- Михайло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 2
мастхев для гриля
дуже зручно розпалювати вугілля
зроблено все якісно
в комплекті брикети і розпал - можна одразу спробувати
2кг брикетів якраз одна повна загрузка стартера, вистачає на один раз пожарити щось в грилі- Представник постачальника
Пане Михайле, щиро дякуємо за ваш відгук!
Цілком погоджуємось — набір Weber Стартер + Брикети + Розпал справді є справжнім must-have для кожного власника гриля. Зручно, ефективно і одразу готово до використання — саме те, що потрібно для вдалого старту!
Раді, що ви оцінили якість і практичність набору. Бажаємо вам ще багато смачних та вдалих гриль-вечорів!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 2
Знахідка для любителів грилю та мангалу! Швидко та ефективно розпалює вугілля (~20 хв.), економлячи час і сили.
Зроблений з міцних матеріалів, мені сподобався.- Достоинства:
- зручний, надійні матеріали
- Недостатки:
- —
Пане Сергію, дякуємо за чудовий відгук!
Раді чути, що набір для розпалювання гриля Weber виправдав ваші очікування
Дійсно, цей комплект значно спрощує процес приготування, дозволяючи зосередитись на головному — смачному відпочинку.
Бажаємо вам ще багато вдалих гриль-вечорів!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 2
Чудовий набір. Стартер максимально полегшує приготування страв на свіжому повітрі – 20 хв для розпалювання. З брикетами взагалі супер, тримають жар дійсно дуже довгий час. Рекомендую.
Доброго дня Євгеній,
Дякуємо за ваш відгук і за те,що обираєте товари ТМ Weber.
Бережіть себе.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 2
Отличный набор. Стартером пользуюсь уже более полугода - состояние отличное,но храню его в помещении. Думаю прошлужит долго. Кубики розжига понравились - одного хватает для розжига без проблем и теперь покупаю такие же. Отличный набор.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не обнаружил