- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Описание не соответствует. Никакого 18Х увеличения и близко нет. Максимум 8Х и то вряд ли.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Никакого 18Х увеличения и близко нет.
- ІГОР О***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Закріпити на смартфон той ще квест. Знімки виходять гірше немає куди. Після тестування відразу повернув продавцеві
- Достоинства:
- Продавець приймає повернення
- Недостатки:
- Аби повернути мусів писати заяви нести на Нову Пошту
- Продавец Buy Trends
Добрий день, Ігор. Ідеально закріпити на смартфон складно будь-який монокуляр, особливо якщо він габаритний. Наш монокуляр в порівнянні з іншими кріпиться до смартфона нормально. Щодо знімків, то тут багато що залежить від самого смартфона та його конструктивних особливостей. Взагалі, кріплення до телефона монокуляра - це додаткова функція, а оцінювати монокуляр за якістю лінз смартфона не зовсім коректно. Losso Premium 18x (FMС) має повністю просвітлену оптику і виготовлений з металу, візуально еститичний.
- Продавец Buy Trends
Спеціально зробили з Вами поверненого монокуляра знімки зі смартфону Samsung S10e. Можна переглянути за посиланням ссылка
- Антон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Монокуляр навіть кращий, ніж я очікував.
- Достоинства:
- якісно зібраний, просвітлена лінза.
- Недостатки:
- штатив, що йде в комплекті, простенький - але мені він і не потрібен.
- ГеннадійОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Можна розглядати цей набор як конструктор "Пан сам скльопав".
Якщо знайдете ахроматичну або апохроматичну лінзу потрібного діаметру та зможете поміняти, буде вам щастя.
Використовувати для очей незручно через малий розмір вихідної зіниці. Окуляр потрібно просто втулити в око.
Дозволяє отримати звуження поля зору камери смартфона та отримати з кольоровими ореолами знімки.- Достоинства:
- Дійсно працює як довгофокусна оптика
- Недостатки:
- Жахливі хроматичні аберації. Низька розділова здатність оптики.
- Продавец Buy Trends
Доброго дня Геннадій, прикро, що Вас не задовільнила покупка, але в нас є деякі розходження в питанні якості пристрою. Ми тестували не один екземпляр цих монокулярів, тому можемо з впевненістю сказати, що хроматичні аберації на наших знімках відсутні. Можливо це залежить від телефона, який використовується в парі з монокуляром. Ми налаштовували Samsung s10e. В нас виходили чудові знімки - зображення чітке (лише по краях є невеликі розмиття), кольори насичені. Ще один плюс - картинка вміщує весь екран смартфона - немає темних зон, як при використанні деяких інших монокулярів. Хроматичних аберацій взагалі не побачили. Роздільна здатність на гарному рівні. Монокляр має оптику з повним багатошаровим просвітленням, тому якість зображення повинна бути відповідна. Тим не менш, Ви маєте право на повернення чи обмін, якщо Вас не влаштовують характеристики товару. Розмістіть будь-ласка фото, або відправте їх нам для підтвердження, це буде дуже корисно для наступних покупців і для нас. Можливо це виняток і Вам попався такий екземпляр, який ми можемо замінити. Щодо маленької лінзи, так це особливість пристрою, на якому базуються інші характеристики приладу. Це є в описанні до товару. На наш погляд, ніяких перешкод та незручностей при просмотрі в монокуляр не спостерігали. Монокуляр абсолютно відповідяє своєму ціновому діапазону, враховуючи його високі харакеристики. Якщо Ви бажаєте купити монокуляр з значно вищими параметри, Вам потрібно дивитись вже в зовсім іншому ціновому сегменті.
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Бесполезен
- Продавец Buy Trends
Доброго дня, Сергій, якась проблема з прибором?
- Кеник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
- Евгений Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
- OlesОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Клипса достанет до камеры если она расположена по центру смартфона?
- Buy T***
Если осевой центр линзы находится не более, чем на 33 мм от верхнего либо бокового края телефона
- Косянчук С***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Непотрібна річ. Не те що я хотів від цього пристрою. Вчора забрав сьогодні думаю кому загнати.
- Недостатки:
- 100
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Долго выбирал, когда покупал. Смотрел на хорошие линзы и надежный корпус. Остановился на этом приборе. Покупал на свой страх и риск, т.к. не было ни одного отзыва. Поэтому решил помочь при выборе другим.
Монокуляр хороший, никаких люфтов, все ходит плавно, резкость наводится отлично. Линзы оказались действительно качественные. В руках смотрится прям дорого! Прикольные красные полоски - как на профессиональной оптике Canon)))
По фото и видео: лучше снимать и фотографировать через штатив и желательно с задержкой спуска затвора, так как рука может дрогнуть и фото получится размытое.
Пробовал смотреть на полнолуние - впечатляюще, увеличивает классно, видно четко! Но для телефона от луны слишком мало света(
Вобщем, покупкой доволен. Снимаю видео своих детей на тренировках) Рекомендую!- Достоинства:
- Очень хорошая сборка, металлический корпус, четкое изображение
- Недостатки:
- При такой кратности увеличения, чтобы сделать фото резким при слабом свете, нужен штатив - но он в комплекте есть
- Валентин И***
Привет! Удобно ли этим монокуляром пользоваться без смартфона и есть ли в комплекте резиновое кольцо для глаза, оптика (линзы) стекло или пластмас?
- Buy T***
Добрый день, монокуляром можно пользоваться и без телефона, резиновое колечко для глаза в комплект входит. Оптика - стекло.
- Владимир К***
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, с какого минимального расстояния настраивается фокус? И можно ли использовать вебкамеру а не смартфон?
- Валентин И***Продавец: Buy Trends
у монокуляра оптика просветлённая (напыление или наклеенная плёнка и какой цвет) или не просветлённая? Что такое FMS?
- Достоинства:
- класс
- Недостатки:
- нету
- Buy T***
Оптика просветленная, FMS - это полное просветление
- Валентин И***Продавец: Buy Trends
у этого монокля оптика стекло или пластмас?
- Достоинства:
- думаю норм
- Недостатки:
- пока незнаю
- Buy T***
Добрый день. Оптика - стекло
- игорьПродавец: Buy Trends
В нем постоянная кратность или переменная?Можно им пользоваца без телефона?
- Buy T***
Добрый день, кратность постоянная. Регулируется резкость при наведении на разную дальность. Использовать можно как с телефоном (в комплекте специальная клипса), так и как самостоятельный оптический объект. Оптика очень хорошая стоит.
- Александр С***
В характеристике товара вказано, что кратность переменная (от 6 до 18)… а продавець пишет, что она постоянная. Как это понимать и чему верить?
- Buy T***
Данный монокуляр имеет постоянную кратность