Отзывы покупателей о Респиратор Polax РУ-60М от паров, органический растворителей и дыма (100-177)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Жахлива якість, маска незрозумілої форми з сильним запахом. При використанні в маску потрапляє велика кількість вугільного пилу з фільтрів, дихати через це неможливо. Нікому не рекомендую. Викинув на смітник.

Достоинства:
    Недостатки:
    Жахлива якість
    • Продавец  Postroi House

Добрий день! Інформацію по Вашому відгуку передали в відділ якості. З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення цього питання.

• Сергій К***

Повернули кошти, реакція на відгук швидка, менеджер працює оперативно. Загалом питання вирішене

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Має дуже сильний запах пластику. Як працювати вдихаючи цей запах не знаю. Повинно захищати від сторонніх частина та запахів у повітрі, а сам має більш нестерпний запах. Через 3 хв запаморочення у голові відбулося. Сам по собі має зручний розмір та не важкий.

Достоинства:
    Зручний розмір. Не важкий.
    Недостатки:
    Різкий запах пластику
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Ще не користувався,планую використовувати для обробки дерев і винограду.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Был бы за свою цену нормальный, но дышать реально очень трудно. Купил на основании отзывов, всех устраивает. Может брак или я чего не понимаю. Магазин нормальный, отправили быстро.

Достоинства:
    Из достоинств - цена, справляется с пылью.
    Недостатки:
    Дышать очент трудно, а когда начинаешь работать просто невозможно. По удобству тоже так себе.
    • Продавец  Postroi House

Доброго дня! Дякуємо, що виділили час для написання відгуку!
      Цей респіратор вважається респіратором повного захисту, тому в ньому важче дихати, ніж в звичайному, але, якщо дихання дуже важке, можете перевірити щільність прилягання фільтрів, можливо Ви їх сильно закрутили, також рекомендую перевірити, чи взагалі відкрили клапан для дихання.
      Перевірте, будь-ласка, ци два фактору, дуже сподіваємось, що ми змогли допомогти Вам!

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Оформив доставку УкрПоштою думав буде дешевше . Продавець сказав що треба оплатити на карту при доставці Укрпоштою ,в них такі правила . Оплатив . Приїхала посилка за 80 грн ! Експрес доставка + визов курьера . За такі гроші можно знайти i купити 2-3 распіратора . Звичайний распіратор для чого призначений свою функцію виконує . Продавця не рекомендую !

Достоинства:
    Звичайний багаторазовий распіратор
    Недостатки:
    Дорога доставка + визов курьера !
    • Продавец  Postroi House

Доброго дня. Вибачте, але не ми встановлюємо суму доставки, це сама Укрпошта встановлює вартість. Щодо кур'єра, нажаль відділення Укрпошти рядом з нашим складом немає, тому ми змушені його викликати, та в нас тільки Укрпошта експрес.

• Віталій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Свою функцію виконує на відмінно, за цю ціну бездоганний товар
    Було багату пилу, з цим распіратором навіть його запаху на відчувається
    З часом стає важче дихати якщо спекотно

Достоинства:
    Ціна, фільтри
    • Продавец  Postroi House

Дякуємо за відгук!) Стараємось для Вас!

• Денис Р***

Добрий товар

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  Postroi House

Дякуємо що обираєте нас!)

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

За свою ціну товар відмінний. Дякую продавцю за оперативність.

Достоинства:
    Невисока ціна, до обличчя прилягає нормально.
    Недостатки:
    Сторонній запах, сподіваюсь вивітриться.
    • Продавец  Postroi House

Олександре, добрий день! Спасибі, що знайшли час на відгук! В нашому магазині широкий вибір якісних та доступних товарів, а менеджери завжди готові допомогти, при виборі. Гарного дня!)

• Николай Б***

Хороший товар, быстро доставили

• Продавец  Postroi

Микола, добрий день! Спасибі, що знайшли час на відгук! Бажаємо лише приємних вражень від користування товарами компанії. Гарного дня!)

• Вова К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

За свої гроші відмінний респіратор, чудовий сервіс, швидко зв'язалися та відправили, дуже сподобалося

• Продавец  Postroi

Володимир, добрий день! Вдячні вам за оцінку товару та сервісу! Бажаємо лише приємних вражень від користування товарами компанії. Гарного дня!)

• София К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Хороший товар, за таку ціну просто супер!

• Продавец  Postroi

Софія, добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! У нас великий ассортимент якісних та доступних товарів, а наші менеджери завжди з радістю допоможуть в виборі при необхідності. Спасибі, що обрали наш магазин!

• Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Судя по отсутствию специфического привкуса слюны, изделие честно отработало сезон и полагаю отработает еще не один, надо только не забывать вовремя заказывать фильтры. Понравился способ крепления самих фильтров к респиратору, выгодно отличающий его от других моделей. Было бы вообще хорошо если бы в комплекте шли запасные тканевые прокладки, но при наличии рук в нужных местах их можно заменить и самому. Словом, полагаю что в своем ценовом сегменте это весьма достойное изделие.

Достоинства:
    Соотношение цена-качество.
    Недостатки:
    Для такого изделия в принципе никаких.
    • Продавец  Postroi

Руслан, здравствуйте! Спасибо, что нашли время оставить столь развернутый отзыв о данном товаре! Для нас очень важно, что Вы остались довольны покупкой и действительно успели оценить качество. Сменные фильтры для респиратора возможно приобрести дополнительно. Благодарим, что выбрали наш магазин!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Заказ відправлено вчасно, приємні менеджери.
    Зручні, виконують свою функцію на 100%.

• Postroi

Добрий день, Віталій! Дякуємо, що знайшли час на відгук. Ми маємо широкий вибір якісних товарів для Вас. Завжди раді відповісти на Ваші запитання та допомогти в виборі

• Євгеній К***
    • Postroi

Добрый день! Евгений спасибо за то, что выбрали наш магазин и ТМ POLAX. У нас есть еще много хорошего и качественного инструмента. Будем рады Вашим покупкам и выбору нашего инструмента по мере Вашей необходимости и потребности!

• Влад
    Продавец: Postroi House

Хороший респиратор, товаром вполне доволен

Достоинства:
    Низкая цена, хороший выдув выдыхаемого воздуха
    Недостатки:
    За всё пользование минусов не замечено
    • Продавец  Postroi

Влад, добрий день! Спасибі, що знайшли час на відгук! Бажаємо лише приємних вражень від користування товарами компанії. Гарного дня!)

• Марія Д***
    Продавец: Postroi House

Хороший товар, приємні менеджери =

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  Postroi

Марія, добрий день! Вдячні вам за оцінку товару та сервісу! Бажаємо лише приємних вражень від користування товарами компанії. Гарного дня!)