- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand
Китайская некачественная подделка .
- Достоинства:
- Ни одного
- Недостатки:
- Бракованный некачественный продукт
- Продавец UBrand
Добрый день! Спасибо Вам за отзыв, не смотря на то, что он полностью не компетентный... Что значит "Китайская некачественная подделка"? По каким критериям Вы это определили? "Бракованный некачественный продукт" - какой брак у этого товара? Какие аргументы? Какие характеристики не соответствуют?
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Online shopping
Жах.
Лохотрон.- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Нічого вона не миє.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET
Пробували мити вікна пластикові, магніт не тримається падає, чи можна зробити повернення?
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceTv
Взагалі не працює, магніти не тримають,гроші на вітер!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Взагалі непотріб
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Stylish car house
Жахливий товар . Магніт зовсім не тримає зовсім . Непотріб жахливий не купляйте цього . Товар зовсім не відповідає якості .
- Достоинства:
- Немає жодних
- Недостатки:
- Повний недолік
- Лина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: B Group
Прийшла щітка але вона не відповідає опису!
- Лівак І***Отзыв от покупателя. Продавец: HavenJoy
Нещодавно замовила цю щітку, після замовлення мені зателефонував магазин і запропонував дорожчий варіант на 150 грн запевнивши що в цьому варіанті сильніший магніт і вона точно добре буде триматися навіть на товстішому склі. Результат: щітка абсолютно не тримається на вікні, якщо прикріпити її до тонкого скла в між кімнатних дверях і почати рухати щоб помити вікно то при русі вона одразу відпадає з іншої сторони
- Регелюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: iCler
Поки нормальна - ніяких пошкоджень не виявили. Побачимо, як себе покаже... Важка. Магніт сильний - ледь роз'єднала половинки... Шнурок не дуже довгий...
- Достоинства:
- Ще не знаю, але сподіваюсь, що буде гарною помічницею... Головне щоб магніт через скло міг втримати другу половину. Є додаткові накладки
- Недостатки:
- Важка, але розумію, що це необхідно бо магніт не маленький...
- Козіброда С***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM
Через пластиковий двохкамерний пакет не магнітиться
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не тримається
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, візьмемо до уваги ваше зауваження. Оглянемо даний товар ще раз на складі
- Павел М***Отзыв от покупателя. Продавец: S M A R T
Это "чудо" на окне не держится, слабый магнит. Не покупайте, деньги на ветер.
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- На окне не держится
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Online shopping
Дарма витрачені гроші. На слопакеті не працює взагалі!!!
- Продавец Online shopping
Данний товар працює на звичайному склі
- Микитенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Абсолютно безкорисна річ. Зовсім не тримається. Даремно витрачені кошти
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Не працює двійний скло пакет не тримають магніти взагалі , навіть на одинарному не тримають.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome
Незадоволена покупкою. На пластикові вікна не годиться. Для звичайних да.
- Недостатки:
- Для пластикових вікон не підходить.
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: S M A R T
Двокамерний склопакет не бере
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Повна фігня! Взагалі не підходить до наших пластикових вікон! Не рекомендую!(((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Безліч
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Не магнититься к двойному стеклопакету !(
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Не подходит для двойных пластиковых окон.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Только для одинарных окон
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Зовсім не тримає,навіщо таке продавати? Розвод!!! Не ведіться на те ,що воно буде триматись на вікні
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тримається на вікні
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Не тримається (((
- Александра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Дуже сподобався товар! Окрім того що миє з даух сторін. Так ще краплі миючего вистачає щоб все повність вікно вимить. Розпріділяє та ніяких розводів по склу, я приємно здивована! Обслуговування на вищому рівні, відправка швидка
- Достоинства:
- Дуже сподобалось
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Karat
Прийшло не те що замовляла,магніт не держе...дозвонитися не можна,, обмеження...
- Достоинства:
- Не має переваг....
- Недостатки:
- Зовсім не хватає магніт... через скло...зв'язатися не можливо...шахраї???
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Italiande
Товар взагалі неякісний, магніти не тримають(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Магніти не тримають
- Марченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Абсолютно непотрібна річ. Для миття вікон з подвійним склопакетом не підходить
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тримається на вікнах з подвійним склопакетом
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Я не знаю, звідки взялись гарні відгуки.
Це однозначно найгірша моя покупка.- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Вчора забрала та вже спробувала. Фантастика! Дуже полегшує миття вікон та економить час. Я дуже задоволена, рекомендую!
- Достоинства:
- Якісне, швидке та безпечне миття вікон!
- Зоя Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Продавець виявився непорядний. Замовляла щітку по акційній ціні 99 грн, надіслали з величезним запізненням після звертання до Розетки за ціною 274 грн, причому не попередили про це. У переписці пояснили, щоб я чекала, гроші повернуться. Склалося враження, що це шахраї.
- Артур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Прекрасная щётка, мыть окна стало гараздо быстрее, спасибо большое за хороший товар
- Достоинства:
- Лёгкая в использовании и не дорогая
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Сьогодні забрала і відразу спробувала . Це нереально полегшує миття вікон тай в принципі скляних перегородок економить час . В мене панорамні вікна 1 повер і під вікнами дах підвалу добратися не реально було, щоб помити , але тепер це не проблема . Я дуже задоволена , рекомендую !
- Достоинства:
- Швидке , якісне миття вікон !
- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Отличный прибор для поддержания чистоты в доме. В хозяйстве - незаменимая вещь. Сборка надёжная. В комплекте идёт две сменные насадки. Простота в использовании, разберётся даже ребёнок. В общем, с чистой совестью, рекомендую.
- Достоинства:
- Просто. Надёжно. Удобно. Долговечно.
- Недостатки:
- Не выявлено.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Дуже потужний магніт , добре тримає половинки між собою, плюс є мотузка для підстраховки і спонжики для миття. Загалом мити вікна цим девайсом зручно і легко. А головне - безпечно. Рекомендую товар! Дякую продавцю!
- Достоинства:
- Потужний магніт
- Мар'яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Megatrega
Дуже потрібна і корисна річ для дому, для господині. Дуже зручне і головне безпечне миття вікон, особливо коли ти на високому поверсі і треба помити вікно, а довжини рук не вистачає для миття важко доступних місць. В такому разі дана магнітна щітка дуже виручає і допомагає.
РЕКОМЕНДУЮ!- Достоинства:
- Нагагато краща за щітку для миття вікон.
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ILI
Задоволена, змогла нарешті помити скляні вікна зі звичайним склом в 2 міліметра, стоять решітки які не давали даже руці протиснуться, з магнітною щіткою змогли дістатись там де не могли раніше. Края скла по 5 мм біля рами не вимити. ВАЖЛИВО не підійде для склопакетів де два скла.
- Достоинства:
- Можливість помити вікна з решітками там де рука не пролазить, продумана конструкція з гумовою полоскою та фетровою тряпочку.
- Недостатки:
- Важко помити скло по краям, інколи відпадає друга половинка, потрібно бути обережним, щоб нічого не побити при її падінні.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmileSHOPPING
Задумка цікава. Але через подвійне скло магніт не тягне....
- Продавец SmileSHOPPING
Розумієм ваше розчарування. Але ж назва товару миття скла. А не подвійних потрійних склопакетів. Відстань між ними може буть завелика
- Наталия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NandK
Магнит очень слабый, губка не магнитистся сквозь стекло
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Optimum Shop
Рідкосний жах
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Продавец Optimum Shop
Доброго дня. Нам шкода, що у Вас виникли якісь проблеми з даним товаром. Менеджер зв*яжеться з Вами стосовно вирішення Всі Ваших Запитань.