- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Красный. Ширина: 52. Высота: 162
Купувала дзеркало в червоній рамі. Дуже задоволена і якістю і зовнішним виглядом.
- Достоинства:
- Чудове дзеркало
- Недостатки:
- Овдій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 52. Высота: 162
Шик, але для танців трішки вузьке. Все ж треба ширше для танців
- Марченко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Бежевый. Ширина: 42. Высота: 157
Дзеркало місцями криве, що засмутило. Не розумію чому стільки захоплених відгуків.
- Достоинства:
- Мінімалістичне, на вид добре
- Недостатки:
- Місцями криве (відобрараження пливе, особливо у русі)
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Черный. Ширина: 52. Высота: 162
Дзеркало сподобалось, нарікань нема.
Замовила на Розетці, оплата була на р/р продавця, оплатила одразу, доставка новою поштою коштувала з Одеси до Києва 567 грн. (Доставка була кур’єром додому). Так як не було світла і не працював ліфт, курʼєр доніс до 5 поверху. - Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Гарне зеркало.
- Єлизавета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Черный. Ширина: 42. Высота: 157
Дуже гарне дзеркало
- Достоинства:
- Якісний товар, швидкий зв'язок та відправка
- Недостатки:
- Не має
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 52. Высота: 162
Дуже якісне дзеркало. Продавець одразу звʼязався. І відправив навіть швидше,чим було заявлено.
Рекомендую - НікаОтзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Доставка коштувала 460 грн.
- Достоинства:
- Чудове дзеркало, якісне полотно.
- Недостатки:
- Нема.
- Дарія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Продавець покує не в своє пакування. а в упаковку НП, тому будьте готові заплатити ще +240 грн за упаковку, крім доставки.
- Продавец Фацет
Доброго дня, нашу продукцію ми упаковуємо в свою упаковку, картон, стрейч плівку і пухирчасту плівку, відповідно до вимог і стандартів прийнятих на Новій Пошті, всі вироби, що б'ються, а саме дзеркала, лобові скла та інші великогабаритні крихкі вироби НП перевозить виключно у своїх флет боксах, за що і бере плату,за інших альтернативних варіантів по доставці таких виробів в даний момент немає.
- Продавец Фацет
Доброго дня, нашу продукцію ми упаковуємо в свою упаковку, картон, стрейч плівку і пухирчасту плівку, відповідно до вимог і стандартів прийнятих на Новій Пошті, всі вироби, що б'ються, а саме дзеркала, лобові скла та інші великогабаритні крихкі вироби НП перевозить виключно у своїх флет боксах, за що і бере плату,інших альтернативних варіантів по доставці таких виробів в даний момент немає.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Швидка та надійна доставка. Якісне. Дзеркало ідеальне.
- Достоинства:
- Гарна якість дзеркала
- Недостатки:
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Бежевый. Ширина: 52. Высота: 162
Все супер!
- Дарья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Рекомендую
Хорошего дзеркало - Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Дзеркало дуже гарне та якісне. АЛЕ будь готові доплатити до вартості ще 450 гривень за доставку!!! Ви спитайте чому так дорого? А тому що дзеркало відправляється не в коробці, а в боксі новой пошти доплата за перевищення габаритів. За таке потрібно попереджати!!!
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- По факту ціна вища на майже 500 грн через доставку в упаковці нової пошти
- Продавец Фацет
Доброго дня, на сайті вказана вартість дзеркала, та в описі зазначено, що товар доставляється НП, та зазначена орієнтовна вартість доставки за послуги НП. Ми пакуємо усі дзеркала в наш пакувальний матеріал, а НП здійснює доставку за це та бере 450 грн. Ми на це, на жаль, вплинути не можемо.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Черный. Ширина: 42. Высота: 157
Гарне та якісне на свою ціну.
- Продавец Фацет
- Здоровцева О***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Дзеркало супер ,дуже стильно виглядає .
Продавець відправив раніше зазначеного часу ,за це окремо дякую- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец Фацет
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Черный. Ширина: 52. Высота: 162
Гарне дзеркало, приємний деревʼяний матеріал, дзеркало не викривляє зображення.
