Отзывы покупателей о Матрас ортопедический Matro Сан Марино ППУ 180x200 см (7189)
Нет в наличии
- Лиана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 180x200. Высота: 25
В эксплуатации пока не был
- Достоинства:
- На вид хороший
- Продавец Мой Дом
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь
- ИринаПродавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 25
Сколько гарантию дает производитель на матрас?
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 25
Доповнюю відгук, куплений в 2022 .Наразі закінчення 2024 - жодних змін!
- Достоинства:
- За два роки жодних змін! Як новий , задоволені своїм вибором. Чохол уже прали, все чудово тільки враховуйте , що пральна машина має бути на 10 кілограмів. Після прання жодних деформацій - все як нове.
- Недостатки:
- Жодних!!!!!!
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 25
Став мякий за 2 роки, зовсім не тримає форму
- Достоинства:
- НЕ обнаружил
- Недостатки:
- За 2 роки просів.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 25
Відповідає ціні та якості
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня Роман . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Шугаров Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 25
Найкращий матрас! Відтепер з жінкою спимо,як діти!) дуже задоволені!
Представник брендуДоброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
Матрац супер ! Так він доволі жорсткий, але у кого є проблеми зі спиною - цей матрац просто знахідка. У нас він сніжно білий .Під моєю вагою і чоловіка, майже не прогинається 64кг та 74 кг відповідно. Якістю задоволені повною мірою.
- Достоинства:
- Все.
- Недостатки:
- Час покаже.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 25
доволі твердий матрац, без зайвого запаху, товстий. Колір не білосніжно білий, а трохи кремовий, що не є недоліком, просто як зауваження. Упаковка солідна, в плотний поліетилен.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 25
Доброго дня!
Заздалегідь ще 11.11 замовив на розетці і оплатив (замовлення № 719 804 758 від 11.11.21), як подарунок на день народження дружині 2 матраци MatroLuxe San Marino 140х200 і 120х200.
Матраци добрі, високі, з адекватною жорсткістю.
В мене підписка Rozetka Premium і я телефонував до Розетки і погодив обов’язкову доставку не пізніше 26.11 до дня народження, звертаю увагу, що це 15 діб.
Доречи на сайті Розетки вказана гарантія на ці матраци 5 років, але товарний чек і гарантійний талон відсутні, при тому, що менеджер Розетки обіцяв проконтролювати і покласти паперовий чек з гарантією.
Основний недолік – ми отримали матраци вже після дня народження 27.11, тому вважаю сервіс Rozetka Premium НЕПРИЙНЯТНИМ І ВИМАГАЮ КОМПЕНСАЦІЮ (на доставку з Premium підпискою пішло аж 16 діб і відсутні паперові документи).- Достоинства:
- Матраци добрі, високі, з адекватною жорсткістю.
- Недостатки:
- 1). На сайті Розетки вказана гарантія на ці матраци 5 років, але товарний чек і гарантійний талон відсутні, при тому, що менеджер Розетки обіцяв проконтролювати і покласти паперовий чек з гарантією. 2). Термін доставки з активною підпискою Rozetka Premium 16 діб.
- Маркиян П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 25
матрас якісний, для тих у кого проблема зі спиною саме те, що треба.
- Достоинства:
- якість, жорсткий, є програма оплати частинами
- Недостатки:
- ціна, міг бути трохи дешевший
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 25
Сам матрас хороший, но вот сервис оставляет желать лучшего. При транспортировке порвали упаковку и матрас пришёл грязный. Когда принимали не заметили.
- Ніколай Ц***
Тоже была разорвана упаковка и грязный матрац, хорошо, что заметили и отказались, НП по дождю везла его в прицепе. Второй раз заказывали доставку Мист.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 25
Матрац просто супер, по жорсткості - це ідеальний варіант для спини. Якість перевершила всі мої очікування. В користуванні вже 4-ий тиждень, на разі без ліжка (на підлозі) і все чудово.
- Достоинства:
- високий, жорсткість ідеальна
- Недостатки:
- не виявлено
- Тимофій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x200. Высота: 25
Очень жосткий и по началу не привычно было но теперь кажется довольно таки удобным.
- Тимофій Т***
прошло около 5 месяцев с момента покупки, если долго лежать на одном месте на животе так что локтями давишь на него сильнее получаеться то примерно за месяц такой эксплуатации становиться сильно мягче в том месте и появляеться небольшая выямка, но в целом всё равно очень хороший, я просто его время от времени перекручиваю и всё норм
- Віталій М***Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 25
Матрас супер!!! Ждав дві неділі. Але воно того стоїть.
- Достоинства:
- Жорсткі в нормі.
- Недостатки:
- Немає.
- ИгорьПродавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 25
Класный матрац.Рекомендую
- Алексей Г***Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 25
Матрас действительно очень удобный! Рекомендую всем
- Достоинства:
- Высокое качество, низкая цена