- Анжела М***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Спасибо!!! Хороший домик, из качественного материала, все детали прямо четко заходят в пазы. Пока клеили получила удовольствие, все четко подходит, думала буду на стрессе, а нет! Ребенок 4 года доволен
- Достоинства:
- Все супер, даже обои без пузырей
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Купили доньці на 7 років. Складала із старшою, отримали масу задоволення))) Все проклеювали, але носитися часто по дому з ним я б не радила. А якщо треба перенести, то брати тільки під низ. Бо я переставляла і взяла його за дах, то дах мало в руках не лишився) Але функцію свою виконує: дуже гарний, цікавий, зручний для гри будиночок. В доньки зацікавлення не пропадає вже 4-й місяць. Навіть старша- підліток інколи переставляє меблі, та що там... сама б гралася, якби мала час)))
Окрема дяка за подарунок у вигляді підставки під телефон і гірки для ляльок. Купували окремо ще комплект меблів у ванну кімнату. Швидко зв'язались і відправили.- Достоинства:
- Український виробник, гарна якість, безпечні матеріали, цікава задумка, можливість докупити меблі
- Недостатки:
- Трохи запах паленого дерева спочатку (але вивітрився досить швидко)
Ну і прийшлось купувати ще ляльок, бо будинок великий, а ляльок багато не буває)))
- Продавец NesTik
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Чудовий будиночок! Користуємось майже рік і нічого не зламалося чи відпало - хоча будиночок переносився по дому не один раз. Чітка інструкція, головне все проклеїти.
Ще один плюс що можна окремо докуповувати меблі, ті які бажає дитина.
Максимально задоволені!- Достоинства:
- Гарний дизайн і міцний корпус
- Продавец NesTik
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Для нас дуже цінно отримувати відгуки від покупців, які вже користувались нашим товаром деякий час. Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині за новими покупками!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Будиночок супер. Все легко розділяється на запчастини і складається. Все проклеїли.
Єдине, що є пару неточностей в інструкції:
1. В кашпо нижню планку треба збирати довшою частиною вперед, щоб з боку гачків вона була в рівень. Бажано змінити зображення в інструкції.
2. Кріплення балкона на панелі 12 бажано зразу не приклеювати, бо перила з балконом тоді важко вставити. Краще потім все разом склеїти коли балкон встановлено.- Достоинства:
- Якісь гарна.
- Недостатки:
- Треба трохи допрацювати інструкцію, але не критично.
- Продавец NesTik
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Ваші пропозиції по інструкції передали на виробництво. Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Гарний будиночок, легко збирається. Дитині сподобався
- Продавец NesTik
Добрий день. Дякуємо вам за покупку та зворотній зв'язок! Нехай дитина грає із задоволенням! Чекаємо вас за новими покупками!
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Виріб гарної якості, все відповідає опису. Дитині будиночок дуже сподобався!
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Все качественно,все понятно.
Все детальки на месте.
Ребенок доволен
Спасибо большое.- Достоинства:
- Домик супер качества
- Голдак Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Малечі сподобалося. Дуже швидка доставка і добра якість
- Продавец NW_Studio
Добрий день, дякуємо за замовлення та ваш відгук.
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Гарненький будиночок для ляльок, внучка задоволена. Прийшов вчасно, нарікань на затримку з доставкою немає. Потрібно ще докупити меблів, бо маловато.
- Достоинства:
- все - згідно характеристики товару.
- Продавец NW_Studio
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому магазині знову! Адже додаткові меблі у нас завжди в наявності.
- андрей ф***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
купил старшей внучке(6лет)но они вдвоем с огромным удовольствием играют
обвесили домик гирляндой,получилось еще интересней- Достоинства:
- интересно,завлекательно,красиво
- Недостатки:
- не везде совпадали посадочные пазы
- Продавец NW_Studio
Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!