Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Штангенциркуль механический Polax, точность 0,02 мм, 150 мм (38-040)

Оценка пользователей 4.16/5
  • Виктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

досить великий люфт, таке відчуття що деталі з різних віробів. Нуль не нуль (((

• Продавец  Postroi House

Добрий день! Менеджер зв яжеться найближчим часом для уточнення детаей по товару.

• Виктор Л***

Питання було вирішене на мою користь. Дякую.

• Александр С***

Относительно нормально

• Продавец  Postroi

Олександре, добрий день! Спасибі, що знайшли час на відгук! Гарного дня!)

• Ігор Л***

Хороший штангенциркуль

• Продавец  Postroi

Ігоре, добрий день! Спасибі, що знайшли час оцінити товар! В нашому магазині широкий вибір якісних та доступних товарів, а менеджери завжди готові допомогти, при виборі. Гарного дня!)

• Виталий И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

На первый взгляд нормальный. И коробочка есть. Не использовал еще.

Достоинства:
    На первый взгляд нормальный. И коробочка есть.
    Недостатки:
    Не использовал еще.
    • Продавец  Postroi

Віталій, добрий день! Вдячні вам, що знайшли час на відгук! Ми впевнені, що після використання штангенциркуля в роботі ви повністю переконаєтеся в його якості. Спасибі, що обрали наш магазин!)

• Вадим С***

товар супер.

• Продавец  Postroi

Вадим, добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! У нас великий ассортимент якісних та доступних товарів, а наші менеджери завжди з радістю допоможуть в виборі при необхідності. Спасибі, що обрали наш магазин!

• Лесниченко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Это худший измерительный прибор который я видел в жизни.
    Губки перекошены, так что при сомкнутых внешних не сходятся срезы на внутренних почти на миллиметр. В этом же состоянии линейка показывает 0.5 мм. При передвижении нониуса скрип и скрежет, рывки. Всей моей фантазии не хватило представить настолько ужасное качество изготовления.

Достоинства:
    в коробке.
    Недостатки:
    полностью отсутствует соответствие размеров.
    • Продавец  Postroi

Сергій, добрий день! Спасибі, що знайшли час написати нам! Меенеджер обов язково зв яжеться з Вами найближчим часом для вирішення данної ситуації.

• Лесниченко С***

На мое удивление со мной связался продавец и предложил выслать еще один экземпляр. Не требуя возврата первого.
      Второй инструмент вполне соответствует. Ноль на нуле, меряет с ожидаемой точностью 0.1. Каковая и ожидалась изначально для домашних работ.

• Федюкевич В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Для домашнього використання , вистачає.

• Продавец  Postroi

Володимир, добрий день! Дякуємо, що знайшли час написати відгук! Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування інструментом! Гарного дня!

• Александр С***
    • Продавец  Postroi

Олександре, добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! У нас великий ассортимент якісних та доступних товарів, а наші менеджери завжди з радістю допоможуть в виборі при необхідності. Спасибі, що обрали наш магазин!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

С инструментом времен СССР не сравниваю (в то время качество и точность было на порядок лучше), но работать в бытовых условиях можно.Покупайте смело.Цена и качество лучшая, по сравнению с качеством многих инструментов на рынке Украины.

Достоинства:
    Цена и нормальное качество
    Недостатки:
    Пока не выявил за неделю эксплуатации.
    • Продавец  Postroi

Максиме, добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук!) Для нас дуже важливо, що Ви обрали наш магазин та залишилися задоволені покупкою! Гарного дня!)

• Віктор

сподобалось
    як і завжди з Розеткою

• Продавец  Postroi

Вікторе, добрий день! Щи вдячні Вам за відгук! В нашому магазині широкий ассортимент якісних товарів за доступною ціною, а наші менеджери завжди готові допомогти в виборі! Дякуємо, що обрали наш магазин!)

• РУслан Е***
    • Продавец  Postroi

Руслане, добрий день! Щиро вдячні Вам за оцінку товару! Для нас дуже важливо, аби у Вас залишилися лише приємні враження від співпраці з нашим магазином. Гарного дня!)

• Прядка П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

В работе справляется с поставленымы задачами.

Достоинства:
    Штангельциркуль в коробочке,что для хранения очень хорошо.Высеченая разметка а не нарисованая
    • Продавец  Postroi

Павло, добрий день! Дуже вдячні Вам, що знайшли час написати відгук! Бажаємо тільки приємних вражень від користування інструментом. Спасибі, що обрали наш магазин!)

• Тарас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Все швидко, ввічливо. Дякую.

