- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: DigiMag. Цвет: Золотистый. Встроенная память: 16 ГБ
Не рекомендую,користувалась дитина 6 клас ,школу не тягне.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DigiMag. Цвет: Черный. Встроенная память: 16 ГБ
Брал два детям на подарки на новый год,работает в штатном режиме,для занятий на дистанционке самое то,цена качество,спасибо магазину
- Продавец DigiMag
Дякуємо Вам за вігук Андрій! Раді що Вам все сподобалось!
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: DigiMag. Цвет: Черный. Встроенная память: 16 ГБ
Планшетом задоволена. Якщо щось буде не так то додам відгук
- Продавец DigiMag
Дякуємо за Ваш відгук Катерина!
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: DigiMag. Цвет: Черный. Встроенная память: 16 ГБ
Получили планшет, но через месяц использования стал зависать и выключаться. Связались с продавцом, отправили по гарантии в ремонт. Вернули через неделю , поработал день и снова те же неполадки. Магазин сделал обмен на новый такой же. Вторым остались довольны. Все тянет, грузит, работает отлично. Пользуюсь уже 6 месяцев.
- Достоинства:
- Отличный планшет ! Устраивает всё
- Продавец DigiMag
Дякуємо за Ваш відгук Марія!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: DigiMag. Цвет: Черный. Встроенная память: 16 ГБ
Тільки отримали. Задоволені майже всім. Не було навушників. Зв'язалися з центром, начебто відправили, ттн отримала. Взагалі, все добре. Магазин рекомендую.
- Достоинства:
- Відповідальні менеджери
- Недостатки:
- Попередньо не повна комплектація
- Продавец DigiMag
Дякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DigiMag. Цвет: Черный. Встроенная память: 16 ГБ
Рада,що зупинила свій вибір саме на цьому планшеті. Дуже зручно,що є клавіатура і чохол,ще й бонус карта пам'яті. Дякую!
- Достоинства:
- Для навчання,те що треба
- Продавец DigiMag
Дякуємо Тетяна за Ваш відгук, раді що Вам все підійшло і сподобалось!
- КАТЕРИНА А***Отзыв от покупателя. Продавец: DigiMag. Цвет: Золотистый. Встроенная память: 16 ГБ
Доброго дня, після мого попереднього відгуку, зі мною зв'язався менеджер цього магазину. Я думала що це разводняк і планшет мені не повернуть. Но коли мені зателефонували вдруге, я відправила планшет до їхнього магазину в ремонт, в них всі запчастини є, на такі планшети. Десь був планшет в ремонті з тиждень. Забрала ціленькім, екран працює справно, яскраво світить. Гучність теж хороша. Я писала в попередньому відгуку, що наушнікі не працювали коли підключаєш до планшета. Но після ремонту, працюють справно, тоб-то чути добре та без поміх. Так була приємно вражена, що так бистро відреагували менеджери, за що їм вдячна. За попередній відгук, прошу пробачення, що відразу не зателефонувала менеджерам, а написала такій відгук.. Дуже вдячна за вашу працю...менеджери. А ще, мені витягнули флешку і правильно вставили. Дякую
- Достоинства:
- Працює справно, є запчастини всі. Гучність теж добра, екран яскравий. Ще в подарунок флешка
- Недостатки:
- Як будуть, дам знати
- DigiMag
Добрый день, Екатерина, спасибо за Ваш подробный отзыв и приятные слова в адрес нашего магазина и сотрудников, рады были Вам помочь, и на будущее если нужна наша будет помощь, консультация, обращайтесь!
Отримали, брала для дитини. Яскравість дуже насичена, гучніть велика, працює бистро, прийшов зарядженний на 100%. Комплект весь в наявності, гарантія є, з печатю. Ми дуже задоволенні, раді що його купили, тільки шкода, що так з картою памяті. Вставила, мимо, під кришечку, тепер її недістати. А так він хороший, можна навіть мишку підключити. Як кампютер. Обрізану сім карту невставиш...
- Достоинства:
- Можна підключити мишку, працює як компютер.
- Недостатки:
- Недолік в тому, що незручно вставляти сім карти та карту памяті.
- DigiMag
Очень рады Екатерина, что Вам всё понравилось и спасибо за Ваш ёмкий отзыв!По сд карте Вы можете обратиться к нам и мы с удовольствием Вам поможем.
- Марічка Ч***
А ви яку сім карточку вставляли саму велику? Чи розкладали? Бо в мене така сама проблема
- Глеб С***Продавец: DigiMag. Цвет: Серебристый. Встроенная память: 16 ГБ
Какие сроки доставки если сегодня сделаю заказ?
- DigiMag
Добрый день Глеб, спасибо за интерес к нашему планшету, если сегодня сделаете заказ планшет сегодняшним днём Вам будет отправлен и уже через 1-2 дня будет у Вас, так же после оформления заказа наш менеджер с Вами свяжется и более детально проконсультирует по срокам доставки.