- AI аналіз відгуків55 відгуків: позитивний: 88%, нейтральний: 7%, негативний: 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Саме те, що потрібно під коктейлі. Кубики великі - якраз під келих. Форма зручна, легко виймати лід. Це те, що я шукав.
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Синий
все чудово, кубики гарно видаляються, кришка закривається, кубики величенькі але все ок, довше тануть
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Класна штука, великі кубики, супер форма!!!
- Достоинства:
- Стильна, зручна
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Непогані форми, трохи складно видавати перші куби, якщо перелив води, але форму тримають кришка більше для того щоб ще щось зверху поставити бо враховуючи, що це силікон то не закриється на сто відсотків. Залишився задоволеним.
- Василий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Хороша форма. Еластична, зручно виймати кубики і в той де час досить жорсткості, щоб наповнену поставити у морозилку.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Синий
Супер, великі куски льоду те що треба
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Синий
Якісний матеріал
До покупки мав проблему з тим, що маленькі кубики з форм для льоду дуже швидко розтавали. А цього кубика вистачає набагато довше - ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Синий
Який матеріал
- Достоинства:
- Рекомендую
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Все добре. Форма коасна. Буду морозити фрукти на зиму кубиками
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Синий
Форма чудової якості. При регулярному використанні слугує вже більше року, не деформувалася, не порвалася, без сторонніх запахів.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не помітили
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Форма очень хорошего качества,удобная в использовании.Размер кубиков немаленький,такой и хотела.Спасиба за быструю доставку.
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Гарна і зручна штука, за допомогою якої можна наробити кубиків льоду більш практичного розміру
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Вже скоро рік як користуюсь. Форма з міцного силікону, хоча інколи я з неї лід дістаю, ледь не рвучи її, але все витримує. Дуже задоволена!
- Юркевич Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Дуже класна силіконова форма, дуже сильно тримає форму, в цілому все чудово
- Достоинства:
- Тримає форму неймовірно
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Красный
кубики зручно діставати якщо трохи водою теплою форму полити. запаху не було одразу як дістала. задоволена.
- Достоинства:
- супер
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Це просто класна формочка для льоду. Кубик дуже естетичний, напій закінчиться швидше ніж розстане кубик)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Синий
Непогана якість.
Тільки в мене дуже довго замерзають, хоча в морозилці -18(міряв раніше, зараз при 35 за вікном може там інші показники) .
За 10 годин кубики ще наполовину рідкі в середині.
До самих формочок питань нема - те що треба.
Ще було б круто знайти такі ж, але з ребром сантиметрів 7-8 - Оля Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Красный
Форма супер, гарні кубики льоду)
- Достоинства:
- Все класно
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Синий
Гарна форма, великі кубики (добре поміститься в звичайну чашку 250мл), немає запаху, трохи важко дістаються кубики, при -17 в холодильнику треба годин 8/12 для заморозки
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Гуд
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Те що треба
- Достоинства:
- Великий розмір кубиків, упаковка герметична і не розливається вода
- Недостатки:
- Не виявив
- артем и***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
хорошая шутка
лед замерзает лучше без крышки ) - МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Дуже класна форма для льоду ,всім рекомендую
- Достоинства:
- Зручно, виходить великий лід
- Арміна П***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Красный
Форма має надто м’який силікон
- Достоинства:
- Кришка гарно прилягає
- Недостатки:
- М’який силікон у формі.
- Продавец HOME LAB
Доброго дня, дякуюємо за відгук, це для того щоб легко доставати льод, вивертаючі форму
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Розмір готового льодяного кубика 4.5 на 4,5 під стакана розміром d-8cм. Немає запаху, щільна кришка . фото реклами геть не відповідає ревльності, навіть якщо ти форму потримаєш в теплій воді, так як силікон не дуже щільний
- Достоинства:
- Немає запаху, щільна кришка
- Недостатки:
- Погано виймати кубики, так як силікон не дуже щільний .
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Синий
Міцна кришка, немає запаху , кубик як раз по розміру стакана, розмір кубика льоду 4.5 на 4,5, так що в стакан діаметром 8см- гарно поміщається. Єдиний мінус-силікон аби трішки товщий був, через це -не дуже швидко виймаєтьс кубик
- Достоинства:
- Немає запаху, міцна кришка
- Недостатки:
- Силікон щоб був щільніший, бо погано виймати кубик льоду
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Это всего лишь форма для льда =)
Отличные большие бруски льда выходят, пришлось дома искать бокал чтобы они помещались в нем. В моем случае никакого запаха не было, но даже если бы был, это не проблема, в гугле есть рецепты как избавить силикон от запаха. - Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Зеленый
Без запаху, користуюсь вже певно рік.
Лід по суті виламую, формочка не порвалась. Поки задоволений :) - Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Круто, дякую
- Достоинства:
- Силікон, розмір, кришка
- Недостатки:
- Не знайшов
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Неприємний запах від форми
- Продавец HOME LAB
Вітаю, Михайло.
Дуже прикро, що ви стикнулись із такою проблемою. Ми завжди контролюємо якість товару і неприємно здивовані вашим досвідом викристання товару. Ви вже цим товаром користуєтесь більше 2-х років, можливо, у вас було специфічне використання товару, не для заморожування льоду тощо. В будь-якому випадку, наш співробітник зв'яжеться з вами для зясування всіх деталей вашої проблеми і можливого улагодження данної ситуації з боку нашого магазину.
Дякую за ваш відгук, це допомагає нам бути краше.
- Ілля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Гарна форма, спочатку неприємно пахне але то таке
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Форми норм. Куби виходять непогані.
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
К покупке рекомендую, своих денег стоит
Форма не очень удобная, внутренние и внешние стенки одной высоты
Крышка держит нормально, в морозилку положить не разлив можно, но от запаха не спасет и может капать вода
Форма очень гибкая, удобно доставать лёд, но внешние стенки хотелось бы пожестче - Мария Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Завдякі формі отримали шматки льоду як у ресторані. Кайф
- Достоинства:
- великі гарні шматки льоду, є силіконова кришка
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HOME LAB. Цвет: Черный
Дуже крута форма. Неприємного запаху нема. Лід виходить гарним та прозорим. Подобаються, що кубики великі, одного вистачає іноді навіть на 2 стакани рідини, не потрібно кидати по 3 в 1 стакан, як це часто буває із стандартними формами. Влітку зручно. Кришка дозволяє зручно донести форму до морозилки і не залити всю кухню. Куби льоду можуть бути трохи завеликі для певних стаканів/келихів, для мене це не проблема, але при покупці враховувати потрібно.
- Достоинства:
- Матеріал, форма, ціна
- Недостатки:
- Лід може бути завеликий для деяких стаканів, слід врахувати при покупці