhood, користуєтесь з задоволенням!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Гарна якість. Зручно, що є кришка. Дуже стійкий горщик
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Раді, що якість і зручність горщика сподобалась вам і дитині.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Не глибокий (сидіння). Для хлопчика не підійшов.
- Достоинства:
- Непоганий пластик, спинка
- Недостатки:
- Не глибоке сидіння
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за ваш відгук! Горщик Йо Йо Babyhood розроблений з урахуванням анатомічних особливостей дитини. Він має ергономічне сидіння, високу спинку та зручну посадку, що забезпечує комфортне використання. Також спереду передбачений достатньо високий антигризговичок, який є особливо важливим для хлопчиків.
Можливо, дитині потрібно трохи часу, щоб звикнути до нового горщика. Якщо у вас залишилися питання або побажання, будемо раді допомогти!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже класний горщик. Хороший пластик, стійкий, малому лише 10міс, але не "провалюється"))
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук, дуже раді, що Вам все підійшло!)
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже дякую, якісь гарна, дитині дуже сподобалося,рекомендую цей товар.
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що товар сподобався вашій дитині. Ми й надалі будемо працювати над якістю, щоб радувати вас і ваших малюків!
- Елла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Міцний якісний пластик. За вагою витримає навіть дорослого, але краще дуже так не ризикувати) зручний у користуванні.
- Достоинства:
- Зручний, міцний, якісний
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаЩиро вдячні за Ваш відгук!)
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Хороша якість виробу.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаРадіємо що Вам сподобався!)Дякуємо за відгук!
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Горщик хороший , зручний ! Якість пластику хороша , надійна
- Достоинства:
- Зручний .
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Прослужив з 8 місяців і вже майже до 4 років. В чудовому стані, дитині дуже зручний був і коли маленька була і зараз. Це був дуже вдалий вибір
Представник постачальникаЩиро вдячні за Ваш відгук! Працюємо для Вас)
- Кристина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Горщик взагалі дуже гарний, зручно, що зйомний лоток, але в нас трапилась не приємна ситуація, дитина, майже 2 роки, гралася з ним і просунула голову в отвір, буквально за хвилину, бо ніхто з дорослих навіть не встиг побачити, щоб він його довго крутив чи намагався натягувати насильно ( хоча він майже рік стояв і все було нормально), звичайно назад вже зняти не зміг, дуже злякався, в нас так само нічого не виходило, це зовсім не смішно, добре що дома знайшовся сікатор садовий і розрізали горщик.
Тепер буду обирати горщик тільки литий, без зйомного лотка.
Тому будьте обережні, пишу з власного досвіду(
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ми щиро шкодуємо, що вам довелося зіткнутися з такою неприємною ситуацією. Безпека дітей для нас є пріоритетом, і ми дуже цінуємо ваш відгук, адже він допомагає нам покращувати нашу продукцію. Ми врахуємо ваші зауваження в майбутньому, щоб зробити наші вироби ще більш безпечними. Ще раз дякуємо за ваш відгук і сподіваємось, що в майбутньому ви залишитесь задоволені нашою продукцією.
- Оля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Класний, міцний, дуже гарний колір, дці подобається і мамі теж)
- Достоинства:
- Міцний
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро вдячні за Ваш відгук!)
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Чудовий горщик. Зручний і якісний. Дитині подобається.
- Евгения Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Високий стійкий горщик, міцний пластик. Дитині зручно на ньому сидіти. Не втрачає свого вигляду із часом. Наш найкращий вибір.
- Достоинства:
- Зручність, стійкість, надійність, простота обслуговування.
- Недостатки:
- У спеку може попа прилипнути до знімної частини :) через це є ризик проливання вмісту горщика, коли дитина встає.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Ваша думка дуже важлива для нас!
- Віталіна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Супер!
Дуже зручний і якісний.
Рекомендую!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Гарний горщик. Міцний. Стійкий.
- Достоинства:
- Достатньо глибокий. Стійкий.
- Недостатки:
- Не виявили.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Підійшов, доволі зручний і стійкий
Представник постачальникаВдячні за відгук!
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Чудовий горщик. Міцний .
- Моніка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Чудовий горщик
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро вдячні за відгук!
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Горщик гарний. Замовила 14 числа , а прийшло аж 21. Трохи довга доставка. Запаковано просто в прозорий пакет який навіть на заклеїли скотчем. Через це резинки внизу брудні.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Пакування
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Гарний горщик
Дитині сподобався
Пластик міцний- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Поки не виявлено