Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Радиоприёмник всеволновой Golon RX-608 ACW Brown (2_000871)

Оценка пользователей 3.95/5
на основе 151 отзыв
  • Елена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FLOX

акуратний компактний радіоприймач, дизайн і кольори трохи ретро. гучний, ловить без проблем. брала, щоб сирену слухати по місцевому радіо. для цієї задачі є кілька недоліків: 1) при тихій гучності і у вимкненому стані динамік трохи гудить. не критично, але чути, якщо поряд стоїть. 2) хвиля «ловиться» вручну, колесико чутливе і іноді важко не проскочити потрібну. по шкалі не видно, на яку саме потрапив, тому мені доводиться заходити на сайт місцевого радіо, слухати, що саме там грає і знаходити вже по звуку. якщо налаштувати і вимкнути, то при вмиканні може злетіти радіостанція і грати «сусідня». Це недоліки конкретно у моєму випадку, якщо берете просто слухати музику на нормальній гучності, то це все не важливо. За свою ціну хороший приймач, дешевим не виглядає. Дякую магазину за оперативну відправку!

Достоинства:
    гарний зовнішній вигляд, компактний розмір
  • Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: V&N Ukrainian. Цвет: Black

Рекомендую для домашнього використання.

Достоинства:
    Не дорогий
    Недостатки:
    Запах пластику в перші дні користування
  • Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown

Перший отриманий радіоприймач на третій день згорів. Але віддаю належне продавцеві - реакція на моє повідомлення про це і прохання замінити на такий же (бо насправді приймач сподобався всій моїй сім'ї), але належної якості, була миттєвою і заміну продавець зробив за свій рахунок в максимально короткі терміни - 3 дні. Тому хоча радіоприймач не якийся такий прямо супер-пупер, але продавець відповідальний і я можу з чистою совістю з власного досвіду спілкування його рекомендувати.

Достоинства:
    Гучний звук, компактний, зручний у користуванні
    Недостатки:
    При користуванні від мережі значно нагрівається корпус, з батарейками такого немає
  • Христина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Golden Life

Радіо хороше, зручне. Звук громкий, підключилось легко, і без проблем... Підключали в селі, сигнал відмінний

• Продавец  GoVern Market

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Гарного користування, звертайтесь ще

• лариса з***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BuyOK

Після уточнення замовлення,через день я вже отримала товар. Сам радіопримач маленький, але не кишеньковий, хвилі ловить не погано,гучність добра. Легкий в управлінні. Працює від мережі( трохи нагрівається), а як нема світла від 2 великих батарейок.Замовляла для людини похилого віку. Скільки пропрацює поки сказати не можу так як не довго знаходиться в експлуатації.

Достоинства:
    Описала в коментарі
    Недостатки:
    Трохи нагрівається від роботи в мережі
    • Продавец  BuyOK

Дякую за Ваш відгук!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Black

Радіоприймач брався для кухні, щоб слухати Українське Радіо. Все файно працює і дуже ним задоволений. Надіюсь працюватиме довго...! Дякую)

• Елена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет: Black

Чудовий приймач, невеличкий, але голосний. Покупкою задоволена!

Достоинства:
    Гарно ловить хвилі, голосний, красивий)
    Недостатки:
    Немає!
  • Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WHD SHOP

Функціональне, симпатичне радіо. Зручна ручка

Достоинства:
    Гарненьке радіо
  • Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Brown

Чудовий приймач, ловить усі хвилі, якість звуку хороша, доставка швидко , радейка класна! дякую продавцю.

Достоинства:
    ціна-якість
    Недостатки:
    незнайшов
  • Анна С***

Дуже задоволена

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VictoriaBest. Цвет: Brown

Гарний надійний приймач. Рекомендую!

Достоинства:
    Невеличкий, звичний.
    • Продавец  VictoriaBest

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук

• Алина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Brown

Хороше радіо, ловить навіть в селі.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: TV4you store

Замовили у цього продавця вже три такмх радіоприймачі, всі три працюють, браку немає, дякуємо

• Анонім
    Отзыв от покупателя. Продавец: М-Торг. Цвет: Black

Нормальне зручне і гучне радіо

• Жанна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRS. Цвет: Brown

Маленький, легенький, дуже зручний у використанні. Купила одразу як вперше вимкнули світло і ми залишилися під час тривоги без зв'язку. Одразу замовила 2 дюрасели, розмір D. І вже два місяці він нас рятує відповної інформаційної тиші. Батарейки досі не міняла.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TXH market. Цвет: Brown

Все працює, на батарейках, голосний.

• Андрій

Купляв бабусі.
    Дуже гарний варіант з мінімальним й зрозумілим набором елементів управління.

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown

Афигенное радио.Покупали для частного дома,работает с утра и до вечера,без нареканий.

