- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перебої з мережею почались вже місяць часу, просто немає інтернету на 10хв, і потім появляється, я прошивку саму нову поставив, нічого не допомагає.
- Достоинства:
- Далеко ловить
- Недостатки:
- За дв роки роботи часто відєднюється від мережі
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Якщо вирішення проблеми все ще актуально, напишіть нам на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти.
- Игорь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відпрацював пів року
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відпрацював 2,5 роки ,інколи пропадав сигнал,після перезавантаження вроді нормально працював,а ось останні дні це просто жесть якась почалась, постійно переривається сигнал і перезавантаження не вирішує питання, треба бачу купувати новий,буду розглядати іншого виробника
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перериває сигнал , висне.
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Будь ласка, напишіть нам на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб вирішити проблеми.- Дмитрий М***
Там просто нужно поменять прошивку.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бесполезная трата денег
- Достоинства:
- Недостатки:
- Теряет связь , нудно перезагружать , не стабильно дает инет, нет гигабита
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час експлуатації нашого маршрутизатора. Будь ласка, напишіть нам на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб розібратися та вирішити проблему з нестабільною роботою мережі. Стосовно швидкості в мережі інтернет, в цій моделі вона обмежена на рівні 100Мбіт/с, відповідно до пропускної здатності портів, що вказано в характеристиках маршрутизатора.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює вже 2 роки безперебійно. Для 2-кімнатної квартири - те, що треба.
- Достоинства:
- Надійність
- Наташа Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалося, хороша якість, гарно передає сигнал и на велику відстань.
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук та оцінку маршрутизатора Tenda AC6. Нам приємно чути, що Ви задоволені вибором та якістю нашого маршрутизатора.
- Дмитрий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює без перебоїв
- Достоинства:
- Якісний товар
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Tenda AC6. Приємно чути, що маршрутизатор Вам сподобався та справив гарні враження.
- Назарій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вчора забрав роутер, працював безперебійно, сьогодні зранку почав пропадати та появлятись на декілька хвилин
Допоможіть вирішити проблему
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що у Вас виникли проблеми під час користування нашим маршрутизатором. Напишіть будь-ласка нам на пошту підтримки [email protected]
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний
- Достоинства:
- Класний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
Представник постачальникаДоброго дня. Ми вдячні за ваш відгук.
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё было хорошо... 3 дня. Начал пропадать интернет. Думал дело в провайдере. Но после перезагрузки нормальный полёт. Через день-два история повторяется. Если так продолжится, буду покупать роутер другой фирмы. Отдавать обратно нет смысла. Скажут всё нормально или "разбирать" будут месяц
- Достоинства:
- Лёгкая настройка, 5 ГГц, цена
- Недостатки:
- Иногда пропадает интернет, помогает перезагрузка
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перестав працювати(роздавати вайфай)Відправили на сервіс,десь біля 20 днів чекали,написали що не побачили поломки,ну звичайно не побачили,його ж не просто треба включити в розетку як вони це зробили,а налаштувати щоб роздавав вайфай,він не роздає.Віднеслись максимально халатно і тепер пишуть щоб повторно відправити на діагностику,мені не потрібно вже ніяких діагностик,просто щоб повернули кошти і перевіряйте собі ще пів року,як в вас немає кваліфікованих людей на сервісі.Ми оплачували доставки туда і назад,тепер що,знов за доставки платити і чекати біля місяця часу?
- Достоинства:
- Як працював то все було добре.
- Недостатки:
- Сервісне обслуговування ніяке,могли б за 2 тижні перевірити нормально в чому прблема,халатно віднеслись,або не кваліфіковані майстри.І пишуть щоб повторно відправляти,ну це знущання.
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що у Вас виникли проблеми під час користування нашим маршрутизатором. Уточніть будь-ласка, в який сервісний центр відправляли маршрутизатор для перевірки? Напишіть нам на пошту підтримки [email protected]
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший и дешёвый маршрутизатор, если не нужно больше 100 мегабит. Т.е. если у вас 100 мегабитный интернет - идеальный вариант. Легко включить в режим "мост"
- Достоинства:
- Цена, покрытие, работа "мостом", лёгкость настройки
- Недостатки:
- Не поддерживает сеть 1 гигибит, 100 Мб онли.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування.
- Петро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Роутер супер
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Tenda AC6. Раді чути, що він вам сподобався. Бажаємо стабільної та швидкої роботи мережі!
- Назар І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не пропрацювавши і 2 місяців вийшов з ладу.
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки: [email protected]. Фахівці швидко допоможуть Вам вирішити це питання.
- Дмитрий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо вам за відгук.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений дизайном та функціоналом. Працюж в двохчастотному режимі прекрасно
- Достоинства:
- Легкий в підключенні, працює загалом без проблем
- Недостатки:
- 5G досить слабий через стіну
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний роутер, чудовий дизайн, зручне та комфортне налаштування, наявність додатку та дистанційного управління. Задоволений.
- Достоинства:
- Дизайн, якість, наявність власного додатку на смартфон, якість сигналу
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме! Дякуємо за ваш позитивний відгук про маршрутизатор Tenda AC6. Дуже приємно знати, що ви задоволені дизайном, якістю сигналу, та можливостями дистанційного управління через додаток. Бажаємо вам і надалі отримувати максимальне задоволення від використання цього пристрою!
