Отзывы покупателей о Манекен, мягкая голова для практики наращивания ресниц, татуажа, массажа AVADONA

Оценка пользователей 4.33/5
  • Тарас П***

Гарний товар

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Всі наші товари тут:
      ссылка

• Ірина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Дякуємо за швидку доставку та якість.

• Римма Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Покупка була даремна, він занадто жорсткий та малий.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Жорсткий, малий розмір
    • Продавец  E-Style

Доброго дня. Нам прикро, що ви залишились незадоволені. Радимо перевіряти перед
      отриманням. Для швидкого вирішення питань звертайтесь за телефоном, який вказаний в контактах продавця вашого замовлення.

• Ліля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Немає вій в комплекті. Звертайте на це увагу. Обирала по відгуку з фото, на якому манекен з віями. Очікування не виправдані.

Недостатки:
    Нема вій в комплекті
    • Продавец  E-Style

Звичайно вії не йдуть в комплекті. Вони не сказані ні в назві, ні в опису, ні на фото товару. Ми не несемо відповідальності за фото клієнтів у відгуках. Тим більше, що вони зазвичай замовляють додаткові товари.
      Сподіваємось на розуміння.

• Світлана С***

Товар надлежащего качества! Продавец супер!!! Все идеально

• Продавец  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: ссылка

• Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Манекен с февраля у меня,качеством довольна ,пришел целый ,правда немного пах, но помыла и все ок)

• Продавец  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар Вам сподобався, бажаємо успішного користування і чекаємо Вас знову. Спасибі, що Ви вибрали компанію E-Style! ссылка

• Алена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Голова хорошая. Жаль, пришла с вмятиной, пошел перекос. Сильно не мешает, но за это снижаю оценку.

• E-Style

Добрый день. Скорее всего примялась при транспортировке. Она должна выровняться. Надеемся, что Вы останетесь довольными процессом. Приятного пользования.