• Ар С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown

Купил буквально сегодня. Он отлично ловит ФМ, но короткие волны (SW) ловит отвратительно, а средние (AM) только вечером/ночью/ранним утром. Хотя учитывая длинну антенны (55 см где-то), не удивительно. Реальный минус: нету разъема для наушников, даже магнитофон Panasonic 1982 года имеет разъем дня наушников. А так хороший вариант для дачи. Очень громкий. Хотя корпус сделан из дешёвого пластика.

Достоинства:
    Относительно малая цена, громкий динамик, большое количество диапазонов.
    Недостатки:
    Плохо ловит короткие волны, нету разъема для наушников, могли бы со всех сторон фотографировать), пластик дешёвый (пахнет).
  • Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown

Радиоприёмник отличный,громкий и стоит своих денег.Для дачи или частного дома отличная штука,в розетку включил и целый день играет во дворе.Вообщем рекомендую.Хочу заказать ещё один на подарок родителям.

Достоинства:
    Цена,качественные динамики,внешний вид.
    Недостатки:
    Не обнаружил.
  • Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOT

Класне радіо. Дуже добре ловить в селі. Рекомендую!

Достоинства:
    Дизайн, гучність
  • Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Технолов

У зв'язку із крутими знижечками (220грн.!) замовили аж два радіоприймачі. Цілком задоволені.

Достоинства:
    Чистий звук.
    Голосно грає.
    Гарний дизайн.
    Як на мене, якісно зроблений приймач.
    Недостатки:
    Не виявили.
  • Ольга І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOM. Цвет: Brown

для автономної роботи потрібні 2 батарейки великі (типорозмір R20P/D), купуються окремо. Мережевий шнур при розпаковці - у відсіку для батарейок. Радіо зручно витирати від пилу. Лицьовий блок насправді гарніше виглядає, ніж на фото. Не такий ретро.Телескопічна антена гарно ловить станції. Крутиться на всі боки.Ручка дозволяє повісити радіо в зручному місці і легко переносити при потребі. Дякую продавцю за швидкість і гнучкість.

Достоинства:
    гучне радіо, чисто грає, може працювати від батарейок, невеликий розмір, є ручка
    • Євген С***

це там на третьому фото -тріщинка , вище крутасика ТЮНИНГ ?

• Ольга І***

Там тріщин нема. То невдалий сплав пластику.

• Рудько В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: V&N Ukrainian. Цвет: Black

работает отлично. Недостатков нет

Достоинства:
    работает отлично
  • Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Black

Все добре

• Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Brown

Радио от качественных батареек работает достаточно долго. Несколько раз слушали радио 3-4 часа, заряда хватило ещё чтобы вставить в газовый водонагреватель.

Достоинства:
    Малое потребление заряда батареек
  • Людмила

Радіоприймач відмінної якості,доставка своєчасна

Достоинства:
    Ціна та якість
  • Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок

В місті чудово працює. Чистий звук, ловить багато станцій. За ці гроші - дуже гарне придбання.

• Продавец  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Олена!

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Brown

Супер радейка! Маленькая, звук хороший, волны ловит хорошо

Достоинства:
    Хороший звук
    Недостатки:
    Не готовит есть
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOT

Просте радіо що працює як від мережі так і від 2х батарейок. Легко налаштовується та не рипить і не скрипить. Нормальний варіант, якщо потрібне радіо без наворотів.

Достоинства:
    Працює як треба
    Недостатки:
    Не помітив
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOT

Радіо - кайф! Доставили швидко, звук приємно здивував. На SW2 навіть якісь іноземні трансляції зловив. Все працює як треба, виглядає охайно, легке. Єдине - колір трохи інший (повністю чорне, без "дерева"), але мені так навіть більше подобається. Дякую!

Достоинства:
    Класний звук, швидка доставка, добре працює, дріт можна від'єднати, виглядає охайно, легке і маленьке.
  • Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown

Очень громко и качественно звучит, удобно носить и возить с собой.
    Хорошее настроение когда отключают свет.

Достоинства:
    Компактное. Отлично работает как от розетки та и на батарейках. Очень сильные, хорошие динамики
  • Владислава В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown

Радио достаточно громкое, выглядит довольно стильно. Работает и от шнура, и от батареек

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown

Товар повністю відповідає ціні. Все сподобалось, дякую розетці за швидку доставку.

Достоинства:
    Чистий звук, гарний прийом, компактний розмір.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown

Был лопнувший провод. Продавец связался и вопрос снят. Всё хорошо. Работает замечательно

Достоинства:
    Работает отлично.
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown

Гарний приймач. Досить гучний. Якісно приймає мережу. Простий у користуванні. Дуже порадувала наявність кабелю для живлення від розетки. Ідеальною була б наявність ще й батарейок в комплекті, але це вже забаганки. Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    Ціна, якість, габарити, зовнішіній вигляд.
    Недостатки:
    Не виявилися.