Отзывы покупателей о Спрей від комарів Repel Sportsmen Max Formula 40% Deet 177 мл. USA

Оценка пользователей 4.3/5
  • Виктор В***

Дякую. Допоміг.

• Продавец  DezEX

Дякуємо за Ваш відгук . Рекомендуйте нас друзям, у нас оригінальна продукція. Магазин DezEx

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Очікував, що комарі будуть обходити мене, але вони напали не зважаючи на цей припарат. Більше спас недорогий засіб товариша по риболовлі.

Достоинства:
    Гарна пляшечка
    Недостатки:
    Комарі на нього не зважають.
    • Продавец  DezEX

Для риболовлі, краще придбати міцніший засіб. 100% ДЕТ.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Не дуже люблю писати відгуки, але не стрималась)
    Неймовірний засіб! Зараз сезон комарів і вони дикі!
    Дуже економний засіб, достатньо по 1-2 пшику на кінцівку. Головне розтерти по шкірі і обов'язково вимити руки.
    Захищає дуже довго, годин 6 мабуть точно!
    Чутно як комари літать над головою і навіть пробують сідати на шкіру, але миттєво злітають. Просто кружляють і б'ються о тіло)
    Запах специфічний, але не критично. Вартий своїх грошей, бо вистачить не на один сезон.

Достоинства:
    Працює довго
    • Продавец  DezEX

• София К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Повелась на отзывы, у нас прям отбоя нет от комаров/ мошек цена завышена, как по мне, не помогает, может минут на 10

• Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Купувала чоловіку,який зараз в ЗСУ, комарів,мошок у місцевості,де знаходиться,просто ,,кишить,,.На жаль,спрей не дуже то і допомагає.Купилася на хороші відгуки.

• Продавец  DezEX

Добрий день. Спрей обирають в залежності від місцевості. 100% Deet підійшов би краще.

• Влада
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Захищає це факт, позаяк приїхав увесь мокрий та липкий, що навіть на третій день використання відчувається

• Продавец  DezEX

Добрий вечір. Чи був товар оглянутий при отримані?

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Средство супер! Комары падают уже на подлете))

• Ирина Л***

Дійсно працює!економний !реомендую!

• павел п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Все пришло ))) все норм)))

• Продавец  DezEX

Дякуємо за відгук. Раді допомогти. Звертайтеся за оригінальним товаром в інтернет-магазин DezЕx.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Брали с собой в Кению на сафари. Отлично помогал. Спрей, купленный в супермаркете с 30% дэта, не помог. Запах специфический, но тут нет вариантов. И от того, что средство жидкое и распыление не выходит сухим, одежда может быть мокрой от него, но высыхает быстро.

Достоинства:
    Не кусали комары в Кении на сафари и на побережье
    Недостатки:
    После нанесения мокрая одежда, но высыхает быстро
    • Продавец  DezEX

Благодарим за Ваш отзыв. Обращайтесь за оригинальным товаром в интернет магазин DezЕx. С наступающим Новым годом!

• Алиева Х***
    • Продавец  DezEX

спасибо за Вашу оценку. Если не сложно, напишите, Вам понравился товар?