- Анастасія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Чудова книга для малюків. Яскраві картинки, короткі віршовані тексти, моєму сину дуже сподобалася, гортає постійно.
- Достоинства:
- Яскраві картинки. Гарний формат. Зручно тримати дітям
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книга. Читаємо кожного дня. Зворушлива і повчальна
- Достоинства:
- Сюжет, малюнки, зміст
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень трогательная история!!! Чудесная книжка !
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже любимо книжки Джулії Дональдсон. Книжка дуже яскрава і цікава!!!
- Достоинства:
- Цікава, гарна якість.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книга я вже вивчила вірш на пам'ять, так часто її читаємо.
- Філімончук М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На сьогодні це наша улюблена книжка, дитині 1.7. Слухає з задоволенням, да і мені дорослій кожний раз цікаво) Зроблена якісно, текст в віршованій формі ну дуже милий, малюнки яскраві, великі. Ціна на Розетці хороша. Я усім задоволена. При доставці упаковано було добре. Дякую
- Достоинства:
- Дуже красива та цікава книжка
- а а***Продавец: Rozetka
У книги обложка твердая глянцевая, страницы плотные глянцевые, хороший адаптивный перевод от издательства Читариум.
Книжка от чудесной детской писательницы Джулии Дональдсон с супер иллюстрациями от Акселя Шеффлера.
История о том как маленькая обезьянка потеряла свою маму, она сидела плакала и ей на помощь прилетела бабочка. Бабочка спросила большая ли твоя мама? Далее отвела обезьянку к слонихе, змее, паучихе, лягушке, попугай) В итоге обезьянка нашла своего папу)- Достоинства:
- отличная, янка, с хорошими иллюстрациями
- ЮліяПродавец: Rozetka
Дуже мила книга, купувала в 2 роки, зараз 3 і досі улюблена, ілюстрації дуже красиві, тексту мало. Читаємо разом, і дитині є на що подивитися
- Достоинства:
- Великий формат, великі ілюстрації, мало тексту
- Недостатки:
- Трохи ціна кусається