- Андріан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Хороша якісна бутилка вино вже булькає дуже зручна кришка
- Достоинства:
- Скло грубе
Кришка зручна і широка
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 5.7 л. Цвет: Прозрачный
беру такий бутель не вперше. продавець швидко відправив
- Достоинства:
- зручний гідрозатвор
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 5.7 л. Цвет: Прозрачный
Бутлі надійні , широка горловина, що дуже зручно, гідродозатор, сіточка для перенесення. Задоволена покупкою, продавець ввічливий, оперативно відправили товар.
- Достоинства:
- скло товсте, надійно
- Олексій О***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Гарні баночки.
І дуже порадувала наявність додаткової прокладки під кришкою. Великий плюс продавцю. - Дима Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Користуюсь послугами даного продавця вже вдруге. Якісне обслуговування. Обидва рази забирали самовивозом, при зустрічі все пояснили як користуватись. Бутлі гарні, з кришкою проблем немає, якщо правильно закручувати.
- Достоинства:
- Якість обслуговування, якість товару
- Недостатки:
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 5.7 л. Цвет: Прозрачный
Гарна банка з великою горловиною, але кришка зроблена таким чином, що закрутити її щільно, дуже складно.
- Достоинства:
- Зручна горловина
- Недостатки:
- Не зручна кришка
- Продавец CrystalOk
Вітаємо Олександр, шкода, що виникла складність. Причина скоріше не у кришці, а прокладці, вона дещо тонка. Радимо із піно-поліетилену товщиною 2мм вирізати додаткову прокладку і покласти її під наявну прокладку. Проблема гарантовано зникне. Пінополіетилен використовується як підкладка під ламінат і не має запаху. Якщо ж сама кришка плотно крутиться, різьбу на склі можна трохи змастити вазеліном, або чимось жировмісним. Теж гарантовано працює. Розуміємо, що це певні незручності.
- Продавец CrystalOk
Олександр, наразі ми вже комплектуємо кришки додатковою прокладкою товщиною 3мм. Герметичність з'єднання гарна з нею і не потрібно сильно дуже закручувати. Якщо Вам актуально, то повідомте про це і ми надішлемо прокладку за свій рахунок.
- Олександр Р***
Так актуально. Я був би дуже вдячний вам.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Товар якісний. Доставка дуже швидка. Зауважень немає.
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка
- Недостатки:
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 5.7 л. Цвет: Прозрачный
Хрупке скло
- Достоинства:
- Великий
- Недостатки:
- Хрупкий, тріснув через тиждень
- Продавец CrystalOk
Вітаємо!
Знаємо свій товарний досконало.
Для порівняння вага звичайної банки на 3л важить 0.8кг. Дана ємність на 5.7л важить 2.3кг та має достатню товщину скла, є міцною. Ми вважаємо дану ємність однією з найякісніших у асортименті наших товарів.
Підкажіть будь ласка за яких умов бутель тріснув через тиждень, як саме це відбулося?
Звісно погоджуємося, що скло крихкий матеріал. Це його фізична властивість. Але при роботі в складі ми чітко розуміємо, що бутель розбивається від удару. Інших випадків в нас не було. - Галина С***
Я залила чай з медом, температурою до 40°, помістила чайний гриб і на наступний день пішла тріщина. 3літрові банки , наприклад, за 130 грн, прослужили вже по 6 місяців
- Продавец CrystalOk
Зрозумів Ваші пояснення, Галино. Яким чином Ви перевіряли температуру, що вона до 40 градусів? Тріщина пішла наступного дня. Це настільки нереально, що стояла ємність з чаєм кімнатної температури і пішла тріщина без будь яких причин.
Товар Ви забирали (скоріше за все самовивозом) із нашого складу, бо проживаєте в сусідньому районі і ТТН нової пошти в базі немає. На складі зараз в наявності багато даних ємностей. Пропоную разом з Вами наповнити 4-5 ємностей на вибір водою температурою 35-38 градусів і лишити на добу (варіант підміни ємностей ми виключимо Вашим підписом маркером на кожній ємності. В разі, якщо наступного дня ввечері хоч одна ємність дасть тріщину то ми подаруємо Вам сертифікат на купівлю товарів в нашому магазині на 3000 грн. Якщо ж всі ємності будуть цілими, то Ви напишете про це на цій сторінці відгуків.
Ми впевнені, що описана Вами ситуація є неправдивою, або помилковою. Ми неодноразово для складських потреб нагрівали кип'ятильником воду в ній до температури 60-70 градусів так що руку можна обпекти (з помішуванням, не радимо повторювати) і нічого не відбувалося.
Але якщо в ємність кімнатної температури налити воду температурою 60-70 градусів та виже, то практично гарантовано буде тріщина. Ми впевнені в цьому. Бо товсте дно розширюється, а ще холодні стінки "лишаються на місці" і між дном та стінками (або саме дно поперек) тріскає. Якщо ємність ще не викинули розмістіть будь ласка фото тріщини яка пішла. Це теж може визначити причину руйнування ємності.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 5.7 л. Цвет: Прозрачный
можна знайти безліч варіантів для використання. Шукала емність з широким горлом для вирощування чайного гриба. Чудово підійшов. Відправили швидко, гарно запакували.
