- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
Простая, мощная струбцина! Недорого - при достойном качестве..
- Продавец Postroi House
Олег, добрий день! Дякуємо вам, що знайшли час на відгук. Для нас дуже важливо, аби кожен клієнт залишався задоволений від співпраці з нашим магазином. Спасибі, що обрали наш магазин!) Гарного дня!)
- ОрестОтзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
Відмінні струбцини!
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Продавец Postroi
Орест,добрий день! Спасибі, що знайшли час на відгук У нас великий ассортимент якісних та доступних товарів, а наші менеджери завжди з радістю допоможуть в виборі при необхідності. Спасибі, що обрали наш магазин!
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
Хорошая струбцина! Отличная цена. По хозяйству помогла отремонтировать две детские кроватки. По акции 266грн. Только доставка дороже самой струбцины!
В Киев укр почта наложка 270грн.- Недостатки:
- Доставка дороже струбцины
- Продавец Postroi
Василь, добрий день! Вдячні Вам за відгук! Для нас дуже важливий зворотній зв язок від покупців! Дуже приємно, що Ви обрали інструмент саме нашої торгової марки та залишилися задоволені покупкою. На жаль,тарифи пересилки встановлюють служби доставки, ми не взмозі сприяти на них.
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
Звичайна струбцина, єдине що на етикетці вказано, що ручка дерев'яна, а насправді пластик, але для мене це не принципово
- Достоинства:
- На дану ціну, якість добра, думаю що свою функцію будуть виконувати на відмінно
- Недостатки:
- В роботі ще не були, тому не виявлено
- Продавец Postroi
Віталій, добрий день! Дякуємо, що знайшли час на відгук! Ручка справді не дерев яна, а прорезиненна фібергласова , дякуємо що звернули увагу. Ми впевнені, що після випробування струбцини в роботі Ви ще більше переконаєтесь в якості нашої продукції. Спасибі, що обрали наш магазин!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
Товар получил. Прислали быстро. Всем доволен. Рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ещё не нашёл
- Postroi
Добрый день, Александр!
Благодарим за то, что выбрали наш магазин. У нас есть еще много хорошего и качественного инструмента. Будем рады Вашим покупкам и выбору нашего инструмента по мере Вашей необходимости и потребности!