Отзывы покупателей о Эластичный трикотажный фиксатор для коленного сустава, наколенник 4L (MK 229)

Оценка пользователей 4.82/5
  • Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: L

Чудовий бандаж, користуюсь із задоволенням

Вітаю вас , Марія!
      Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що товар виправдав ваші очікування та приносить користь.

• Андрій Н***

Дуже гарний товар

Дякуємо вам, Андрію, за відгук
      Раді, що еластичний наколінник Lorey вам сподобався. Бажаємо комфортного користування!

• Ангела Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: 4XL

Хороший бандаж, розмір підійшов (орієнтувалася по опису). Дякую продавцю за швидку відправку!

• Продавец  Мій здоровий дім

Добрий день, Ангело! Дякуємо за відгук та зворотній зв'язок! Нам приємно , що бандаж задовільнив ваші потреби. Чекаємо на вас знову в нашому інтернет - магазині!

• Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: XL

Бандаж підійшов ідеально,дякуючи компетентному менеджеру.Було детально роз'яснено дані розмірної сітки,враховуючи наші індивідуальні особливості (виріб під протез).Слід відмітити небайдужість щодо уточнення чи вірно був вказаний розмір при замовленні та допомогу в орієнтуванні.Це дуже важливо,бо згодом замовляли в іншого продавця (потрібен був ще інший колір) і хоч ми пояснювали що і як нам треба,бандаж прийшов більший на два розміри.Тому,купуйте лиш тут без ризику прольоту непотрібного товару.Рекомендую!

Достоинства:
    Якість,відповідність розміру.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Мій здоровий дім

Добрий день, Оксано! Нам дуже приємно , що ви задоволені покупкою і за такий детальний відгук про якісну роботу наших менеджерів окремо дякуємо!! Для нас дуже важливий зворотній зв'язок з покупцями! Чекаємо на вас знову в нашому інтернет - магазині, де можна придбати цікаві та корисні товари для дому та здоров'я.

• Виктория А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: 4XL

Товар відмінний як у опису. Рекомендую

Достоинства:
    Гарна ціна
    Недостатки:
    Я не бачила
    • Продавец  Мій здоровий дім

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Завжди будемо раді вам в нашому інтернет - магазині.

• Анна

Дуже задоволена

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!

• татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: 4XL

Бандаж хороший, не сповзає з коліна, тримає.

Достоинства:
    Хороша ціна
    Недостатки:
    На цей момент немає.
    • Продавец  Мой Дом Здоров

Доброго вечора.
      Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: XL

У використанні декілька місяців. Не розтягнувся. Помірно еластичний, зручний, добре фіксує, шкіра не пітніє. Потрібно тільки правильно підібрати розмір.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Мой Дом Здоров

Доброго ранку. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!

• Игорь Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: L

Фіксує дуже добре.

Достоинства:
    Не погана якість.
    Недостатки:
    Покі не виявлені.
    • Продавец  Мой Дом Здоров

Дякуємо що обрали наш магазин та за Вашу оцінку ! Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім. Размер: XXL

Замовив собі такий бандаж для їзди на велосипеді, бо в мене посттравматичний артроз. Користуюсь ним вже десь зо два тижні щодня і відчуваю себе в ньому більш впевненим. Не сповзає, коліно тримає, не перетискає (вдячний онсультанту за допомогу в обранні розміру), тобто свою роботу виконує і виглядає навіть стильно). То ж дякую за товар, за ввічливе обслуговування і швидку відправку.

Достоинства:
    Стильний, зручний, надійний
    Недостатки:
    Поки не помітив
    • Продавец  Мой Дом Здоров

Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Чудово, що Ви залишились задоволені покупкою, сподіваємось Вас і надалі радувати хорошим обслуговуванням та приємними знижками! Вам гарного користування.

• Антоніна
    • Продавец  Мой Дом Здоров

Дякуємо за Вашу оцінку ! Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.