Отзывы покупателей о Аккумулятор PAVLYSH для iPhone 7 Plus набор инструментов в комплекте (PT-55)

• Даниїл О***

Заявка 877661627 від 28/12/25

Я замовляв ремкомплект для iPhone 7 plus, натомість прийшов для iPhone 7 – батарея менша за розміром.

Не професіоналу оцінити відповідність при отриманні на пошті складно. На швидкість і супутні сервіси нарікань немає, але це не компенсує того, що тобі кладуть не те, що ти замовляв.

Через свята я затримав заміну. 14 днів минули і оформити заміну системно я не можу. Втім, можливо продавець погодиться на заміну товару.

Достоинства:
    Недостатки:
    Прислали не те
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Дуже шкода, що трапилась така ситуація. Написали вам в особисті стосовно цього у вайбер.

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Батарея прийшла без комплектації , набору викруток

Недостатки:
    Не прийшла повна комплектація
    • Продавец  kostor

Шанован Анастасія, нам прикро що вам прийшов не повний комплект. Радимо перевіряти товар і комплектацію при отриманні для усунення подібних ситуацій.

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Продавець 5*! Був у відрядженні, вийшло так що треба було змінити адресу відділення для отримання- все вирішили дуже швидко… Товар без зауважень- все як в описі!

• Продавец  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Швидка доставка, якісний товар.

• Андрей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Я даже не знаю шо написать, я восхищён от и до! Шли не быстро и не долго, упаковка вообще зачётная, как будто футболисты могли допинать) батарейка во
    Меня не кто не ожидал при общении с менеджером

Достоинства:
    Кефтеме всё по кайфу
    Недостатки:
    А они были?
  • Константин Е***
    Продавец: kostor

Проработала 3 месяца, перестала заряжаться

• Продавец  kostor

Добрий день. Шановний Костянтин, нам дуже прикро що товар у вас вийшов з ладу. Гарантійний термін у вас вийшов але ви можете звернутися до нашого сервісу і ми безкоштовно проведемо діагностику і зробимо знижку на новий АКБ, якщо проблема саме в ньому!