- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: АСКОРП
Хороші. Подобається, що пляшечки прозорі. Це зручно. Також приємно вразило, що пляшечка з дозатором-помпою справді може працювати з чимось густіше, ніж вода. Єдине, що мені особисто не дуже підходить — це додатковий дозатор на великих пляшках. Незручно наливати щось туди.
- Достоинства:
- Прозорі, якісні
- Владислава Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: АСКОРП
Всё отлично, быстро доставили в полной комплектации. Понравилось, что 3 баночки по 100 мл, всё помещается в зип-пакет.
- Достоинства:
- Бесплатная и быстрая доставка, цена-качество, наличии зип-пакета.
- Недостатки:
- Чуток сами баночки поцарапанные, но это в принципе не страшно.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: АСКОРП
Загалом дуже сподобалося, комплектація повна, все відповідає опису. Хтось писав за погану якість пластику, але цього не помітила, він щільний, міцніший навіть за деякі упаковки шампуню. Товар прийшов не деформований, абсолютно цілий.
Дійсно, при подорожах дуже потрібна річ. Зручно, що є зіп пакет, все можна скласти в нього, або вже безпосередньо в косметичку тощо.- Достоинства:
- Міцній пластик, здивувала пляшка 100 мл, під кришкою є ще перехідник?? Не знаю як назвати, є на фото.
- Недостатки:
- Не знайдено, після активного використання поділюся своїми враженнями.
- Арина А***Отзыв от покупателя. Продавец: АСКОРП
Очень оперативно, товар упакован хорошо, пластик довольно приятный и прочный, отдельное спасибо за доставку Розеткой! Советую! Очень достойный продукт :)
- Достоинства:
- Очень достойный продукт :)
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: АСКОРП
Дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Набір гарний,і зручний
- Недостатки:
- До набору немає,але доставку по Укрпошта оплатила 50грн
- Пакула К***Отзыв от покупателя. Продавец: АСКОРП
Гарний якісний набір. Дякую.
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: АСКОРП
Класний набір, гарна якість