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маршрутизатор пришёл быстро но к большому сожалению не работал как должен работать . Осталась максимально не довольна.
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Недостатки:
- Не работает
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. На жаль, навіть найпопулярніші виробники мають деякий відсоток браку. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки на пошту: [email protected].
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навіть кращий за tplink який у мене стояв до нього! Все чудово!
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Tenda AC6! Ми раді чути, що ви задоволені його роботою та вважаєте його кращим за попередній. Ваша підтримка дуже важлива для нас.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маршрутизатор огонь покупая уже второй такой работает все хорошо скорость достойная
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Tenda AC6! Ми раді, що ви задоволені його роботою та швидкістю. Ваша довіра до нашої продукції багато значить для нас.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо. Всё супер.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам за відгук.
- Захар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар не відповідає технічним характеристика. Він і справді двохдіапазонний, але швидкість передачі по вай фай не відповідає дійсній. Ситуація така. Я поставив роутер, але швидкість не відповідає. Тому зателефонував провайдеру (думав проблеми на лінії). Як розповіли мені майстри цей роутер і не буде видавати високу швидкість. Підключили вони свій роутер для тесту і швидкість почала відповідати дійсній (200мегабіт). На майбутнє якщо захочете купити високошвидкісний роутер, вам потрібно дивитися на роз'єм під інтернет кабель. В ньому повинно бути не 4 піна для підключення, а 8!!! Так мені пояснили майстри. Фото прикладено.
- Достоинства:
- Двохдіапазонний, порівнянно далеко дістає.
- Недостатки:
- На швидкість більше 100 мегабіт можете не розраховувати.
- Захар Г***
Оформив повернення, гроші повернули.
Представник постачальникаДоброго дня. На жаль, дійсно швидкість кожного порту складає максимум до 100 Мбіт/с, і якщо ваш провайдер надає вам послугу інтернет на більшій швидкості - ви не зможете отримувати її в повному обсязі. Нам шкода, що ви зіштовхнулися з цією проблемою.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар полностью не соответствует написанному на коробке , он 100МБит , потому что у него 4пиновые порты , он не может даже больше раздать
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не соответствует описанию
Обман
Кабель на 100Мбит
Представник бренду TendaДобрий день, Роман.
Ця модель маршрутизатора оснащена портами WAN та LAN на 100Мбіт/с, саме параметри порту WAN будуть обмежувати швидкість доступу до мережі інтернет на показнику 100Мбіт/с.
Зазначена в характеристиках маршрутизатора швидкість бездротової мережі 300Мбіт/с для діапазону 2.4ГГц та 867Мбіт/с для 5ГГц - це канальна швидкість, яку можна отримати при підключенні по wi-fi в локальній мережі, завдяки реалізації технологій, якими оснащений даний пристрій.
Такі поєднання портів та бездротових технологій дуже часто спостерігається у всіх виробників мережевого обладнання, і таким чином це зменшує вартість пристрою.
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завтра подключу как дополнительный для расширения зоны а так работает нормально
- Достоинства:
- Работает стабильно
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Роман. Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Tenda AC6. Приємного користування.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный роутер пользуюсь уже 10 месяцев , достает хорошо за пределы дома
- Достоинства:
- Добре працює
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені нашим маршрутизатором Tenda AC6 і його роботою. Ваша підтримка дуже важлива для нас.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Роутер достойний своєї стоімості
Так як заявляли розробник. Скорость в ньому дуже прилічна видає максимальну скорость як і написано в характеристиках
Могу спокойно совітувати вам цей роутер - Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша ціна та якість продукції.
- Достоинства:
- Ціна та швидкість доставки
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за Ваш відгук про маршрутизатор Tenda AC6!
Ми дуже раді чути, що Ви задоволені ціною та якістю нашого продукту. Ваші позитивні відгуки надихають нас.
- Вероника П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила для дачі, спеціально для камери. Але, нажаль, періодично відвалюється інтернет і без зовнішнього втручання не вмикається. Тобто треба їхати, вимикати від живлення та знов вмикати та тільки після цього є інтернет. Розчарована, бо з важливою функцією не справляється((
- Достоинства:
- В цілому непоганий роутер
- Недостатки:
- Відвалюється інтернет та треба заново підключати
Представник бренду TendaДобрий день, Вероніка.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час користування нашим обладнанням. Напишіть будь-ласка нам на пошту підтримки [email protected] , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблему.- Дмитрий М***
У меня тоже такое было, я отдал в сервисный центр. Мне его там перепрошили..теперь всё работает нормально.
- Лілія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний маршрутизатор. Працює добре, виглядає гарно, коштує недорого. Про покупку не жалкую.
- Достоинства:
- Невисока ціна, гарна якість.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- ігорь к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний ровтер
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не коштує і половини своїх грошей. В одній кімнаті зі мной ледве грузить
Представник бренду TendaДобрий день, Андрій.
Напишіть будь ласка нам на пошту технічної підтримки [email protected] , ми зробимо все можливе, щоб вирішити проблему.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После обновления прошивки, стал постоянно отваливается интернет. Написал на почту Tenda. Подожду пару дней, если ответа не будет. Отнесу в Розетку по гарантии.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перестав працювати через 2 місяці
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Представник бренду TendaДобрий день, Павло.
Будь ласка, напишіть нам на пошту технічної підтримки [email protected] , ми зробимо все можливе, щоб вирішити проблему.