- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Butterfly. Размер: 52. Цвет: Зеленый
Хочу подякувати за неймовірно красиву сукню ! В ній все супер ! І кольори, і вишивка, і тканина, і фасон.
Дякую, що допомогли підібрати розмір. Сукня сіла ідеально.
У День 8 березня чудовий подарунок !
Зі Святом !- Достоинства:
- Тканина, колір, вишивка, фасон
- Недостатки:
- Єфремова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Butterfly. Размер: 52. Цвет: Зеленый
Сукня перевершила мої очікування! Яскраві кольори, які чудово підібрані, якісна вишивка, натуральна тканина. При замовленні враховуйте, що вишиванка на високий зріст. Щодо розмірів - можна брати на 1-2 менше. Замовлю ще й чоловічу.
- Достоинства:
- Натуральна тканина
- Недостатки:
- Не знайшла
Соответствие размерной сетке
Большемерит
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Butterfly. Размер: 56. Цвет: Зеленый
Замовляла парні сукню і сорочку, вони неймовірні, дуже гарна вишивка, акуратні шви. Окрема подяка менеджерці, допомогла обрати ідеальний розмір
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Butterfly. Размер: 56. Цвет: Зеленый
Неймовірно гарна. Коли отримуєш, то бачиш дивний зелений колір і присітивну вишивку, але... коли починаєш розгортати, то... спочатку бачиш незвичний фасон подолу і дише потім шикарні рукави. Сіла надзвичайно дивовижно. Хочу дати рекоменлацію усім жінкам. Вишиванки, що з додаванням льону дуже цупкі і не тягнеться тканина. Не соромтесь брати більший розмір, тоді буде краще виглядати. Я ношу 50-52 (через бюст), але вишиванки іншого бренду брала взашалі 58, а цього 56. І тоді сидить ідеально, бо вона вільна, не обмежує рух. Сучасні тканини більш ергономічні, але не природні нашому тілу. А такі вишиті сорочки можна місяць з себе не знімати без дискомфорту.
P.S. Але дай Боже у вас не буде, як у мене, таких ситуацій, щоб місяць не знімати...
Цінуйте традиції- Достоинства:
- Тканина, дизайн, вишивка
- Недостатки:
- Барсук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Butterfly. Размер: 54. Цвет: Зеленый
Така краса, виконано чудово, деталі продумані. Дуже задоволена. Дівчина по телефону допомогла підібрати розмір.
- Достоинства: