Отзывы покупателей о Чехол на матрас махровый непромокаемый SLEEP-TEX Комфорт 140x200х20
- Птеродакітль Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ARMADILLO. Цвет: Белый. Размер: 180x200
Чудова річ. Розмір такий як треба, не пропускає вологу.
Було б добре мати обмежувач(така металева штука), щоб коли застібаєш, замочок не вилітав. Вирішив просто не застібати до кінця- Достоинства:
- Водонепроникний
- Недостатки:
- Відсутність обмежувача на застібці
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: ARMADILLO. Цвет: Белый. Размер: 140x190
Чохол виправдав всі очікування, рекомендую
- Достоинства:
- Якісно пошитий, розміри відповідають заявленим, не ковзає. На водонепроникність ще не випробувала.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: ARMADILLO. Цвет: Белый. Размер: 160x200
Чохол чудовий підійшов добре рекомендую
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: ARMADILLO. Цвет: Белый. Размер: 90x190
Гарний чохол. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарна якість , зручна застібка, легко одягати
- Недостатки:
- Запаковано просто в пакет
- Серебрякова И***Отзыв от покупателя. Продавец: ARMADILLO. Цвет: Белый. Размер: 140x190
Чехол пошит качественно и по размеру матраса. Доставили вовремя. Спасибо за работу.
- Достоинства:
- Отличное качество
Дякуємо за замовлення!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: ARMADILLO. Цвет: Белый. Размер: 90x190
Дуже задоволений. Якість на висоті.
- Достоинства:
- - Українське виробництво
- Можна вказати свої нестандартні розміри
- При тому що шиють під замовлення все досить швидко, одразу попереджають про строки і не порушують їх
- Розмір "тютелька в тютельку"
- Продавец ARMADILLO
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи)
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ARMADILLO. Цвет: Белый. Размер: 120x200
Замовила вже третій комплект (відшили також чохол на подушку по вказаним мною розмірам). Все подобається, сервіс чудовий. Дякую. Рекомендую.
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам, відмінно підійшов по вказаним розмірам, не пропускає вологу, переться в пральній машині.
- Недостатки:
- Не побачила
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ARMADILLO. Цвет: Белый. Размер: 80x190
Чохол відмінної якості та пошитий відповідаючи розмірам.
- Достоинства:
- Задоволена всим.
- Недостатки:
- По товару ніяких
А от якщо продавець rozetka, то якось не правильно що rozetka не доставляє,а доставляє НП
- Продавец ARMADILLO
Доброго дня! Дякуємо за відгук про нашу роботу! Раді, що вам сподобався наш чохол.
А з приводу доставки НП можемо тільки сказати, що у нас завжи така доставка, оскільки ми працюємо з Розеткою як партнери і наших товарів немає на точках видачі. Тільки пряма відправка з нашої майстерні. Ми працюємо як продавець Armadillo, не rozetka