- Достоинства:
- Широке горло
- Недостатки:
- Виктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Из 7 бутылей - выжило 2 - очень - хрупкое стекло
- Достоинства:
- Внешний вид
- Недостатки:
- Очень хрупкое стекло
- Продавец CrystalOk
Вікторе, Ви купували товар минулого року. З того часу жодного разу за рік не звернулися до нашого магазину із питаннями, що може щось не так робите з бутелями. Бутелі 9,3л ідеально стають у будь яке пластикове господарське відро об'ємом 12 літрів (вартість відра близько 30 грн). Таким чином бутель зручно переносити та скло повністю захищене від ударів. А крихкість скла є Вашою суб'єктивною думкою. Наші бутелі гарної якості, скарг від інших клієнтів ми не отримували. Дотримуйтесь рекомендацій, звертайтесь за допомогою, завжди раді допомогти.
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 17.5 л. Цвет: Прозрачный
хорошая баночка нашей родне понравилась
- Достоинства:
- тихая посравнению с советскими бутылями
- Недостатки:
- не обнаружил
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
брали один. взяли два. задоволені
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 5.7 л. Цвет: Прозрачный
Покупал бутыль для хранения воды. Доволен покупкой. Стенки реально толстые. Широкая горловина позволяет удобно мыть. В комплекте идут тканевые ручки, позволяющие переносить банку. Выдерживают у меня полную бутыль.
Хотя, насколько понимаю, не рекомендуется их использовать с полной бутылью. Посмотрим как они себя покажут в дальнейшем. В крайнем случае сошью в ателье такие же, только ещё крепче, чтобы точно выдерживали.
Крышка имеет по середине ещё одну маленькую, через которую удобно наливать воду. В целом считаю что за такую цену хороший товар.- Достоинства:
- Толстое стекло. Можно мыть. Цена
- Недостатки:
- Не выявлено
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Дуже задоволена, замовляла 3 бутля , супер
- Достоинства:
- Легко переносити ,гарно бродить
- Недостатки:
- Белан Е***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Быстро доставили, все как на фото)Так что рекомендую )
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 24.5 л. Цвет: Прозрачный
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 5.7 л. Цвет: Прозрачный
Не ожидали , что бутыли воочию превзойдут все ожидания. Фотография не передает КАЧЕСТВО товара. Очень довольны. Работа персонала, начиная с оформления заказа и до бережного оформления посылки, на ВЫСШЕМ УРОВНЕ!!! Спасибо Вам особое за ленты-держатели для бутылей, это был приятный бонус!!! Брали 5,7л. Обязательно еще будем обращаться. Всех благ ПРОДАВЦУ!!!
- Достоинства:
- Высший сорт
Дякуємо, приємного користування!
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Прекрасные бутли для домашнего виноделия, очень понравились!
- Достоинства:
- Хорошее стекло, адекватная цена.
- Недостатки:
- ???
- Alexandr B***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 5.7 л. Цвет: Прозрачный
Покупал емкость для настаивания воды, товар очень качественный, особенно понравилось прочное стекло.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 24.5 л. Цвет: Прозрачный
Товар, общение с продавцом все прошло на высшем уровне.
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 24.5 л. Цвет: Прозрачный
спасибо команде за работу - берем второй раз бутли -все норм)включая упаковку и доставку.
- Достоинства:
- все супер
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Хороші бутлі для домашнього виноробства. Рекомендую.
- Достоинства:
- Подходящий размерчик
- Недостатки:
- НЕ виявив
- Нат Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Товар хороший, можно брать
- Недостатки:
- Не обнаружилп
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 9.3 л. Цвет: Прозрачный
Беру уже второй раз. Качество товара превосходное. Прокладка в крышке сделана из качественного материала.
- Достоинства:
- Качество товара супер.Беру уже второй раз.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- CrystalOk
Спасибо за высокую оценку, рады когда клиент возвращается к нам.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: CrystalOk. Объем: 24.5 л. Цвет: Прозрачный
Не могу понять как пользоваться водяным затвором, может кто то объяснит?
- Магазин C***
Добрый день!
Обратите пожалуйста внимание на фото товара №2.
На крышке есть колпачок, отверните его и установите на его место гидрозатвор, наполните углубление водой до половины уровня но не более. Раз в два три-дня проверяйте уровень воды. Если Вы уезжаете с дачи на неделю то вместо пластикового гидрозатвора используйте аптечный напалечник или воздушный шарик с отверстием, сделанным иголкой. Работает по принципу как перчатка. - CrystalOk
Добрый день!
Обратите пожалуйста внимание на фото товара №2.
На крышке есть колпачок, отверните его и установите на его место гидрозатвор, наполните углубление водой до половины уровня но не более. Раз в два три-дня проверяйте уровень воды. Если Вы уезжаете с дачи на неделю то вместо пластикового ги - CrystalOk
- NataliПродавец: CrystalOk. Объем: 5.7 л. Цвет: Прозрачный
Бутили идут с гидрозатвором?
- CrystalOk
Доброго дня. Так з гідрозатвором. Це вказано в комплектації товару:Колба скляна відповідної ємності, кришка з ущільнювачем, гідравлічний затвор, червона стропа для перенесення.
- ЗореславПродавец: CrystalOk. Объем: 24.5 л. Цвет: Прозрачный
Яка приблизно вага пустого бутля 24,5 л. ?
- CrystalOk
Доброго дня! Так в описі товару помилка - не вистачає одного нуля. 6500 грамів. тобто 6,5 кг.
Бутилі гарної якості, виготовлені на одному з найкращих склозаводів Китаю.