Отзывы покупателей о Пистолет металлический Кольт стреляет пластиковыми пулями Colt 1911 - A1

• Отзывы про товар продавца Barabel
  • Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Barabel. Цвет: Черный

Замовляли пістолет і кульки в подарунок дитині на Новий рік. Зламався на другий день користування. Дитині засмучена. Однозначно не рекомендую!

Недостатки:
    Зламався на другий день користування.
  • Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Barabel. Цвет: Черный

Непоганий пістолет для дитини, не великий, я брав ще кульки додаткові, пістолета вистачило десь на 400-450 пострілів судячи по залишкам куль, це досить достойно, на четвертий день зламалась найвразливіша деталь всередині це поршень який качає повітря, потім і гачок зламався

Достоинства:
    Стиль, реалістичність
    Недостатки:
    Крихкі важливі пластикові деталі, магазин розшатаний у мене був випускав по чотири пулі якщо зарядити повний магазин, нормально можна стріляти тільки з 3-5 штуками всередині
    • Продавец  Barabel

Дякуємо за ваш відгук! Ця модель є пружинним страйкбольним пістолетом початкового рівня, який призначений для розважального використання та гри. Такі моделі мають просту конструкцію, тому для стабільної роботи рекомендується не перевантажувати магазин кульками. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає іншим покупцям краще зрозуміти особливості використання товару.

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Barabel. Цвет: Серебристый

Товар не відповідає опису, він неметалевий. При поверненні продавець з матом вимагав оплату за доставку. Не рекомендую взагалі ні магазин ні товар. Незадоволений вкрай.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дешевий пластик
    • Продавец  Barabel

Він повністю металевий, рамка, дуло, всі деталі, пружина, крім накладки яка йде на рукоятці пістолета все інше метал. Матом з Вами ніхто не ругався, Ви ж самі це знаете. Вибачайте за незручності.

• Ольга К***

В целом не плохо
    Ребёнку понравилось

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green bear. Цвет: Черный

Сину дуже сподобався. Якісно зібраний, в руці відчувається як не іграшковий. Достатньо потужний, як для іграшки.

• Продавец  Green bear

Дякуємо за відгук. Це допоможе визначитись з покупкою іншим користувачам

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KD Toys

Очень плохая сборка. Бесполезная покупка. Он и половины своей цены не стоит.

Достоинства:
    Стреляет
    Недостатки:
    Косо, слабо, через раз. И при перезарядке заедает когда хочет.
    Сборка - это просто жесть. Нет болта сверху, благодаря чему дуло постоянно расщеплено. Самая мерзкая воздушка, что я держал в руках.
    Видео даже не стоит того, чтобы выкладывать в ютуб.
    Потерянное время и деньги.
  • Анатолий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KD Toys

Очень хороший пистолет.Реальний кольт.

Достоинства:
    Далеко стреляет,мощний.
    Недостатки:
    Пока что не нашел.
    • Михаил

железный ? или пластмассовый ???

• Алексей
    Продавец: Радости Детям. Цвет: Черный

После заказа, позвонил сотрудник и сразу наврал про то, что почтоматы не принимают оплату и надо сразу заплатить.
    Заказ отменил.
    Если хотят оплату сразу - значит товар плохого качества или просто разводняк.

Достоинства:
    не знаю
    Недостатки:
    не знаю
  • Богдан М***
    Продавец: KD Toys

А он металічіскій?

• KD T***

Добрый день. Пистолет металлический с пластиковыми накладками на рукояти