- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Вже 3 міс працює
Питань ніяких- Достоинства:
- 4 л
- Продавец CrystalOk
Дякуємо за відгук і ваш досвід користування!
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Чудова штука
- Достоинства:
- Краща
Приємного користування, Назаре!
- Антонина П***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Товар чудовий та повністю відповідає опису. Доставка супер швидка ( в 11 годин оплата, а в 16 годин його вже відправили). Дякую. Успіхів вашій компанії
- Продавец CrystalOk
Дякуємо за оцінку нашої роботи!
Приємного
користування лимонадницею.
- Стеценко А***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Чудовий товар. Якісний, рекомендую
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Купили данный девайс. Брали на День Рождения для лимонадов, всё очень понравилось. Благодарю. (Кран желательно сделать более крепким).
- Продавец CrystalOk
ВІтаю! Наши крани - наша впевненість! Прослужить дуже довго, не переживайте. Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Яремчук Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Для кваса саме те.
- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Виконує роль просто банки. Не тече з краника, що б ми не робили.
Вітаємо, Іванна!
Це обумовлено законами фізики, які ніхто не може оминути. Треба не закручувати кришку герметично коли користуєтесь краном.
В описі до товару вказано: Особливості використання диспенсеру - для розливу напоїв необхідно лишати кришку дещо відкритою, для доступу повітря. Під час виливання рідини в ємності утворюється вакуум, який перешкоджає її витіканню.
При наявності питань - ми на зв'язку!
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Гарний і якісний товар.Дуже зручний і якісний краник, потік води регулюється натискомВідмінна робота продавця- уважність оперативність.Єдине що треба враховувати, що диспенсер не поставиш будь де, треба або підставка якась під нього щоб вміщався під краник стакан або на край стола лише його ставити.
- Достоинства:
- Якість, дизайн
- Недостатки:
- Обмеженість у розташуванні
- Продавец CrystalOk
Вітаю!
В асортименті нашого магазину є лимонадниці в комплекті з підставкою.
А також є підставки окремо в продажу.
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- LSОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Не сподобався взагалі яка ціна такий і товар
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дешевий вигляд незручний кран пахне пластиком всередині
- Продавец CrystalOk
Доброго дня Людмило!
Фото товару повністю відповідає тому товару, який Ви отримали. Мінімалістичний дизайн на основі звичайної ємності гарної якості.
Чим саме незручний кран у використанні? Можливо Ви невірно ним користуєтесь? Ручку крану треба піднімати вверх. Ви до нас не звернулися із запитаннями стосовно роботи крану, хоча ми з Вами маємо переписку у Viber. Кращих кранів клапанного типу ми не зустрічали і використовуємо дані крани з 2017 року. Стосовно запаху пластику. який Вам здається є в середині ємності - чи мили Ви ємність перед тим як визначити наявність (не наявність) запаху? скляна емність виготовлена на Пісківському заводі скловиробів. Має сертифікат якості та висновок державної санітарно-гігієнічної експертизи. Скло згідно його фізичних властивостей не має запаху. Мийте будь ласка посуд перед використанням.
На завершення - Ви не відповідаєте нам на повідомлення поставлені стосовно Вашого досвіду користування. Чекаємо на комунікацію.
- Георгий К***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Все отлично
- Чмель В***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
З цією банкою діти стали пити набагато більше води, бо їм стало зручно без допомоги дорослих її наливати!
Маємо користь і для здоров"я і економія часу батьків на обслуговуванні дітей.- Достоинства:
- Красива, зручно наливати воду
- Недостатки:
- Треба сильно закрутити кран, щоб не протікав, не можна одразу наливати окріп.
- Продавец CrystalOk
Доброго дня Вікторе! Кран дуже сильно прикручувати не треба, це написано в інструкції з установки. Кран не протікає при помірній силі, якщо прокладки встановлені вірно - конусом до скла, якщо помилитися тоді доведеться прикручувати сильно, але тоді емність може тріснути від надмірних зусиль.
- виктория к***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Диспенсер понравился, кран устанавливается легко, ничего не протекает. Использую для чайного гриба, очень удобно.
- Назар О***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Все супер,рекомендую
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Отримали чере3 3 дні після оплати, кран встановили самостійно. Закрутили його легко, дійсно, без зусиль й одразу ж вийшло герметично! Єдина незручність, яка нас спіткала при використанні - не одразу зрозуміли, що треба прокрутити вентель у бік (після того, як налив рідину у склянку) і тому з крану довго капало. Але приємно було зробити для себе таке відкриття - раз, і рідина вже не капає :)
Ще раз спасибі!- Достоинства:
- гарна якість, легко встановити кран, герметично
- CrystalOk
Можливо не до кінця скрутили дві частини крану. тоді може капати. якщо закрутити до кінця то все герметично. Кран відкривається підняттям ручки. повертати її не потрібно.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
- Достоинства:
- добротно сделан, широкое горлышко
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Доставили очень быстро, отправили почти сразу после оплаты. Спасибо
- Достоинства:
- Хороший и качественный краник и красиво смотрится на кухне
- Недостатки:
- Нужна подставка, ну скорей всего это не недостаток, а рекомендация. А так не вижу их
- CrystalOk
- Viktoria N***Продавец: CrystalOk
А нету ли такого же с краном из нержавейки? Чтоб можно было в посудомойку и не бояться, что краска сотрётся?
- Viktoria N***
О, уже увидела, не актуально :)