Отзывы покупателей о Кукольный домик NestWood Мини Коттедж дом для кукол Лол, мебль 9 ед, розовый (kdl001)

• Дмитро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Дуже задоволені будиночком. Збирається, чітко, зрозуміла інструкція, все на місці

Достоинства:
    Міцний, якісний
    • Продавец  NesTik

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Нехай дитина грає із задоволенням! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!

• Маргарита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Будинком задоволені,збирати було легко і цікаво,дитина в захваті.

• Продавец  NesTik

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Ввічливий продавець, надав гарну консультацію, ляльковий будиночок дуже якісний, цікаво було збирати, внучці дуже сподобався, просить замовити ще додатково меблі, будемо у майбутньому замовляти. Дякую за Вашу працю.

• Продавец  NesTik

Добрий день. Дякуємо за відгук. Дуже раді, що і вам, і внучці все сподобалось. Чекаємо за новими покупками!

• Анастасія Ш***

Якісна іграшка

Достоинства:
    Легко збирається

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Він чудовий. І як іграшка для меншої доньки, і як конструктор для старших))) Докупили набір меблів. Два дивани "зліпили" навіть з відходів))))
    Дякую за оперативність. Дуже швидко отримали. Зібрали за вечір.
    Трошки був присутній запах паленого дерева, але він вивітрився.
    В подарунок прийшла підставка під телефон і гірка.

Достоинства:
    Чудово, що виробляється в Україні)) Малеча в захваті
    Недостатки:
    Не знайшла. Можливо ціна, але воно того варте.
    • Продавец  NesTik

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Раді, що ви залишились задоволені будинком та меблями! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Все супер, брала на подарунок, малеча задоволена, прислали таке фото. Хороший розмір, не величезний але і не замалий, ідеально. Доставка душе швидка.

• Продавец  NesTik

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук з фото! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!

• Анна Т***

Рекомендую!

Достоинства:
    Дитина 3 роки була в захваті! І батьки, бо збирати виявилось не менш цікаво, ніж гратися
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  NesTik

Добрий день. Дякуємо вам за покупку та зворотній зв'язок! Нехай дитина грає із задоволенням! Чекаємо вас за новими покупками!

• Неля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Замовляли будиночок на подарунок)) іменинниці сподобався)) а нам дорослим сподобалось його збирати, не скажу, що це було легко, але точно цікаво)) дякую швидку доставку і сервіс

Достоинства:
    Є інструкція, шпалери, штори, меблі)) цікаво складати дорослим))
    • Продавец  NesTik

• Черниш
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Добрий день!Будиночок отримала ,дитина в захватi.Збирали всIею сIм’ею!Дякую Вам велике!

• Продавец  NW_Studio

Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!

• Феофанов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Заказ доставлен во время в течение 2х дней.
    Сборка домика вышла как игра с конструктором что очень увлекательно даже для родителей .
    Наша малышка была в восторге от такого домика))) не могла оторваться не на секунду.
    Спасибо большое компании Nestwood studio Всем рекомендую❤️.

Достоинства:
    Высокое качество товара
    Недостатки:
    Недостатков нет
    • Продавец  NW_Studio

Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук! Раді, що ви залишилися задоволені якістю нашої продукції.

• Валерий Р***
    Продавец: NesTik

Оперативно отправили заказ. Особое удовольствие доставила сборка домика всей семьёй. Инструкция понятная. Для ребёнка уже несколько дней не существует других игрушек, возится только с ним. Спасибо большое))

Достоинства:
    Хорошее качество, быстрая доставка
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  NW_Studio

• Вячеслав К***
    Продавец: NesTik

Размер какой

• NestWood_Studio

Добрый день. Размер данного домика: высота 61 см, ширина 50 см, глубина 39 см.