- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Мікроскоп цілком хороший, доньці в ігрових цілях цілком достатньо.
Окремо хочу відмітити продавця і подякувати за розуміння та відповідальність. Я замовила посилку на поштомат, при отриманні побачила зіпсовану упаковку, в дорозі пошкодили. Звернулася до продавця, оформила повернення та узгодили умови відправки іншого, цілого товару. Продавець пішов на зустріч і відправив товар того ж дня, аби дитина отримала очікуваний подарунок на свято. Щиро дякую за якісну роботу!- Достоинства:
- Відповідальний продавець)
- Продавец You Smart
Дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку!
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Прикольний, цікавий
- Достоинства:
- Опис відповіає дійсності
- Недостатки:
- За його ціну-немає
- Продавец You Smart
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Все добре малечі сподобалося , бажано купляти комплект разом з екземплярами рослин , щоб можна було все розглянути . Матеріал зроблений добре і збільшує непогано
- Достоинства:
- Хорошої якості мікроскоп
- Продавец You Smart
Дякуємо за відгук!)
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Дякую! Чудодовий товар!
Дякуємо за відгук!)
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Мікроскоп сподобався, відповідає опису. Цікавий і дитині, і дорослим
- Вова В***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Дуже крутий товар за свої кошти. Дитина в захваті.
- Достоинства:
- Легкий в налаштуванні, достатньо сильно приближує.
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Ребёнку понравилось. Покупкой доволен
- Александра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Спасибо! Ребенок доволен. Очень хорошие образцы.
Продавец быстро оформил и отправил. Сразу предложил дополнительные образцы к микроскопу.- Продавец You Smart
- Алина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Приехал быстро товар, но им разочарована, пластик не вполне хороший, на ровной поверхности стола, микроскоп шатает, выставить нет возможности, неровная поверхность ножек микроскопа. При поднятии и опускании окуляров, заедает. Стёклышки пластиковые, хотя говорили будут стеклянные. Если и брать микроскоп, то брать уже хороший с большим увеличением.
- Достоинства:
- Доставка быстрая, соответствует описанию
- Недостатки:
- Пластик, не ровно стоит, заедает опускание и поднимание окуляра
- Продавец You Smart
Дякумо за зворотній звязок.
Дуже шкодуємо, що вам товар не сподобався.
Цей мікроскоп призначений для дітей від 4 років. Саме тому там не можуть бути мікропрепарати зі справжнього скла. Можливо менеджер вас не правильно проконсультував, за що просимо вибачення.
Це власне «дитячий мікрокоп», а не лабораторний)
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Хороший мікроскоп за свої гроші, дитина задоволена. Цікаво навіть дорослим) користуємось з грудня, працює чудово, рекомендую)
- Продавец DIGITAL LION
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Хороший дитячий мікроскоп,все видно, в користуванні простий.
Прислали швидко, дарували сину на Новий рік, дуже задоволений.- Продавец DIGITAL LION
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Взяли на подарунок,дитині сподобався,дякую!
- Недостатки:
- Хрупкий
- DIGITAL L***
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Отличный микроскоп для ребёнка 6ти лет
- Лучечко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Дуже гарний мікроскоп
- DIGITAL L***
Дуже дякуємо за зворотній зв'язок!
- Павел Т***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
- Достоинства:
- Не дорогой, есть подсветка, понравился ребенку
- Недостатки:
- Хрупковат
- DIGITAL L***
Дуже дякуємо за зворотній зв'язок!
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Взяли пару месяцев назад. Посмотреть можно кристалы соли/сахара, волос, тоненький слой листьев. (Клетку, конечно же, не рассмотрите, для этого нужен более мощный и соответственно дорогостоящий вариант!) Для ребёнка, которому подобные исследования интересны подойдёт. А те что пишут, что ничего не видно просто не научились настраивать)
- DIGITAL L***
Дуже дякуємо за зворотній звязок!
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Для первого знакомства с микроскопом подходит. Даже взрослым будет интересно разглядывать крупицы соли, сахара... наша семья довольна
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Совершенно не стоит этих денег, ничего не видно, ребёнок расстроен полностью, надо писать в описании по факту, что это просто бутафория.
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Нам мікроскоп сподобався. Мікроскоп не лабораторної якості звичайно, але в назві і описі пише, що це дитячий мікроскоп, для того, щоб діти могли пізнавати світ. Мікроскоп збільшує добре, є 3 різні обєктиви. Можна налаштовувати різкість на обєктиві. Не знаю чому є негативні відгуки. Це дитячий мікроскоп. Професійні коштують декілька тисяч. Дитина задоволена.
