- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Доповнюю свій попередній відгук фото. Сьогодні остаточно зібрали ігровий майданчик.
- Достоинства:
- Дуже гарний набір.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец NesTik
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук з фото! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дуже гарний набір. Зібрали менш ніж за годину, з проклеюванням стиків. Виглядає суперово. Купувала на подарунок для моєї онучки під ялиночку. В неї вже є триповерховий ляльковий будиночок. Цей майданчик буде гарним доповненням для її Країни ляльок LOL.
- Достоинства:
- Гарний, доволі міцний, легкий при збиранні.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец NesTik
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
- Продавец NW_Studio
Доброго дня. Дякуємо за замовлення та зворотній зв'язок.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
гарний набір, збирається легко
- Продавец NW_Studio
Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дитині 10 років, вона просто у захваті ))) Все зрозуміло складається, дитині дуже подобається гратися. Продавець зв’язався та потім надіслав замовлення дуже оперативно. Рекомендую!
- Достоинства:
- Зручний, яскравий, цікавий
- Недостатки:
- не має
- Продавец NW_Studio
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Ребенок 9 лет был в восторге от такого конструктора! Очень понравилось, что каждое изделие детально сделано. В шкафу ящички, дверцы, все выдвигается, открывается.
- Достоинства:
- Красивый, детализированный, легко складывается, понравился ребенку
- Продавец NW_Studio
Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук! Раді, що ви залишилися задоволені якістю нашої продукції. Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову.
- Настя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Очень крутая площадка,моя доця довольна!!!всем рекомендую!!!
- Достоинства:
- Очень объемная и красивая!!!
- Продавец NW_Studio
Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук! Раді, що ви залишилися задоволені якістю нашої продукції. Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!
- julia_rdaОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Отличный набор! Ребёнок в восторге! Собирается легко!
- Достоинства:
- Все