- Даниїл О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Заявка 877661627 від 28/12/25
Я замовляв ремкомплект для iPhone 7 plus, натомість прийшов для iPhone 7 – батарея менша за розміром.
Не професіоналу оцінити відповідність при отриманні на пошті складно. На швидкість і супутні сервіси нарікань немає, але це не компенсує того, що тобі кладуть не те, що ти замовляв.
Через свята я затримав заміну. 14 днів минули і оформити заміну системно я не можу. Втім, можливо продавець погодиться на заміну товару.- Достоинства:
- Недостатки:
- Прислали не те
- Продавец kostor
Вітаємо! Дуже шкода, що трапилась така ситуація. Написали вам в особисті стосовно цього у вайбер.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Батарея прийшла без комплектації , набору викруток
- Недостатки:
- Не прийшла повна комплектація
- Продавец kostor
Шанован Анастасія, нам прикро що вам прийшов не повний комплект. Радимо перевіряти товар і комплектацію при отриманні для усунення подібних ситуацій.
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Продавець 5*! Був у відрядженні, вийшло так що треба було змінити адресу відділення для отримання- все вирішили дуже швидко… Товар без зауважень- все як в описі!
- Продавец kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Швидка доставка, якісний товар.
- Андрей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Я даже не знаю шо написать, я восхищён от и до! Шли не быстро и не долго, упаковка вообще зачётная, как будто футболисты могли допинать) батарейка во
Меня не кто не ожидал при общении с менеджером- Достоинства:
- Кефтеме всё по кайфу
- Недостатки:
- А они были?
- Константин Е***Продавец: kostor
Проработала 3 месяца, перестала заряжаться
- Продавец kostor
Добрий день. Шановний Костянтин, нам дуже прикро що товар у вас вийшов з ладу. Гарантійний термін у вас вийшов але ви можете звернутися до нашого сервісу і ми безкоштовно проведемо діагностику і зробимо знижку на новий АКБ, якщо проблема саме в ньому!