- DIGITAL L***
Дякуємо за відгук. Раді, що все сподобалося.
- Іра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Повністю підтримую попередній коментар! Звичайний пластиковий іграшковий мікроскоп! Ціна не відповідає якості!
Крім того, товар прийшов у зіпсованій упаковці. Це ж на подарунок- Достоинства:
- Логинова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Игрушечный микроскоп, толком ничего не увеличивает, ничего не видно вообще, лампа сломалась (или перегорела, причина не известна, не работает) через 3 дня, три дня пытались хоть что-то посомтреть, чтобы ребенок получил хоть малейшее удовольствие от покупки, но ничего не вышло (((( к большому сожалению. Дочка так ждала его, а получили одни разочарования. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Абсолютно игрушечный, не соотвествует заявленным характеристикам - "Школьный"
- Борейко А***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Микроскоп доставили быстро. Детям очень понравился. Вроде крепкий, увеличивает хорошо, ребёнок 6 лет за полчаса научился пользоваться и настраивать. Еще неделю его за собой везде носил
- Достоинства:
- Качество, увеличение в 1200 раз, подсветка
- Недостатки:
- не обнаружили
- DIGITAL L***
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- яскрава підсвітка, регулювання зображення, просте користування
- Недостатки:
- не знайшла
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Нам мікроскоп не сподобався. Купували не найбільш дешевий, тому розраховували, що якість звичайно буде не лабораторна, але прийнятна, в результаті-практично нічого не видно. Дитина декілька скелець поміняла, різні речовини перепробувала, але результату ніякого-лише розмите п"ятнишко.
Тому я б не радила цей товар.- Достоинства:
- Товар прийшов цілий, неушкоджений, все на місці.
- Недостатки:
- Практично нічого не видно.
- Наталья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Очень довольны покупкой детского микроскопа Chanseon 1411. Продавец консультант перезвонил сразу же, ответил на все наши вопросы, связался со складом и уточнил детали. Посылка пришла через два дня, хорошо упакована.
- Достоинства:
- компактность, три режима увеличения, светодиодная подсветка
- Недостатки:
- корпус из пластика имеет запах
- DIGITAL L***
- ольга с***
Скажите, пож-та, в микроскоп хорошо видно? Ребенок сам может настраивать?
- Зоряна Б***Продавец: You Smart
Гарний подарунок для дитини, все сподобалось, треба допомогти дитині налаштувати фокус, щоб було все добре видно.
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NimfaStoreUA
Симпатичний мікроскоп для пробудження цікавості юного дослідника. Вимагає делікатного ставлення, хотілося, щоб був міцніший
- Достоинства:
- Працююча модель приладу з трьома об'єктивами
- Недостатки:
- Під час використання потрібна присутність дорослого дорослого
- Продавец NimfaStoreUA
Доброго дня, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що мікроскоп викликав інтерес у юного дослідника.
Ми врахуємо ваше зауваження щодо міцності, адже для нас важливо вдосконалювати нашу продукцію. Щодо використання під наглядом дорослих: це дійсно допомагає зробити дослідження безпечним та цікавим для дитини.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Якщо у вас будуть додаткові питання, звертайтеся.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: NimfaStoreUA
Слишком завышена цена. Низкое качество микроскопа. А подарок, ну очень маленькая коробочка с фокусами.
- Достоинства:
- Красивая упаковка
- Недостатки:
- Слишком завышена цена. Низкое качество
- Продавец NimfaStoreUA
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.
Ми прагнемо запропонувати товари, які відповідають співвідношенню ціни та якості. Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження при аналізі цінової політики.
Щодо подарунка: набір фокусів, який ви отримали, є додатковим бонусом до мікроскопа. Хоч коробочка дійсно компактна, це ніяк не впливає на якість і вміст самого набору. Ми сподіваємося, що фокуси стануть цікавим доповненням до ваших досліджень.
Дякуємо за ваші зауваження. Ваша думка важлива для нас, і ми будемо працювати над покращенням якості наших товарів і сервісу.
- Аэлита К***Отзыв от покупателя. Продавец: NimfaStoreUA
Купувала племінникам на подарунок, вони в захваті. Дівчата все детально розказали про товар, дуже професійні консультанти.
Товаром та обслуговуванням задоволена, буду радити вас всім друзям- Продавец NimfaStoreUA
Дякуємо за замовлення та зворотній зв’язок! Будемо очікувати нових замовлень!