Отзывы покупателей о Тюнер ресивер Tiger T2 mini IPTV DVB-T2 DVB-C HD AC3 ТВ бокс приставка цифровой телевизионный медиаплеер приемник каналов Т2 цифрового эфирного и кабельного телевидения с интернет приложениями

Оценка пользователей 3.73/5
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Приставка легка в налаштуванні, я змогла самостійно її підключити з допомогою інструкції і Гугла. На жаль, мені не підійшла для перегляду Водафон ТВ, бо немає плеймаркету, але є встановлений Ютуб і можливість під'єднатися до IPTV. Для роботи Ютубу окремо треба придбати зовнішній Wi-Fi адаптер, це маленька антенка на USB.
    Оскільки мені не підійшла приставка, продавець замінив на більш підходящу з доплатою, все було зроблено оперативно, я дуже задоволена сервісом.

Достоинства:
    Легко підключити, є можливість під'єднатися до IPTV і Wi-fi (адаптер треба купляти окремо), продавець постійно на зв'язку, є можливість обміняти на інший товар
  • Александр Б***

Все працює, оперативно відправили

• Продавец  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, чудово, що все добре, будемо раді бачити вас знову

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Замовлення прийшло вчасно, але виявилося не якісним

Достоинства:
    компактний
    Недостатки:
    БРАК
    • Продавец  G-TREND

Доброго дня, дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, наш відділ турботи з задоволенням вам допоможе і все буде чудово працювати

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Замовила бабусі , прийшов швидко, ловить 54 канали (попередній 12) . Сучасний дизайн. Працює прекрасно.Всі задоволені.

Достоинства:
    Можливість настроїти без пульта .
    Недостатки:
    Не має.
  • Зоряна К***

Праює

• Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Прислали не працюючий товар. Коли я зробив повернення компосували мозок. Ледь пресінгом повернули гроші

Достоинства:
    Прислали швидко
    Недостатки:
    Не працюючий
    • Продавец  G-TREND

Доброго дня, дякуємо за відгук та зворотній зв'язок, нажаль ви відпраили в інше місто та на інший номер телефону, добре, що ви уточнили цю інформацію і ми змогли знайти посилку, будемо раді бачити вас знову, гарного вам вечора та вдалих покупок

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Все сподобалось, окрім відсутності кабеля HDMI і попередження, що для нових телевізорів не підходять "тюльпани" і треба заказати кабель разом з тюнером.
    Я обійшла 4 магазинв, поки його купила!
    А ще краще було б робити 2 види комплектів - для старих і для нових ТВ, щоб кожен замовляв те, що потрібно і не переплвчував гроші, як я за непотрібні тюльпани.

Достоинства:
    Легкість підключення і нпстройки,
    Недостатки:
    В комплект не входить кабель HDMI
  • Юлія Р***

Чудовий тюнер, компактний.
    Працює, свою функцію виконує.

Достоинства:
    Підходяща ціна.
    Недостатки:
    Тоненькі і тендітні провідки, треба дуже обережно користуватись.
  • Надія З***

Пропрацював 1,5 місяці.

• Продавец  G-TREND

Доброго дня, дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, менеджер відділу турботи зателефонує вам, допоможе і все буде працювати, дякуємо, що обрали наш магазин

• Юрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Була проблема з налаштуванням каналів,але то я підключив її до супутникової тарілки,а він з нею погано працює,я поняв щоб було більше каналів то потрібно звичайну антену ставити.

Достоинства:
    Недостатки:
    Пока немає
    • Продавец  G-TREND

Дякуємо за відгук, так, треба звичайна антена, все буде добре працювати, якщо будуть питання звертайтеся, з задоволенням допоможемо

• Продавец  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотний зв'язок, будемо раді бачити вас знову

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Швидка доставка,доступне меню,все супер працює

• Продавец  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, будемо раді бачити вас знову