- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: 6.45 Рыжий. Вес: 140 г
Хороша хна, добре зафарбувала сивину. Трохи здивував червоний відтінок спочатку але потім вимилося до потрібного.
- Продавец Jimmy
Дякуємо, пані Анно, за високу оцінку! Звертайтесь до нас ще!
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: 6.45 Рыжий. Вес: 140 г
Хна хорошо окрашивает в темно рыжий цвет.
- Продавец Jimmy
Дякуємо, пані Вікторіє, за високу оцінку! Звертайтесь до нас ще!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: № 1 Черный. Вес: 20 г
Чудова справжня й свіжа хна
- Достоинства:
- Свіжа, без домішок, якісна
- Продавец Jimmy
Дякуємо, пані Аліно, за високу оцінку! Звертайтесь до нас ще!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: 6.45 Рыжий. Вес: 140 г
Отличная Хна, перекрывает седину
- Продавец Jimmy
Дякуємо, пані Анастасіє, за високу оцінку! Звертайтесь до нас ще!
- Галузова Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: № 1 Черный. Вес: 20 г
Хна чорна просто ідеально зафарбовує сивину!
- Продавец Jimmy
Дякуємо, пані Яно, за високу оцінку! Звертайтесь до нас ще!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Вес: 15 г
Колір гарний, червоного відтінку.
- Недостатки:
- Після неодноразового миття -малює рушник і постіль))маю досвід із хною яка не має таких наслідків
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: 6.45 Рыжий. Вес: 140 г
Хна суперрпісля початку війни,такої якості не могла знайти,-всі захоплюється кольором,перепитують...відтінок червоно-рудий.
- Достоинства:
- Колір відповідає заявленому, порошок дрібний, не малюється рушник (на диво), тільки волосся.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Jimmy
Дякуємо, пані Ірино, за високу та об'єктивну оцінку! Сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами!
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: 6.45 Рыжий. Вес: 15 г
Хна просто супер!!!
- Достоинства:
- Всё отлично и цена и качество.
- Продавец Jimmy
Дякуємо, пані Світлано, за високу оцінку! Будемо раді подальшій співпраці з Вами!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: № 1 Черный. Вес: 20 г
Дякую за нову ефективну аюрведичну фарбу
- Достоинства:
- чудово зафарбовує сивину, стійка, насичена, колір природний,
- Недостатки:
- 2-3 години треба настоювати, перш ніж фарбувати. Але воно того варто
- ирина к***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: 6.45 Рыжий. Вес: 140 г
Заказ прийшов швидко.
Хна дуже високої якості. Беру саме цю хну вже не перший раз. Дуже дрібна, гарно заміщується та наноситься. Вимивається теж дуже легко. Залишається красивий , насичений колір. Добре зафарбовує сивину. - ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: 6.45 Рыжий. Вес: 140 г
Користуюсь такою вже давно,гарний яскравий рудий колір отримую, рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна якість яскравість
- Продавец Jimmy
Дякуємо, пані Юліє, за високу оцінку! Звертайтесь до нас ще!
- Мандровная А***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: 6.45 Рыжий. Вес: 140 г
Мягкие блестящие волосы с красивенным цветом с этой хной обеспечены!
- Еленка Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: № 1 Черный. Вес: 20 г
Именно эта хна хорошо закрашивает седину (чего не могу сказать про vatika), не смывается, волосы становятся немного жёсткими, добавляется объём, укрепляются, нравится сам запах. Рекомендую тем, кто сомневается)
- Достоинства:
- Хорошо закрашивает седину!
- Недостатки:
- Для меня нет
- Jimmy
Дякуємо Вам, пані Олено за покупку та відгук. Звертайтесь до нас ще.
- Сарканич Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Jimmy. Оттенок: № 1 Черный. Вес: 20 г
це ідеальна альтернатива магазинним фарбам. волосся шовковисте, колір насичений !
- Достоинства:
- колір тримається довго
- Недостатки:
- запах сіна, але це властиво всім хнам і басмам
- Jimmy
Дякуємо, Вам, пані Наталю за покупку та за відгук. Звертайтесь до нас ще.