- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: L
Чудовий бандаж, користуюсь із задоволенням
Вітаю вас , Марія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що товар виправдав ваші очікування та приносить користь.
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: XL
Дуже гарний товар
Дякуємо вам, Андрію, за відгук
Раді, що еластичний наколінник Lorey вам сподобався. Бажаємо комфортного користування!
- Ангела Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: 4XL
Хороший бандаж, розмір підійшов (орієнтувалася по опису). Дякую продавцю за швидку відправку!
- Продавец Мій здоровий дім
Добрий день, Ангело! Дякуємо за відгук та зворотній зв'язок! Нам приємно , що бандаж задовільнив ваші потреби. Чекаємо на вас знову в нашому інтернет - магазині!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: XL
Бандаж підійшов ідеально,дякуючи компетентному менеджеру.Було детально роз'яснено дані розмірної сітки,враховуючи наші індивідуальні особливості (виріб під протез).Слід відмітити небайдужість щодо уточнення чи вірно був вказаний розмір при замовленні та допомогу в орієнтуванні.Це дуже важливо,бо згодом замовляли в іншого продавця (потрібен був ще інший колір) і хоч ми пояснювали що і як нам треба,бандаж прийшов більший на два розміри.Тому,купуйте лиш тут без ризику прольоту непотрібного товару.Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість,відповідність розміру.
- Продавец Мій здоровий дім
Добрий день, Оксано! Нам дуже приємно , що ви задоволені покупкою і за такий детальний відгук про якісну роботу наших менеджерів окремо дякуємо!! Для нас дуже важливий зворотній зв'язок з покупцями! Чекаємо на вас знову в нашому інтернет - магазині, де можна придбати цікаві та корисні товари для дому та здоров'я.
- Виктория А***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: 4XL
Товар відмінний як у опису. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
- Я не бачила
- Продавец Мій здоровий дім
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Завжди будемо раді вам в нашому інтернет - магазині.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: 4XL
Дуже задоволена
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
- татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: 4XL
Бандаж хороший, не сповзає з коліна, тримає.
- Достоинства:
- Хороша ціна
- Недостатки:
- На цей момент немає.
- Продавец Мой Дом Здоров
Доброго вечора.
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: XL
У використанні декілька місяців. Не розтягнувся. Помірно еластичний, зручний, добре фіксує, шкіра не пітніє. Потрібно тільки правильно підібрати розмір.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Мой Дом Здоров
Доброго ранку. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
- Игорь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: L
Фіксує дуже добре.
- Достоинства:
- Не погана якість.
- Недостатки:
- Покі не виявлені.
- Продавец Мой Дом Здоров
Дякуємо що обрали наш магазин та за Вашу оцінку ! Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: XXL
Замовив собі такий бандаж для їзди на велосипеді, бо в мене посттравматичний артроз. Користуюсь ним вже десь зо два тижні щодня і відчуваю себе в ньому більш впевненим. Не сповзає, коліно тримає, не перетискає (вдячний онсультанту за допомогу в обранні розміру), тобто свою роботу виконує і виглядає навіть стильно). То ж дякую за товар, за ввічливе обслуговування і швидку відправку.
- Достоинства:
- Стильний, зручний, надійний
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Продавец Мой Дом Здоров
Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Чудово, що Ви залишились задоволені покупкою, сподіваємось Вас і надалі радувати хорошим обслуговуванням та приємними знижками! Вам гарного користування.
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: XL
- Продавец Мой Дом Здоров
Дякуємо за Вашу оцінку ! Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.