Отзывы покупателей о Компактный 3-в-1 озонатор воздуха, воды и продуктов Doctor-101 Long Life. 7 лет работы без потери мощности! Энциклопедия дезинфекции в подарок (LL-101)
- Анжела Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Гарний пристрій. Працює добре. Співвідношення "ціна/якість" чудова. Очищувала кімнату після чергових прильотів у місто. Сморід від задимленості озонатор добре прибрав. На воді й продуктах не перевіряла.
Доброго дня , Анжела!
Щиро дякуємо за ваш відгук
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Пользуюсь ионизатором уже долго. Замечательно работает, регулярно ионизирую воду, зелень, ягоды. Несколько раз ионизировала воздух в комнатах и шкафу. Прибором полностью довольна, оправдал все мои ожидания, рекомендую.
- Достоинства:
- Компактный, есть таймер, работает без нареканий
Доброго дня Людмила!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що озонатор повністю виправдав ваші очікування та став корисним помічником у повсякденному житті. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання для озонування води, продуктів і повітря. Нехай прилад і надалі працює бездоганно та приносить вам лише користь!
- Анастасия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Замовляли озонатор майже рік тому бо виявили протічку води і пішла пліснява у квартирі. За відчуттями, озонатор працює добре, запах саме той, що з дитинства у лікарнях був, коли кварцували приміщення. Щодо плісняви, то видаляли комплексно, тож, чи зникла вона саме від озонатору - сказати нк можу, бо була і хімія і механічно і найголовніше - усунення причини - джерела вологи. Але озонатор 100% працює добре, бо давали на прокат знайомому стоматологу зі своєю клінікою - він зацінив і замовив собі такий самий.
Магазин відправив швидко, сервіс гарний.- Продавец Мій здоровий дім
Доброго дня Анастасія!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Купила для кімнати 12квадратів.
Озонує приміщення погано. Воді і продукти не пробувала.
Не скажу що я задоволена цим товаром. Краще обирати одразу більш дорожчий і потужніший варіант - Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Апарат працює , вартує своїх коштів . Рекомендую до покупки .
Доброго дня Ірина!
Дякуємо за відгук
Раді чути що прилад виправдав ваші очікування.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Компактний озонатор за доступною ціною гарно виконує свою функцію.
Рекомендую.- Достоинства:
- Компактний, доступна ціна, виконує свої функції.
Вітаю вас , Тетяна!
Дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені покупкою !
Будемо раді бачити вас знову!
- Валерий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Користуюсь 9 місяців. Пережили без інфекцій зиму, навіть з грибком в кладовці успішно воюємо. Ніяких проблем - лише користь. Рекомендую.
- Достоинства:
- Не дорогий, якісний.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Мій здоровий дім
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук !
Раді, що покупка виправдала ваші очікування.
Будемо раді новим зустрічам у нашому інтернет-магазині!
- Сніжанна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Чудово справляється із своїми функціями
- Продавец Мій здоровий дім
Дякуємо вам за зворотний зв'язок! Нам приємно знати, що взаємодія з нашим магазином залишила у вас позитивні враження. Будемо раді вашим наступним зверненням
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Чудовий озонатор. Якість відмінна. Робота продавця та Rozetka відмінна. Приміщення до 20 кв.м. озонує відмінно. Зручний у використанні.
Однозначно раджу. В роботі більше 6 міс.- Достоинства:
- Відповідно до заявлених характеристик працює відмінно.
- Продавец Мій здоровий дім
Дмитре, щиро дякуємо за такий змістовний та теплий відгук!
Нам дуже приємно знати, що озонатор повністю відповідає вашим очікуванням та заявленим характеристикам, а також ефективно працює вже понад 6 місяців. Окрема вдячність за рекомендацію – це найкраща оцінка для нас!
Раді, що ви задоволені і товаром, і сервісом. Якщо виникнуть будь-які питання – завжди будемо раді допомогти
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Гарна річ,працює добре.
- Продавец Мій здоровий дім
Тетяно, дякуємо вам за відгук!
Приємно знати, що товар справляється зі своїм призначенням і ви залишилися задоволені покупкою.
Нехай служить вам довго! Якщо виникнуть питання — із радістю допоможемо.
