- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
чудова якість, приїхав відмінно запакований
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Користуємося з задоволенням, краник справно працює!
- Достоинства:
- Все супер працює
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Дуже зручно для комбучі! Сервіс на відмінно
- Достоинства:
- Товар, упаковка
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Все чудово, якість дуже сподобалась, продавець оперативно підтвердив і відправив, гарне пакування. Єдине - прохання до продавця: розгляньте, будь ласка, можливість відправок Укрпоштою, 128 грн по Києву Новою поштою - якась дикість.
- Продавец CrystalOk
Вітаємо, раді, що сподобалась якість товару та обслуговування!
Так, згодні з Вами, тарифи Нової пошти немалі, але є повна компенсація у випадку бою, що буває доволі рідко бо гарно пакують на відділенні з яким працюємо, і швидко доставляють. З Укрпоштою маємо не найкращий досвід доставки саме скляних ємностей, на основі цього досвіду роботи прийняли рішення - працювати з дорожчим, але надійним сервісом Нової пошти. Маємо надію на розуміння, що наше рішення на даному етапі є обгрунтованим.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Продавець оперативно підтвердив замовлення. Надав вичерпну інформацію по товару.
Упаковка на 5+.
Отримав на наступний день- Достоинства:
- Кран та кришка залізні
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Баночка дуже чудова, я думаю що чайний гриб скаже мені дякую. Продавця рекомендую, чудовий магазин. Згодом замовлю ще.
- Мирослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Якісна річ, взяв для настоювання коренів. Кришка не тече, герметична, кран міцний металевий і тех герметичний. Ціна правда немала, але воно того варте!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Лимонадница понравилась, выполнена качественно. Доставлена быстро
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Брала для чайного гриба т.к. удобнее сливать настой из крана, гриб пока доволен :)
- Достоинства:
- качественная банка, широкое горлышко, удобный и качественный кран
- CrystalOk
Вже далеко не перший гриб, який оселився в наших ємностях з краном ). Гарного настрою ти приємного користування!
- Катя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Отличная работа магазина, помогли быстро и безопасно доставить товар в сжатые сроки. Банки хорошие)
- Достоинства:
- Работают, как надо)
- Miroslav M***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
дуже сподобався сервіс магазинчика, дівчинка була уважна, а лимонадниця приїхала прекрасно запакована у картон, пінопласт, плівку - шикарно
- Достоинства:
- ідеально підійшов
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Брала диспенсер в комплекте с подставкой. Осталась довольна и товаром, и продавцом! Продавец быстро перезвонил и отправил, товар упаковал на совесть. Деньги переводила сразу на карточку, чтоб не платить наложку. Сам диспенсер сделан качественно, краник закрывается хорошо, не капает. Одна из самых полезных моих покупок, т.к. теперь ребенок сам может налить себе воды :-D
- Недостатки:
- За две недели использования не выявлено
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Я очень довольна покупкой и продавцом! Оперативно связались, замеряли под мой запрос высоту диспенсора с подставкой (брала комплект), обсудили еще альтернативные объемы с возможностью заменить в заказе. Пьем всей семьей воду с лимоном и мятой, вкусно и полезно! Наложкой отправили без проблем, отлично все запаковали. Рекомендую продавца однозначно!
- Достоинства:
- Удобный в использовании, стильно выглядит комплект, краник из нержавейки очень добротный.
- Недостатки:
- Не обнаружено)
- Yana B***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Продавець зв‘язався швидко, відправив без затримок. Гарно було запаковано. Продавця рекомендую.
Щодо самого товару, то все ок. Єдине що краник стальний тільки всередині, а зверху він пластиковий. З підставкою було б зручніше користуватися.- Недостатки:
- Yana B***
Приношу свої вибачення, кран таки металевий! Просто на перший погляд і дотик він здався мені іншим(((
- CrystalOk
Яно, дякуємо за зворотній зв'язок! Кран з нержавіючої сталі повністю виготовлений. Поверхня полірована. Підставки пропонуються в картці товару разом з диспенсером як супутній товар. При необхідності можна замовити окремо.
- CrystalOk
Добре що ми розібралися )
- Аліна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk
Быстро перезвонили и отправили. Товар хорошо упакован пришел без повреждений. Продовца рекомендую! Всем осталась довольна, спасибо большое)
Дякуємо, приємного користування!
- Ревизор м***Продавец: CrystalOk
Быстро связались, все объяснил, товар пришёл быстро хорошо упакован, покупкой доволен рекомендую продавца.