- Елена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FLOX
акуратний компактний радіоприймач, дизайн і кольори трохи ретро. гучний, ловить без проблем. брала, щоб сирену слухати по місцевому радіо. для цієї задачі є кілька недоліків: 1) при тихій гучності і у вимкненому стані динамік трохи гудить. не критично, але чути, якщо поряд стоїть. 2) хвиля «ловиться» вручну, колесико чутливе і іноді важко не проскочити потрібну. по шкалі не видно, на яку саме потрапив, тому мені доводиться заходити на сайт місцевого радіо, слухати, що саме там грає і знаходити вже по звуку. якщо налаштувати і вимкнути, то при вмиканні може злетіти радіостанція і грати «сусідня». Це недоліки конкретно у моєму випадку, якщо берете просто слухати музику на нормальній гучності, то це все не важливо. За свою ціну хороший приймач, дешевим не виглядає. Дякую магазину за оперативну відправку!
- Достоинства:
- гарний зовнішній вигляд, компактний розмір
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: V&N Ukrainian. Цвет: Black
Рекомендую для домашнього використання.
- Достоинства:
- Не дорогий
- Недостатки:
- Запах пластику в перші дні користування
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown
Перший отриманий радіоприймач на третій день згорів. Але віддаю належне продавцеві - реакція на моє повідомлення про це і прохання замінити на такий же (бо насправді приймач сподобався всій моїй сім'ї), але належної якості, була миттєвою і заміну продавець зробив за свій рахунок в максимально короткі терміни - 3 дні. Тому хоча радіоприймач не якийся такий прямо супер-пупер, але продавець відповідальний і я можу з чистою совістю з власного досвіду спілкування його рекомендувати.
- Достоинства:
- Гучний звук, компактний, зручний у користуванні
- Недостатки:
- При користуванні від мережі значно нагрівається корпус, з батарейками такого немає
- Христина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Golden Life
Радіо хороше, зручне. Звук громкий, підключилось легко, і без проблем... Підключали в селі, сигнал відмінний
- Продавец GoVern Market
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Гарного користування, звертайтесь ще
- лариса з***Отзыв от покупателя. Продавец: BuyOK
Після уточнення замовлення,через день я вже отримала товар. Сам радіопримач маленький, але не кишеньковий, хвилі ловить не погано,гучність добра. Легкий в управлінні. Працює від мережі( трохи нагрівається), а як нема світла від 2 великих батарейок.Замовляла для людини похилого віку. Скільки пропрацює поки сказати не можу так як не довго знаходиться в експлуатації.
- Достоинства:
- Описала в коментарі
- Недостатки:
- Трохи нагрівається від роботи в мережі
- Продавец BuyOK
Дякую за Ваш відгук!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Black
Радіоприймач брався для кухні, щоб слухати Українське Радіо. Все файно працює і дуже ним задоволений. Надіюсь працюватиме довго...! Дякую)
- Елена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет: Black
Чудовий приймач, невеличкий, але голосний. Покупкою задоволена!
- Достоинства:
- Гарно ловить хвилі, голосний, красивий)
- Недостатки:
- Немає!
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WHD SHOP
Функціональне, симпатичне радіо. Зручна ручка
- Достоинства:
- Гарненьке радіо
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Brown
Чудовий приймач, ловить усі хвилі, якість звуку хороша, доставка швидко , радейка класна! дякую продавцю.
- Достоинства:
- ціна-якість
- Недостатки:
- незнайшов
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Brown
Дуже задоволена
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: VictoriaBest. Цвет: Brown
Гарний надійний приймач. Рекомендую!
- Достоинства:
- Невеличкий, звичний.
- Продавец VictoriaBest
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук
- Алина М***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Brown
Хороше радіо, ловить навіть в селі.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: TV4you store
Замовили у цього продавця вже три такмх радіоприймачі, всі три працюють, браку немає, дякуємо
- АнонімОтзыв от покупателя. Продавец: М-Торг. Цвет: Black
Нормальне зручне і гучне радіо
- Жанна М***Отзыв от покупателя. Продавец: KRS. Цвет: Brown
Маленький, легенький, дуже зручний у використанні. Купила одразу як вперше вимкнули світло і ми залишилися під час тривоги без зв'язку. Одразу замовила 2 дюрасели, розмір D. І вже два місяці він нас рятує відповної інформаційної тиші. Батарейки досі не міняла.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: TXH market. Цвет: Brown
Все працює, на батарейках, голосний.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown
Купляв бабусі.
Дуже гарний варіант з мінімальним й зрозумілим набором елементів управління. - Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown
Афигенное радио.Покупали для частного дома,работает с утра и до вечера,без нареканий.