- Юля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Озонатор чудовий. Купила ще в 2023 році, відпрацював на всі 100%. А тепер змушена купувати новий, бо цей вже не виробляє газ так продуктивно як на початку. Тому планую знову купити таку ж саму модель, хоч і прикро що вистачило його лише на 2 роки ((.
- Достоинства:
- Якісний, простий, надійний, дієвий.
- Недостатки:
- Швидко перестав виробляти озон, як на початку
- Продавец Мій здоровий дім
Вітаємо, Юля!
Дуже дякуємо вам за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили якість та ефективність цього озонатора.
Ми розуміємо ваше розчарування щодо терміну експлуатації. Хочемо зазначити, що тривалість служби пристрою залежить від частоти його використання.
У нас є післягарантійне обслуговування, і ми були б раді допомогти вам. Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру (номер телефону є гарантійному талоні). Наші спеціалісти проведуть діагностику і, можливо, зможуть відновити його роботу.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Всі заявлені функції працюють відмінно! Якість відмінна.
- Достоинства:
- Якість, відмінне функціонування
- Продавец Мій здоровий дім
Добрий день, Дмитро! Дякуємо за відгук та високу оцінку якості. Сподіваємось побачити вас знову в нашому інтернет - магазині!
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Продовжу про умови гарантійеого обсоцговування, це щоб інфо доя сподмвачів була: сервісний центр є тільки у Львові! І відправляти апарат туди/назад потрібно за власний рахунок... отакий безкоштовний гарантійний ремонт...
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец Мій здоровий дім
Ольго, дякуємо вам за ваш відгук! На цей час сервісний центр є дійсно тільки у м Львів, ми б дуже хотіли мати змогу відкрити більше пунктів сервісного центру по Україні, про те на даний період часу він є лише у м. Львів. В гарантійному талоні прописана вся необхідна інформація та умови безкоштовного сервісного обслуговування на гарантійний термін, повністю весь ремонт, заміни деталей або заміна товару відбувається безкоштовно, транспорті розходи оплачує відправник по умовах гарантії.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
В квітні 2025 , через 7 міс вже перестав вмикатися, просто не працює... куди звертатися?
- Продавец Мій здоровий дім
Добрий день, у вас діє гарантія на 1 рік, в гарантійному талоні вказаний номер телефону сервісного центру за яким ви зможете зв'язатися з ними, також ваш менеджер з вами зв'яжеться та надасть необхідну інформацію по сервісному зверненню
- Лариса Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Хороша річ.Жалію,що не купила раніше
- Продавец Мій здоровий дім
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важлива ваша думка! Будемо раді бачити вас знову в нашому інтернет-магазині!
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Товар соответствует.
- Достоинства:
- Реально производит озон
- Недостатки:
- Оказывается озон очень опасен.
- Продавец Мій здоровий дім
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важлива ваша думка! Так, газ озону є не безпечним, тому при використанні є правила безпеки, а саме не знаходитися під час роботи озонатора з ним в одні кімнаті і після процедури обов'язково провітрити приміщення. Будемо раді бачити вас знову в нашому інтернет-магазині!
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Заставила для мами,оскільки є потреба, сьогодні забрали, увімкнули спробувати і залишились задоволені.Запахи всі знищено ,повітря очищене, просто супер.Замовлю ще один,вже для себе. Рекомендую однозначно
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Анна Н***
Ой ,замовила .
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Завжди будемо раді вам в нашому інтернет - магазині.
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Усе працює.дякую
- Достоинства:
- З завданням справляється
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец Мой Дом Здоров
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Завжди будемо раді вам в нашому інтернет-магазині.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Прибор за свои деньги
- Продавец Мой Дом Здоров
Юрій, ми вдячні Вам за відгук) Приємного користування!)
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Виконує свої функції.Пропрацював майже 3 роки ,придбали перед ковідом.Використовували дома для озонації повітря.