Достоинства:
    Виглядає надійним.
    • Продавец  Postroi

Тарас, добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! У нас великий ассортимент якісних та доступних товарів, а наші менеджери завжди з радістю допоможуть в виборі при необхідності. Спасибі, що обрали наш магазин!

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Швидка доставка, приємний та ввічливий персонал магазину. Для дому, нормальний Колумбік, металевий, в коробці, змащений, можна виміряти що потрібно і не бігати з лінійкою до магазину та кліпати очима не знаючи діаметр потрібної речі.
    Щиро Дякую.

• Продавец  Postroi

Микола,добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Бажаємо тільки приємних вражень від використання продукції компанії. Спасибі, що обрали наш магазин!

• Владимир П***

Можете выложить более детальное фото, совпадает деление нониуса с верхними?

• Станислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Ну за коменты по поводу того что можно порезаться - это правда, но лучше за такие деньги не найти)

Достоинства:
    Цееа
    • Продавец  Postroi

Станіслав, добрий день! Вдячні Вам, що знайшли час залишити відгук! Товар справді відповідає характеристикам на сайті, а якість товару можна порівняти з ціновою категорією на порядок вище. При правильному використовуванні штангенциркуля поранення неможливе. Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Брал для общих целей по дому (не для станочных дел). Визуально приятный достаточно, шкала насечена, а не нарисована. Кромки не то, чтобы сильно остры, но на работе привык к уже видавшему виды колумбику, а он как галька обтерся)) На данный момент губки дают +0.1 вместо нуля и слегка шатается рамка и нониус. Возможно. всё это удастся довести до идеала (в интернете информации по исправлению таких недостатков хватает). Но за такую цену очень даже недурно.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Острые кромки, врет на одну десятку из коробки, слегка шатается рамка.
    • Продавец  Postroi

Антон, доброго дня! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Для нас дуже важливо, що Ви надали повну оцінку товару, включаючи позитивні та негативні моменти даного інструменту саме для Вас.

• Александр

Как он по точности, стоит брать, лучше Интертул, мастертул?

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

За свої гроші нормальний товар. Тільки його власникам потрібно трошки зняти фазку з гострих країв і трошки (на 0,5 мм) підточити верхні вимірювальні лещатка. А так щось можна виміряти, з лінійкою все б'є точно)

Достоинства:
    Недостатки:
    Гострі краї в які можна поранетись, не оброблені!
    • Postroi

Олег, здравствуйте! Благодарим, что нашли время оставить отзыв для нас! Обращаем Ваше внимание, что верхние губки для внутренних измерений выполнены согласно стандартам данного инструмента. При их округлении точность измерения снижается, что снижает качество использования штангенциркуля.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Добре видно цифри, для дому шось колись поміряти хороший штангель.

Достоинства:
    ціна/якість
    Недостатки:
    за ці гроші немає
    • Postroi

Добрый день, Александр! Спасибо за то, что выбрали наш магазин. . Будем рады Вашим покупкам и выбору нашего инструмента по мере Вашей необходимости и потребности!

• Юрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

До СССР очень далеко , а так измерить можна.

• Postroi

Добрый день,Юрий! Спасибо, что нашли время оставить отзыв. Данный товар-универсальный инструмент из нержавеющей стали,в котором особый упор сделан на точность инструмента и надежность фиксации.Спасибо за предоставленную информацию, ведь мы стремимся совершенствоваться и дорожим каждым клиентом!

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Нормальный штангель, учитывая цену сойдёт

• Postroi

Добрый день, Денис! Спасибо за то, что выбрали наш магазин. У нас есть еще много хорошего и качественного инструмента. Будем рады Вашим покупкам и выбору нашего инструмента по мере Вашей необходимости и потребности!

• Андрій С***
    Продавец: Postroi House

Це не серьозно! Яке там 0,02... Відмовився одразу((

• Продавец  Postroi House

По ГОСТУ покрешность 0,02мм, це є нормальним, так як він не ізмеряє до міко міліметрів, для цього використовуют мікромітер

• Алёна А***
    Продавец: Postroi House

Менеджеры вежливые. Отправка быстрая.

Достоинства:
    Качество супер. Особенно за свои деньги.
    • Продавец  Postroi

Альона, добрий день! Щиро вдячні Вам за оцінку якості товару та обслуговування! В нашому магазині великий ассортимент якісних будівельних інструментів, а наші менеджери завжди готові відповісти на будь-які питання та допомогти у виборі. Дякуємо, що обрали наш магазин! Гарного дня!)