- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Высота: 7.2. Цвет: Разноцветный. Время горения: 20
Помилка у назві. Пів свічки у склянці чи пів склянки з ароматичною свічкою. І аромат майже не відчувається
У назві все гаразд. Ваше трактування можна використати практично до всього що Ви купляєте.
Так іде виріб, стандартна склянка, у ній свічка іде яка вигоряє за 20 год.
Стосовно відчуття аромату тут все індивідуально.
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Высота: 7.2. Время горения: 20
Все чудово. Запах неймовірний
- Достоинства:
- Гарна скляночка,приємний запах
- Недостатки:
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Высота: 7.2. Цвет: Разноцветный. Время горения: 20
Брала на подарунок,аромат сподобався і зовнішній вигляд також
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
Доброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
Бажаємо приємного користування!
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Высота: 7.2. Цвет: Разноцветный. Время горения: 20
Свічка прийшла не така, як на фото в магазині. Аромат - зовсім не лаванда. Зовнішній вигляд не відповідає дійсності.
Не рекомендую, якщо цікавить саме запах лаванди
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Виробник змінив дизайн товару. Найближчим часом фото на сайті буде виправлено.
Уже поправленно)
Справді виробник замінив дизайн, але запах у них однаковий.
Дякуємо що підказали, уже поправленно
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Высота: 7.2. Цвет: Разноцветный. Время горения: 20
Зовні сподобалась. Яскрава, цікава. Брала на подарунок.