- AI аналіз відгуків53 відгуки: 72% позитивних, 11% нейтральних, 17% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Быстро отправили
Все Работает!!- Продавец kostor
- Андрей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Пользуюсь месяц. Товар нормальный.Со своими функциями справляется
- Леонід К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Перехідник приїхав кривий і відключався від телефону
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Перехідник рівний, доказ - ви самі надсилали фото. Вам надали дані для обміну - очікуємо.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший товар та гарна якість
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец kostor
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
г***о, пол месяца поработал, пол месяца как начал отходить, как итог сломался
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що перехідник вийшов з ладу так швидко. Подібні аксесуари чутливі до навантажень, різких рухів та використання з неоригінальними або потужними зарядними блоками, через що з часом може з’являтися люфт і порушення контакту. Рекомендуємо звернутися до нас для перевірки товару — у разі підтвердження виробничого дефекту ми запропонуємо заміну або інше рішення.
- Назим И***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дякую за товар!
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Замовлення опрацювали швидко, наступного дня вже забрав в магазині. Перевірив - все працює. Навіть гарантію на 3 місяці надали, чим був дуже здивований. Дякую!
- Достоинства:
- Швидко, товар відповідає фото
- Продавец kostor
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарний перехідник.Швидка доставка.
Навіть менеджер потурбувався запитати чи задоволений товаром,дуже приємно!- Продавец kostor
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
перестав працювати через тиждень після отримання
- Достоинства:
- Працював
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец kostor
Доброго дня. Нам прикро, що у вас склалося негативне враження. Гарантія на товар діє, і такі ситуації ми вирішуємо. Просимо звернутися до нас у приватні повідомлення або за контактами, вказаними в замовленні, для перевірки та заміни товару або повернення коштів згідно з умовами гарантії. Ми завжди йдемо назустріч клієнтам і зацікавлені у вирішенні питання.
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Прекрасний товар, працює на всі 100!
- Продавец kostor
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Задоволена покупкою, перехідник працює ідеально!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Крутий та якісний перехідник
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Працює як слід, ніяких недоліків не виявив
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Якість хороша, перехідник справний!
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Перехідник відповідає опису, працює. Все супер. Дякую
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Пришло не то что заказывал
- Достоинства:
- Недостатки:
- Да
- Продавец kostor
Шановний Андрій, дуже перепрошуємо за ситуацію що сталася, вам надали данні повертайте товар і зробимо обмін.
- Микита С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Замовив вечором, відправили на наступний день зранку. Дякую за таку швидкість.
- Достоинства:
- Швидка відправка. Ціна приємна.
- Неля О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Товар прийшов швидко . Відповідає опису .
Задоволені якістю- Продавец kostor
- Єгор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарний та надійний товар
- Іван Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Зʼявляється напис що в lightning присутня рідина, і рекомендують відʼєднати щоб дати конектору просохнути.
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук! Повідомлення про наявність рідини в конекторі lightning є захисною функцією вашого пристрою, щоб запобігти пошкодженню. Рекомендуємо виконати наступні дії: Від'єднайте кабель і дайте конектору висохнути природним шляхом (не використовуйте фен чи інші джерела тепла). Перевірте, чи немає конденсату або забруднень у порту lightning на вашому пристрої. Якщо є, очистіть його м'якою сухою серветкою. Якщо повідомлення з’являється навіть після висихання, спробуйте інший кабель або зверніться до служби підтримки для діагностики пристрою. Сподіваємося, це допоможе! Якщо питання залишаються, звертайтесь, ми будемо раді допомогти.
- Екатерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все швидко прийшло, все працює.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудовий перехідник. Все ідеально працює. Чоловік дуже задоволений. Також дуже приємні продавці. Все швиденько відправили. Відмінний сервіс!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все працює добре , перехідник хороший
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарнітура підключається без проблем. Перехідник хороший.
- Елена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Класний перехідник. Працює дуже добре!
- Геннадий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Зручний та справний перехідник. Все подобається.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудовий перехідник для навушників
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
За цю ціну чудово!
- Продавец kostor
уже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Маргарита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Відмінна ціна, працює ідеально
- Женя В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все супер. Працює на 5ку!
- Євгенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший перехідник на свої гроші. Проблем у використанні нема
- Захар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чуть не похоже содержимое в коробке, с картинкой)) Собранно ужасно, почти не работает.
Зарядка вставляется по началу плохо, заряжаться начинает не сразу, и то в каком-то определенном положении.
Наушники будто тоже работают только при подключенной зарядке.- Продавец kostor
Добрий день, нам прикро, що у Вас виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія протягом 3-х місяців. Зв'яжіться з нами і ми Вам допоможемо.
- Таїсія К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудовий перехідник, все працює як треба
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Підключається без проблем, все працює як треба.
- Влада С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Класний перехідник за таку ціну.
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Товар відповідає опису. Доставка своєчасна
- Достоинства:
- Якісний товар
- Продавец kostor