Механізм тільки здається таким, що дзеркало складеться якщо його пне робот-пилосос, тому під ноги дзеркалу підклали диски з гантелі, щоб цього не боятись.
П.с Дзеркало дійсно важно дістати з деревʼяної «форми», тому будьте уважні при розпаковці. Деревʼяні дошки не оброблені і можна поранитись.
Ціна за доставку як ціна за доставку - все по тарифах нової пошти.
Продавця рекомендую. - Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 52. Высота: 162
Дуже гарне дзеркало,дякую.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Чудове, якісне дзеркало. Приїхало добре упаковане.
- Руслана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Дзеркало не викривляє, гарно вписується в інтерʼєр. Лаконічний дизайн, якісно виготовлено. Хто замовляє новою поштою- врахуйте, що привозять до підʼїзду ( бо арендована тара для пакування), але саме дзеркало не важке, Стоїть достатньо устойчиво
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Дуже сподобалось зеркало. Гарна рамка, якісне зеркало.
- Достоинства:
- Гарне виглядає. Мало займає місце
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Черный. Ширина: 52. Высота: 162
Хороше дзеркало, рама хороша, устойчіве. розмір 162/52 шикарний
Рекомендую.
Доїхало швидко і без пошкоджень.
Дякую!- Достоинства:
- Хороше дзеркало, рама хороша, устойчіве. розмір 162/52 шикарний
- Продавец Фацет
Доброго дня, дякую за відгук, раді що вам все сподобалося, мирного неба і удачі!
- Михайло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Бежевый. Ширина: 52. Высота: 162
Хороше дзеркало, з приємної деревини, рекомендую.
- Достоинства:
- Все гуд
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 52. Высота: 162
Дзеркало сподобалось на стільки, що замовляю ще. Продавець запакував надійно)
- Продавец Фацет
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Чудове дзеркало! Дуже задоволена
- Достоинства:
- Зручне і гарне
- Продавец Фацет
- Ночовна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Черный. Ширина: 42. Высота: 157
Зеркало дійсно чудове, доставка швидка)
- Вероніка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 52. Высота: 162
Дзеркало дуже гарне
Красиво вписується у будь який інтерʼєр, можна легко переносити з місця на місце
Рекомендую- Достоинства:
- Гарне і з «правильним» зображенням
- Недостатки:
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Черный. Ширина: 42. Высота: 157
- Достоинства:
- Відповідає параметрам, чудове.
- Недостатки:
- Ззаду не мішало б планочку дати, але в принципі чудове дзеркало
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 52. Высота: 162
Замовляю вже друге зеркало, виконане охайно, доставили новою поштою цілим. Єдиний мінус - це ціна доставки, а саме 435 грн
- Достоинства:
- Біла рамка, велике, гарне, не криве зеркало
- Недостатки:
- До виробника питань немає!
- Продавец Фацет
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Чудове дзеркало у весь ріст. Компактне, досить легке. Швидко відправили, упакували якісно. Як раз розмістилося в тому місці, де потрібно було.
- Достоинства:
- Компактність
- Елена Д***
Подскажите пожалуйста, какой вес зеркала?
- Наталия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Спасибо магазину и менеджеру за быструю связь. Зеркало прекрасное. Мне очень нравится.
- Достоинства:
- Все доставили в целости и сохранности
- Продавец Фацет
- Леся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 52. Высота: 162
Дуже задоволена покупкою. Чудова якість, швидка доставка,
- Достоинства:
- Доступна ціна, якість.
- Продавец Фацет
- NadiiaОтзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Бежевый. Ширина: 52. Высота: 162
Оперативна комунікація продавця. Дуже швидка доставка в передноворічні свята. Дякую!
- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Черный. Ширина: 42. Высота: 157
Дякую, все добре та якісно! Я задоволена ✨
- Продавец Фацет
Доброго дня, чудово, раді, що вам все сподобалося. Дякую вам за замовлення та удачі!З Новим Роком!
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Гарне дзеркало
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- не виявлено
- Влада С***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Гарне і зручне. Повністю задоволена
- Достоинства:
- Займає мало місця
- Продавец Фацет
Доброго дня , дякую за замовлення та удачі вам..
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет. Цвет рамы: Белый. Ширина: 42. Высота: 157
Дзеркало дуже гарне.