- Достоинства:
- Переносний
- Продавец Мой Дом Здоров
Яна, добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені. Гарного користування та піднесеного настрою
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Працює норм. Запах як після кварцування
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Продавец Мой Дом Здоров
Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені. Вам гарного користування та піднесеного настрою.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
замовляли у цьому магазині електричний поглинач вологи для підвалу. через постійні обстріли доводиться проводити досить багато часу в підвалі, у зв'язку з проблемою гідроізоляції підвалу, яку зараз важко вирішити, купили поглинач вологи, але запах вогкості все одно залишився, за порадою продавця купили озонатор, особливо на диво не сподівалися, але разом з поглиначем вологи відмінно впоралися із завданням протягом тижня. У підвалі сухо, запах зник. Спасибі жінці-консульнтанту, дуже приємна у спілкуванні і дає дійсно кваліфіковану консультацію.
- Достоинства:
- відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- поки не виявили
- Продавец Мой Дом Здоров
Анна, щиро дякуємо Вам за відгук! Ми безмежно раді, що Вам усе сподобалось! Завжди тільки так і стараємось! Сподіваємось, що нам ще не раз вдастся вразити Вас! Дякуємо, що обрали наш магазин та нехай всі Ваші наступні замовлення будуть такими ж приємними!
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Прибор гарний. Зі своєю функцією справляється дуже добре!!! Якщо заявлені 7 років без потері потужности дійсно то йому не має ціни
- Достоинства:
- Невеликий, простий в експлуатації!!!
- Продавец Мой Дом Здоров
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Чудовий озонатор, озонуємо і воду, і продукти, і воздух. Під час роботи трошки шумить, але то нормально, таймер працює. Хороша річ.
- Достоинства:
- Чудовий озонатор, компактний, легкий. Зі своєю функцією справляється
- Недостатки:
- Недоліків не виявлено
- Продавец Мой Дом Здоров
Дякуємо за Вашу оцінку! Хай вірно служить!
- Ольга Ф***
Підскажіть будьласка, як цим озонатором озонувати воду? Дякую
- Продавец Мой Дом Здоров
Доброго дня, для озонації води та продуктів потрібно в апарат вставити силіконовий шланг з дифузійним каменем, емкість в якій буде озонація потрібно обирати любу окрім металевої. Шлангочку з каменем опускаєте в емкість з водою і озонуєте. В залежності від об'єму води, продуктів обираєте відповідний час.
- Сорокина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Озонатор оправдывает свои рекомендации. Продавец связался быстро. К комплектации, продавец добавил еще одну силиконовую трубку. В процессе использования она очень даже пригодилась.
- Достоинства:
- Широкий спектр использования озонатора
Дякуємо за Вашу оцінку!
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
пряцює як часи
- Достоинства:
- Чудова річ, дуже корисна
- Недостатки:
- все добре
- Мой Д*** Здоров
Дякуємо за Ваш вибір!
- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Дополню свой выше коментарий .Заедало таймер.После публикации отзыва ,перезвонили з магазина и предложили выслать в сервис.Но в итоге поменяли на новый.Сегодня пришел ну и успел продезенфицировать пару комнат.Пока все работает без проблем..Апаратом довольный .Магазин также на высоте .Рекомендую
- Достоинства:
- Небольшой ,удобный в експлуатации.
- bmv_mikОтзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
"Жарит" достойно.
- Достоинства:
- прост, как швабра
- Мой Д*** Здоров
Спасибо за Ваш выбор)
- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
- Достоинства:
- Озонатор компактный озон гонить. Звязались протягом 5 хвилин, в той же день відправили
- Недостатки:
- Недоліком є те що таймер заїдає. Залишив для дезінфекції в кімнаті на 30 хв. а він пропрацював цілу ніч.
- Мой Д*** Здоров
Добрый день. Озонатор на гарантии. Надо проверить , что не так с таймером.Свяжемся с Вами для уточнения.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім
Это не аппарат который лечит коронавирус,это озонатор!
- Достоинства:
- Озонатор хороший , цена заоблачная
- Oleg L***
Ну он конечно не лечит, но если проозонировать помещение, то занесённые туда вирусы убивает. Я таким респираторы стерилизую например. Трубочку в коробочку небольшого размера и лошадиной дозой получается отличный стерилизатор. И учитывая, что промышленный медицинский озоновый стерилизатор размером с духовку стоит 1550$, то цена не такая и заоблачная получается.