- Ар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown
Купил буквально сегодня. Он отлично ловит ФМ, но короткие волны (SW) ловит отвратительно, а средние (AM) только вечером/ночью/ранним утром. Хотя учитывая длинну антенны (55 см где-то), не удивительно. Реальный минус: нету разъема для наушников, даже магнитофон Panasonic 1982 года имеет разъем дня наушников. А так хороший вариант для дачи. Очень громкий. Хотя корпус сделан из дешёвого пластика.
- Достоинства:
- Относительно малая цена, громкий динамик, большое количество диапазонов.
- Недостатки:
- Плохо ловит короткие волны, нету разъема для наушников, могли бы со всех сторон фотографировать), пластик дешёвый (пахнет).
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown
Радиоприёмник отличный,громкий и стоит своих денег.Для дачи или частного дома отличная штука,в розетку включил и целый день играет во дворе.Вообщем рекомендую.Хочу заказать ещё один на подарок родителям.
- Достоинства:
- Цена,качественные динамики,внешний вид.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: YOT
Класне радіо. Дуже добре ловить в селі. Рекомендую!
- Достоинства:
- Дизайн, гучність
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Технолов
У зв'язку із крутими знижечками (220грн.!) замовили аж два радіоприймачі. Цілком задоволені.
- Достоинства:
- Чистий звук.
Голосно грає.
Гарний дизайн.
Як на мене, якісно зроблений приймач. - Недостатки:
- Не виявили.
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: YOM. Цвет: Brown
для автономної роботи потрібні 2 батарейки великі (типорозмір R20P/D), купуються окремо. Мережевий шнур при розпаковці - у відсіку для батарейок. Радіо зручно витирати від пилу. Лицьовий блок насправді гарніше виглядає, ніж на фото. Не такий ретро.Телескопічна антена гарно ловить станції. Крутиться на всі боки.Ручка дозволяє повісити радіо в зручному місці і легко переносити при потребі. Дякую продавцю за швидкість і гнучкість.
- Достоинства:
- гучне радіо, чисто грає, може працювати від батарейок, невеликий розмір, є ручка
- Євген С***
це там на третьому фото -тріщинка , вище крутасика ТЮНИНГ ?
- Ольга І***
Там тріщин нема. То невдалий сплав пластику.
- Рудько В***Отзыв от покупателя. Продавец: V&N Ukrainian. Цвет: Black
работает отлично. Недостатков нет
- Достоинства:
- работает отлично
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Black
Все добре
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Brown
Радио от качественных батареек работает достаточно долго. Несколько раз слушали радио 3-4 часа, заряда хватило ещё чтобы вставить в газовый водонагреватель.
- Достоинства:
- Малое потребление заряда батареек
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Brown
Радіоприймач відмінної якості,доставка своєчасна
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Елена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок
В місті чудово працює. Чистий звук, ловить багато станцій. За ці гроші - дуже гарне придбання.
- Продавец Столица Покупок
Дякуємо за Ваш відгук, Олена!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Brown
Супер радейка! Маленькая, звук хороший, волны ловит хорошо
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Не готовит есть
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: YOT
Просте радіо що працює як від мережі так і від 2х батарейок. Легко налаштовується та не рипить і не скрипить. Нормальний варіант, якщо потрібне радіо без наворотів.
- Достоинства:
- Працює як треба
- Недостатки:
- Не помітив
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: YOT
Радіо - кайф! Доставили швидко, звук приємно здивував. На SW2 навіть якісь іноземні трансляції зловив. Все працює як треба, виглядає охайно, легке. Єдине - колір трохи інший (повністю чорне, без "дерева"), але мені так навіть більше подобається. Дякую!
- Достоинства:
- Класний звук, швидка доставка, добре працює, дріт можна від'єднати, виглядає охайно, легке і маленьке.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown
Очень громко и качественно звучит, удобно носить и возить с собой.
Хорошее настроение когда отключают свет.- Достоинства:
- Компактное. Отлично работает как от розетки та и на батарейках. Очень сильные, хорошие динамики
- Владислава В***Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown
Радио достаточно громкое, выглядит довольно стильно. Работает и от шнура, и от батареек
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown
Товар повністю відповідає ціні. Все сподобалось, дякую розетці за швидку доставку.
- Достоинства:
- Чистий звук, гарний прийом, компактний розмір.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown
Был лопнувший провод. Продавец связался и вопрос снят. Всё хорошо. Работает замечательно
- Достоинства:
- Работает отлично.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Цвет: Black-Brown
Гарний приймач. Досить гучний. Якісно приймає мережу. Простий у користуванні. Дуже порадувала наявність кабелю для живлення від розетки. Ідеальною була б наявність ще й батарейок в комплекті, але це вже забаганки. Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Ціна, якість, габарити, зовнішіній вигляд.
- Недостатки:
- Не виявилися.